miercuri, 3 ianuarie 2018

Dragoste si ura - prezentare si distributie


Dragoste si ura - prezentare si distributieTitlul original: Ask ve Mavi
Traducere - Dragoste și ură
Gen: dramă, romantic
Episoade: +44, încă se difuzează în Turcia (un episod turcesc are o durată standard de 150 de minute fără reclame)
Producător: NTC Media, Turcia 2016
Rețeaua de distribuție: ATV, Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Hakan Arslan
Scenariul: Yelda Eroglu, Gül Abus Semerci

Serialul va fi difuzat de Kanal D în prime time începând cu data de 11 ianuarie 2018.

Ali provine dintr-o familie bogată, care locuiește într-o localitate în regiunea Cappadocia, și are treizeci și ceva de ani. El a stat închis timp de 12 ani, acuzat de uciderea unui bărbat pe nume Ahmet. In ultima vreme, Ali a corespondat, din închisoare, cu o fată, Mavi. Când pedeapsa lui Ali se termină și el este eliberat, ea vine să-l cunoască în prima lui zi de libertate. Ali și Mavi se cunosc oarecum, datorită scrisorilor, și decid să se căsătorească a doua zi, mai ales că Ali nu se duce acasă direct, ci mai zăbovește în oraș.

Cu toate acestea, Mavi nu l-a ales întâmplator pe el ca prieten prin corespondență, ci ea este sora lui Ahmet, care a murit ucis cu 12 ani în urmă, iar viața sa s-a transformat într-un coșmar după acest incident. Mavi intenționează să-l omoare pe Ali în noaptea nunții, ca să-și răzbune fratele, care a murit în același fel. Deși familia lui Ahmet știe cine este criminalul, ea nu a aflat adevărul. De fapt, ucigașul lui Ahmet este fratele lui Ali, Cemal. Cum se mai obișnuiește în Turcia, Ali a luat vina asupra sa și a făcut închisoare în locul fratelui său mai mare, pentru că Cemal era căsătorit și avea copii. Pe de alta parte, Ali află cine este Mavi în timpul procedurilor de căsătorie, dar păstrează tăcerea în numele iubirii, fără să fie conștient de cele ce urmează să se întâmple.

Mavi își duce gândul până la capăt și îl înjunghie pe Ali în noaptea nunții lor, însă rana nu este mortală. După această faptă, el îi spune că nu va depune plângere împotriva ei dacă acceptă să trăiască împreună. Mavi încearcă să se opună, dar o iubire imposibilă începe între ei.

Distribuția

Emrah Erdoğan (Ali), Burcu Kıratlı (Mavi), Işıl Yücesoy (Refika), Kenan Bal (Fazıl), Cüneyt Mete (Cemal), Ayşegül Ünsal (Hasibe), Birgül Ulusoy(Birgül), Alayça Öztürk (Safiye), Derya Artemel (Servet), Osman Karakoç (İlyas), Nur Yazar (Fatma), Uğur Uzunel (İsmet), Gülderen Güler, Selin Dumlugöl (Pembe), Yağmur Aydan (Sinem), Muhittin Oymakçıer (Metin), Ferit Kaya (Faysal), Aydın Orak (Seyfi).

Dragoste si ura - prezentare si distributie

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin

surse foto: tvmaze.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.
Un comentariu:

  1. Un scenariu de tot râsul . Și ce modă este asta la turci ca , atunci cand se casatoreste o fata cu unul bogat , tot cortul sa se duca sa locuiasca împreună cu ea. Adică scoți fata la vânzare ca să trăiască boierește toată familia. Razboiul pentru obținerea unui ginere sau a unei nurori bogate este crunt. Oribil scenariu. Și cam așa sunt toate serialele turcești . Fuga după avere , dacă se poate nemuncită , e perfect.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.