joi, 23 noiembrie 2017

Reduceri de Black Friday la electricele de la Savelectro





Reduceri de Black Friday la electricele de la Savelectro

După cum știți, adevăratul Black Friday, împrumutat de la americani, se derulează în ultima vineri din luna noiembrie, iar eu, care cumpăr din online cea mai mare parte a produselor de care am nevoie în casă, nu puteam rata ocazia asta. În primul rând pentru că, așa cum poate mulți ați observat, la o casă se mai strică o priză, se mai arde un bec, mai vrei să schimbi o lustră veche sau coclită pe alocuri, sau pur și simplu care nu-ți mai place. Dar uneori stricăciunile astea vin la pachet. La mine, de exemplu, de câteva săptămâni un întrerupător își schimbă foarte greu poziția de la deschis, la închis, aplica din hol îmi arde becurile cam la fiecare două săptămâni, iar unul din brațele lustrei din sufragerie, la fel, îmi arde becurile frecvent.

Reduceri de Black Friday la electricele de la Savelectro
Întrerupătoarele și prizele din casa mea sunt, majoritatea, destul de vechi și chiar este nevoie să le înlocuiesc cu întrerupătoare din cele moderne, mai ușor de folosit, din clase de protecție superioare, alcătuite din material plastic gros, cu anumite proprietăți. Becurile, eu, una, le prefer pe acelea vintage, clasice, și că formă și ca iluminat. Într-adevăr, cu becurile economice se face o economie la curent, însă consider că la lustra și lampa pe care o folosesc frecvent seara, când lucrez la calculator, este cu mult mai benefic un bec vintage, cu lumină caldă. Am citit undeva că s-a demonstrat că lumina rece, pe care o dau majoritatea becurilor economice, influențează negativ vederea și organismul, în special când este folosită pe timp de noapte.

Reduceri de Black Friday la electricele de la SavelectroAșadar, o să aleg câteva tipuri de bec vintage, în special genul Edison, care dau lumina caldă cu care m-am obișnuit de mică și care au o formă frumoasă, atrăgătoare și foarte plăcută vederii, reprezentând chiar un decor în sine. În acest weekend cu reduceri de Black Friday pe site-ul savelectro.ro mi-am listat deja câteva tipuri de întrerupătoare și becuri, mi-am ales două prize Panasonic, apoi am aruncat un ochi și la secțiunea de  corpuri de iluminat vintage, pentru că m-am săturat de cele vechi, pe care le am în casă aproape de când mă știu. Pe savelectro.ro anumite produse vor avea reduceri de Black Friday de până la 60% timp de 3 zile, de pe 24 până pe 26 noiembrie.



Pentru dumneavoastră, cititorii blogului Pulbere-de-stele, 
dacă în această perioadă veți comanda orice alt produs
care nu se află în promoția Black Friday, 
veți avea o 
reducere de 15% folosind codul SAVBF.


Spor la cumpărături!



Dacă ți-a fost util, dă mai departe!










10 comentarii:

  1. Cu siguranță voi folosi reducerea. Mulțumesc pentru informații!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce reduceri faine au! Cu siguranta voi profita de acestea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar sunt in cautare de corpuri de iluminat, pana acum am achizitionat doar o lampa in forma de lalea, alegerea sotului, insa acum recunosc ca imi place foarte mult. Ma pasioneaza si pe mine acestea vintage, insa sotul meu prefera ceva mai modern, asadar trebuie sa facem un compromis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ce frumusele sunt, nu credeam ca o sa fiu atat de impresionata de niste corpuri de iluminat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este momentul sa facem cateva cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Reducerile de pe Savelectro.ro imi fac cu ochiul, chiar am nevoie sa schimb toate becurile din casa si acest Black Weekend vine cum nu se poate mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super reduceri, iar de becuri nu mai zic. Nu as reveni la becurile traditionale, incandescente, pentru nimic in lume.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mătușa mea tot timpul ține un bec aprins pe hol și cred că i-ar prinde bine oferta de black friday. Și așa este ea cu economia de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu chiar mi-am comandat cateva seturi de becuri si abia astept sa-mi ajunga comanda

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu cautam intr-un timp becuri vintage, insa nu gasisem asa faine ca cele de pe site-ul acesta. Am vazut ca au si preturi foarte atractive. Multumim pentru codul de reducere! :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.