joi, 5 octombrie 2017

Pantofi Dandy 5th Avenue. De la Deichmann




Pantofi Dandy 5th Avenue. De la DeichmannAşadar, este vorba de nişte pantofi de damă tip Dandy (rudă cu Oxford :) ), de la 5th Avenue, comercializaţi de magazinele Deichmann. I-am comandat acum câteva zile, ocazie cu care am aflat că există și la noi în oraș magazin Deichmann, în Shopping City, la o azvârlitură de băţ de mine, deși pantofii ăștia nu erau în magazin. Data viitoare, că am ochit şi nişte cizme scurte, merg mai întâi la magazin să le probez, pentru că ... există un dar... Îmi plac foarte mult pantofii Dandy cumpăraţi, dar au câteva mici şi foarte vizibile defecte. Totuşi să încep cu avantajele lor, nu? Aşa-i corect.

Pantofi Dandy 5th Avenue. De la Deichmann Pantofi Dandy 5th Avenue. De la Deichmann
- sunt de lac, ceea ce-mi place foarte mult.
- sunt crem, şi am la ce să-i asortez, costume crem sau pantalonul kaki din imagini (e kaki, nush de ce se vede un fel de gri). Ăsta e, de fapt, primul motiv pt care i-am cumpărat.
- la modul general arată foarte bine, au finisaje bunicele, însă nu peste tot.
- au tocul jos, ceea ce pentru mine e singura variantă posibilă în ultimii mulți ani.
- sunt eleganţi - cel puţin aşa îi văd eu.
- later edit - 9 oct.2017 - sunt foarte comozi la purtat!

Din aceste patru motive i-am luat şi n-o să-i returnez, deşi poate femeile mai cusurgițe şi mai năzuroase aşa ar face. Dar dacă-i returnez şi aştept altă pereche, nu trece toamna fără să am pantofi crem, de lac, asortaţi la hainele mele? :)

Pantofi Dandy 5th Avenue. De la Deichmann
când au sosit, în cutie

Dar... pentru că există un dar:
- deşi am luat nr. 39, aşa cum iau de obicei, cu cca 2 numere mai mult decât port, pt că mă ştiu pufulină şi altfel nu-mi încape piciorul, ăştia sunt un fel de 37-38, adică exact cât talpa mea. Motiv pentru care nu se încheie bine, adică vedeţi şi voi ce căscată stă zona şireturilor. Asta este... pantalonul vine peste pantof, deci, una peste alta, e bine. Când o să iau ghetuţele, trebuie să caut un 40 sau chiar 41 ca să le pot purta cu şosete mai groase la iarnă.

Pantofi Dandy 5th Avenue. De la Deichmann
defectele

Pantofi Dandy 5th Avenue. De la Deichmann
mărimea 39 de fapt e un fel de 37,5

- au câteva cute inestetice, din fabricaţie; pielea n-a fost întinsă cum trebuia pe calapod. Sau mă rog, nu ştiu de unde provine defectul, dar dacă în lateral spre călcai, să zicem că acele pliuri nu sunt foarte vizibile, cel din lateral faţă la pantoful stâng, este, ba chiar sare în ochi.

Pantofi Dandy 5th Avenue. De la Deichmann
pagina lor de pe site-ul Deichmann

După cum se observă, numărul avantajelor e mai mare, aşa că, pantofii Dandy de la 5th Avenue via Deichmann, rămân. Acuma nu ştiu cât or să mă ţină. Măcar toamna asta, sper... :) Cât despre cumpăratul online, tot nu mă las, doar nu vă imaginați că pierd vremea prin magazine ca să am ce căra după aceea. Da, e bine să-i încerc, dar mă doare capul numai gândindu-mă că poate nu găsesc ce vreau în primul magazin la care m-aș duce, că mă enervează vânzătoarele care îți bagă pe gât marfa pe care o vor ele - ori măcar încearcă, și că pierd ore în șir prin oraș în loc să fac ceva util, precum bloggingul, de pildă :D

Voi i-aţi fi returnat dacă aveau defectele astea? La urma urmei, nici banii mei nu erau rupţi pe la colţuri, zic, dacă stau bine să mă gândesc...



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









28 de comentarii:

  1. Sunt foarte frumosi, nu observam daca nu ziceai :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai n-am prea zis de bine in articol... :) as zice ca nu l-ai citit nici macar pe diagonala, Oana...

      Ștergere
  2. Sunt frumosi, insa nu sunt chiar pe genul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal, fiecare cu gusturile ei, mie la pantaloni nu mi se par deloc potriviti pantofii cu toc, de exemplu ...

      Ștergere
  3. imi place marca si imi plac mult pantofii,sunt exact pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... dar era o intrebare in finalul articolului, Brindusa... tu ce-ai fi facut daca ei aveau asa niste defecte vizibile?

      Ștergere
  4. imi plac acest model de pantof, am si eu 2 perechi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am genul asta de pantofi, pe negru am doua perechi, dar Coco, articolul NU ESTE ADVERTORIAL, si nu am scris de bine in el.... intrebarea din finalul articolului ai vazut-o? :)

      Ștergere
  5. Nu i.as fi returnat, zau! Nu e foarte vizibil defectul si sunt tare draguti. I-as purta in multe combinatii avand o culoare foarte versatila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare foarte vizibile cutele acelea... pe lac se văd nașpa...

      Ștergere
  6. Eu i-as fi returnat, acum nu stiu in cate zile ii presc ei inapoi, nu am mai avut experienta asta cu Deichmann. Imi place modelul, dar nu i-as fi ales de lac, te prinde ploaia si arata pe urma ca si cum i-ai fi purtat un an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ar fi o problema, se pot returna in 2 saptamani, cred, si nu trebuie sa-i trimit, ci sa-i aduc la magazin, ceea ce nu mi-ar fi greu, dar sunt chiar foarte cooda. N-am returnat incaltamnite comandata online decat daca intr-adevar nu am putut folosi deloc pantofii ori sandalele alea. Erau la fosta Quelle Romania niste incaltari atat de inguste ca nici varful picioarelor nu-mi intrau. De acolo n-am mai luat de incaltat nimic.

      Ștergere
    2. P.S. Cand este vreme ploioasa, incalt altceva, da, se poate si sa vina o ploaie pe nepregatite...

      Ștergere
  7. Am avut si eu probleme de cateva ori cu incaltamintea de pe net. Uneori i-am facut retur alte ori. Acum nu stiu ce sa zic chestiile alea nu sunt tare vizibile dar depinde si cum te simti tu in ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut cateva experiente din astea, dar ma gandesc ca trece prea mult timp pana imi aduc o alta pereche. Si imi plac, asa, mie imi plac foarte mult pantofii de lac, poate e un soi de reminiscenta a copilariei, cand eram eu mica pielea de lac era la mare vogă.

      Ștergere
  8. Eu nu accept pantofi cu defect. Sunt foarte atentă când îi cumpăr. Din fericire, brandurile care se respectă nu lasă pe piață pantofi cu defect.
    Modelul mi e îmi place, culoarea și mai mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, insa eu i-am luat de pe net, de unde sa stiu ca vor avea defecte/ Adica, vreau sa zic ca eu cumpar online cam totul, de ani de zile, si nu am patit asa pana acum. Intr-adevar, daca 5th Avenue era o firmă cu ștaif, pantofii mei erau perfecți.

      Ștergere
  9. Eu i-aș fi returnat, să știi. Cumva evit pantofii cumpărați online tocmai pentru a îi proba și pentru a verifica orice imperfecțiune. Cred că mai ai timp să faci retur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am timp, doar ca n-am chef :)) returnez numai daca nu pot purta acea pereche de incaltari, daca nu-i pot incalta, altfel, mi se pare ca nu are rost. Mi s-a intamplat relativ rar sa fac retururi.

      Ștergere
  10. Ei uite de aia nu imi cumpar eu haine si incaltaminte de pe net, eu i-as returna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pentru un purice nu arunc tot cojocul in foc. Adica astfel de probleme survin indeajuns de rar incat sa le tolerez, daca pot incalta pantofii si ii pot purta.

      Ștergere
  11. sincer, eu as vrea sa vad cum se vad cu pantaloni, sa-mi fac o idee. daca se observa cutele... nu as sta pe ganduri si i-as da inapoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vad ok, totusi. Cutele se observa, dar nu foarte tare. sigur, daca stau picior peste picior...

      Ștergere
  12. Eu cred ca i-as returna, daca ar fi vizibile defectele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt, dar la cat de comozi sunt, las la o parte defectele.

      Ștergere
  13. Daca as fi fost nemultumita si problemele produselor ar fi fost de acest gen poate ca i-as fi returnat. Nu este vorba de 2 lei ca sa nu-mi para rau de bani. Acum alegerea iti apartine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de doi lei, dar sunt foarte comozi, nu ma rod la calcaie, nu-i simt in picioare, chiar rareori am vreo pereche de pantofi asa de comoda si de usoara la purtat!

      Ștergere
  14. Nu se vad defectele. Si eu vreau ceva asemanator la culoare, dar eu vreau toace! :D

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.