marți, 3 octombrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 21-22 tr, 62-67, Happy




Iubire si razbunare episoadele 21-22 tr, 62-67, HappyCesur îl pune pe Korhan directorul administrativ al companiei şi apoi Suhan vine la birou şi îl întreabă ce caută el acolo. Când află ce s-a întâmplat, Suhan devine foarte nervoasă şi îi spune lui Cesur că dacă a câştigat războiul cu Tahsin, pe ea a pierdut-o definitiv. Afară, Suhan leşină, şi de nervi dar şi din cauza sarcinii. Cesur şi Korhan o duc la spital, dar ea nu vrea să i se facă teste suplimentare, însă medicul insistă să vadă de ce a leşinat aşa deodată. Korhan află că sora lui e însărcinată, dar Cesur afirmă că medicul nu i-a zis nimic.

La vila Korludag, Tahsin caută înfrigurat ceva ascuns în podea şi este furios. Servitoarele nu ştiu cum să-i spună de copilul lăsat la uşă. Până la urmă, Suhan este prima din familie care vede copilul acolo şi citeşte mesajul scris lăsat de Hulya în pătuţ. Suhan îl culcă pe băieţel în pat lângă ea, iar Tahsin o cheamă pe Cahide şi o pune s-o găsească pe Hulya. Între timp, Rîza îi cere lui Cesur să-i dea şi lui nişte acţiuni pentru ajutorul pe care i l-a oferit, dar Cesur spune că el n-a luat acţiunile pt bani, ci ca să le dea lui Suhan şi Korhan mai târziu. Îl răsplăteşte pe Riza cu bani, el îi ia însă nu este mulţumit de situaţia lui. După aceea ni se arată că Rîza, când a găsit-o pe Şirin în cameră cu nişte dosare în mână, a bruscat-o şi fata s-a lovit la cap în cădere și şi-a pierdut cunoştinţa. El a sunat la Salih după ajutor. Acum Şirin nu e de găsit, iar poliţia nu începe căutările până când nu trec 48 de ore de la dispariție.

Hulya vine la Korludag acasă şi îi explică bătrânului că dacă nu îi cerea Cahide, nu ar fi născut băieţelul. Tahsin se lasă înduioșat şi acceptă să crească bebeluşul, dar o trimite imediat afară pe Hulya zicând că scuipă pe asemenea mame. Cesur, Kemal şi Suhan o caută pe Şirin în pădure, dar ea a fost dusă la spital de Salih. Ea le povesteşte ce s-a întâmplat, dar minte că se plimbă prin pădure şi că s-a lovit, pentru că la spital, tatăl ei i-a pus în vedere să nu spună adevărul, că sunt lucruri din trecut despre Rîza pe care ea nu le ştie. Cahide se duce la firmă şi atunci află că soţul ei a ajuns şef. Se duce la biroul lui Korhan cu testul ADN al copilului din pântecul ei în mână, dar Korhan chiar şi aşa, o dă afară din birou, spunându-i că el nu mai are nimic de-a face cu ea şi că este doar o profitoare.

Atunci, Cahide se duce la Tahsin şi îi arată şi lui testul, dar şi el o dă afară, însă Cahide insistă iar Tahsin îi spune că poate rămâne acolo cu condiţia să-l crească pe micul Zafer. Korhan pune la cale o lucrătură de-a lui ca să-i facă pe Suhan şi pe Cesur să petreacă o noapte împreună într-o cameră de hotel, încuiaţi. Cesur, care auzise la birou ceva cum că Suhan i-ar ascunde un anume lucru, insistă la ea să-i spună ce este acela. Când Cesur vede cât de înverşunată este Suhan, forţează uşa şi ea pleacă. Cesur se duce şi el acasă şi din nou în prinde pe Rîza în biroul lui, la calculator, iar omul minte că voia nişte hârtie şi creion. De fapt, Rîza încearcă să se alieze cu Hulya, şi coace în mintea lui nişte planuri să facă rost de bani, mulţi, cât mai repede.

Iubire si razbunare episoadele 21-22 tr, 62-67, HappyCesur pare să intre într-o situaţie neplăcută după ce primeşte un mesaj de şantaj care vine din partea unui fost angajat, Orhan. Cesur se sfătuieşte cu Rîfat, care preia frâiele acţiunii, iar Rîza urmăreşte tot ceea ce se întâmplă. La un moment dat îl vede pe Orhan intrând într-o casă, şi Riza va pătrunde şi el acolo când nu este nimeni. Caută prin dosare şi găseşte unul cu numele lui Cesur. Apoi aduce dosarul acasă, dându-i-l lui Rîfat şi lui Alemdaroglu, ca şi cum el a făcut o faptă bună, ca să-l scoată pe Cesur din încurcătură. A doua zi se duce şi-l contactează pe Orhan şi îi propune să devină parteneri ca să poată profită amândoi de pe urma lui Cesur. De fapt, totul este o punere în scenă făcută de Cesur şi ajutat de Rîfat şi de Orhan ca să vadă ce face Rîza, şi dacă se poate avea încredere în el. Rîza cade în capcană şi Cesur îl alungă de la fermă.

Tahsin, la insistenţele lui Cahide, o aduce pe Hulya din nou la vilă, ca să locuiască acolo şi să-şi crească copilul. Pe de altă parte, el plănuiește să se răzbune pe Cesur și îl cooptează pe Bulent într-o nouă companie, dar îl roagă să țină secret totul, o vreme. Dat fiind toate schimbările importante din viaţa ei, Suhan se hotărăşte să avorteze şi Korhan o aude când face programarea la medic, apoi încearcă s-o facă să se răzgândească. Suhan totuşi se duce la clinică şi e cât pe ce să i se facă injecţia de anestezie, când o oprește pe asistentă spunându-i că nu poate să facă asta. Iese din cabinet, iar Cesur tocmai ajunsese şi o vede, întrebând-o dacă a făcut-o sau nu. Suhan îl minte că da şi pleacă mai departe. Cesur strigă după ea că n-o s-o ierte toată viaţa pentru asta...

Cesur adoarme şi o visează pe Fugen care-l sfătuieşte să lase totul în urmă şi să se gândească la viitor, să nu o lase pe Suhan. În vis, el răspunde că nu poate uita, că Suhan a renunţat la el pentru că nu i-a dat voie să devină tată. Fugen zâmbeşte şi visul se încheie. Cesur se duce în acea zi la mormântul maică-sii dar şi Suhan vine acolo cu un buchet de crini. Este ziua unei noi audieri în procesul lui Tahsin pentru uciderea mamei lui Cesur şi toată lumea aşteaptă ora începerii. Rîza îl cheamă pe Salih la o scurtă întâlnire şi când află de proces, decide să meargă şi el, dar de fapt, l-a chemat pe Salih ca să-l şantajeze, că dacă nu-i dă 50.000 de lire, va scoate la iveală înregistrările în care se vede că el a fost cel care a omorât-o pe Fugen. Salih se înfurie, dar nu are de ales.

Turan o sună pe Hulya din închisoare ca să-i spună că în curând va ieşi şi va veni după ea, la Korludag. Hulya vorbeşte cu Cahide, însă pe moment, nu ştiu ce ar fi de făcut să scape de răzbunarea lui Turan. La proces se aduc dovezi că acea cutie din care a căzut Fugen s-a deschis automat, acţionată de la distanţă. Printre altele, s-a descoperit şi că materialul din care era făcută cuşca provenea din fabrica lui Suhan şi asta complică lucrurile, pentru că, aparent, Suhan ar fi implicată în acea crimă. Dar pentru că mai sunt necesare unele probe, verdictul se amână. Cesur se enervează iarăşi pentru că i se pare că Tahsin îi scapă printre degete.

Salih se duce pe furiş în vila lui Korludag şi fură nişte teancuri de bani din seif, dar când iese, Şirin îl vede, iar el, de emoţie, face o mişcare greşită şi îi cad banii jos. Şirin îi ridică uluită, iar Salih tace vinovat. Apoi se duc amândoi pe malul lacului şi Salih îi spune fetei lui despre ce este vorba şi în ce pericol s-a băgat. Seara, Cahide se duce la Korhan şi îi cere ajutorul, spunându-i că n-o mai suportă pe Hulya, că a ameninţat-o că o va face să piardă sarcina şi că Turan va ieşi din închisoare. Când vede că Korhan ezită, încearcă să-l emoţioneze prefăcându-se că vorbeşte cu copilul din burta ei. Însă Korhan o priveşte tăcut o vreme, apoi îi propune să se mute la el. Cahide rămâne să calce nişte cămăşi, în timp ce Korhan se duce la bar şi se întâlneşte cu Rîza. Când se întoarce acasă, Cahide, care s-a tot gândit unde şi cu cine s-a dus Korhan, se bagă în patul lui iar el se preface că o îmbrăţişează dar rosteşte numele Selen, ca s-o facă geloasă.

Suhan şi Cesur, care s-a ţinut de ea şi a insistat să meargă împreună să descopere cine a furat fierul din fabrică, s-au dus la fata care a dat declaraţie la poliţie despre tatăl ei, fost angajat de-a lui Suhan, dar mare lucru nu scot nici de la ea, doar că nu ştie nimic de taică-său. Cesur o întreabă de amanta lui, dacă o cunoaşte, iar tânăra le dă unele detalii. Cesur şi Suhan pornesc s-o caute pe Selma, chelneriţă într-un hotel. Ajung la un hotel şi se cazează acolo sub pretextul că vor participa la o nuntă care avea loc în acea seară. La nuntă, ca să nu atragă atenţia, dansează şi se poartă ca un cuplu obişnuit, urmărind-o mereu pe Selma, care serveşte mesenii. După ce ascultă în toaletă o conversaţie telefonică a Selmei, şi află la ce oră iese din hotel, Suhan se duce în cameră să se culce, iar Cesur mai rămâne la masă. Când revine în cameră, Suhan îi propune să fie o familie, să uite de răzbunare şi toate alea, dar Cesur nu acceptă şi spune că nu poate să mai fie cel de dinainte de mortea mamei lui.

Salih şi Rîza se întâlnesc din nou iar Rîza, pentru că nu primeşte ceea ce a vrut, ameninţă. Salih observă că ameninţările sunt în van, pentru că dacă se descoperă ceva legat de el, şi Rîza este complice, pentru că au lucrat împreună la cuşca pentru Fugen şi la planul de a-l prinde pe Tahsin în capcana aceea. A doua zi Tahsin şi Riza se întâlnesc la vorbitorul închisorii cu Adalet, în acelaşi timp. Tahsin se enerveză să-l vadă acolo, dar Adalet îl potoleşte. Rîza nu stă mult, doar cât să vorbească aluziv despre ceea ce doreşte. Korhan şi Cahide se tot împung şi se tachinează, dar Cahide chiar crede că soţul ei are o relaţie şi enervată, îşi face valiza şi pleacă înapoi la fermă, spunând că preferă problemele de acolo decât să sufere alături de Korhan.

Dimineaţă, Cesur şi Suhan o urmăresc pe chelneriţa Selma şi ajung la cel care a furat bucăţile de fier din fabrică. Cesur îl constrânge s spună cine l-a pus să facă aşa ceva. (Aici începe episodul 68 Happy Channel) Bărbatul recunoaşte că a vorbit cu Salih iar Cesur concluzionează că Tahsin este în spatele lucrăturii. Între timp, Tahsin, care se preocupă mult de viitoarea sa companie alături de Bulent şi de relaţiile pe care le are, primeşte un plic cu înregistrarea unui moment de când Rîza şi Salih făceau probe să vadă dacă acea cutie funcţionează. Tahsin îl convoacă imediat pe Salih în pădure la Korludag şi îl ia de gât. Riza, priveşte totul din apropiere. Tahsin îi spune omului său de încredere că-l dă pe mâna poliţiei, dar Salih scoate pistolul şi cere CD-ul. Rîza înregistrează cu telefonul mobil. Korludag plusează şi se duce spre Salih cu curaj, apoi vrea să-l dezarmeze. Are loc o încăierare scurtă, corp la corp, şi se aud două detunături. Cesur îl caută pe Salih la fermă, însă Şirin nu l-a văzut. Apoi telefonul lui Salih sună, în timp ce el zace jos, împuşcat. Riza iese la vedere şi îl şantajează pe Korludag cu filmul tocmai înregistrat, ca să-i dea banii de care are nevoie.

Cesur îl caută pe Salih şi se duce la şura părăsită, dar acolo găseşte doar un telefon mobil care sună. Şi sună şi al lui. Nu ştie la care din ele să răspundă. Noaptea, pe drum, maşina lui este oprită de poliţie şi el este percheziţionat, dar acum vede, odată cu poliţiştii, că în maşina lui se află cadavrul lui Salih ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep.19-20 tr                                    urmează: Iubire si razbunare episoadele 23-24/ 68-72 Happy

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.