marți, 23 ianuarie 2018

Regina noptii - prezentare si distributie



Regina nopții - prezentare si distributieTitlul original: Gecenin Kralicesi
Traducere - Regina nopții
Gen: dramă, romantic
Episoade: 15, 1 sezon (episoadele originale au cca 150 de minute fără reclame)
Producător: O3 Medya, Turcia 2016
Rețeaua de distribuție: Star TV Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Yagmur Taylan, Durul Taylan
Scenariul: -


Serialul se difuzează pe PRO 2 din ianuarie 2018.

Potrivit poveștii, floarea de regina nopții este una prețioasă și nu înflorește decât o singură dată, astfel că numai norocoșii o pot vedea. Povestea lui Selin și Kartal așa începe, într-o noapte ca aceasta.


Selin este o fată frumoasă provenită dintr-o mamă franțuzoaică și un tată turc. Ea locuiește în Grasse, sudul Franței, pe Coasta de Azur, împreună cu mama sa și nu știe nimic despre țara tatălui ei. Lucrează în domeniul parfumurilor. Kartal locuiește la Istanbul și muncește în compania familiei. Când era mic a rămas orfan pentru că părinții lui au fost uciși. El a devenit mai însingurat și a fost crescut de Aziz, pe care îl consideră tatăl său. Drept recunoștință s-a însurat cu fiica lui, Esra, deși n-o iubește cu adevărat. Aziz este om de afaceri prosper și, în realitate, este ucigașul tatălui lui Kartal, dar acesta nu știe. După moartea soției sale, Saadet, Aziz și-a dedicat viața fiicei lor, Esra. Mert, fiul lui Aziz, îl invidiază pe Kartal pentru că i se pare că tatăl sau ține mai mult la acesta decât la propriul său fiu.

La un moment dat Kartal ajunge la Grasse cu afaceri, împreună cu un prieten, și o cunoaște pe Selin de care se îndrăgostește la prima vedere. Deși e conștient că nu poate avea decât cel mult o aventură cu Selin, își face curaj și se avântă în mrejele ei, dar nu-i spune fetei că este căsătorit. Drept urmare, Selin, care și ea se aprinde de iubire pentru Kartal, crede că și-a întâlnit ursitul mult așteptat. Amândoi decid să trăiască intens clipa. După ce Kartal pleacă, încearcă s-o uite pe Selin ca să poată să continue viața de familie de până acum. Însă în scurt timp Selin află că este însărcinată...

Povestea serialului Regina nopții explorează iubirea dintre cei doi protagoniști și evoluția acesteia în Turcia, unde Selin află că iubitul ei e însurat, iar Kartal află că are un băiat, pentru care este pregătit să se separe de Esra.





Distribuția

Meryem Uzerli în rolul Selin Bulut
Murat Yildirim în rolul Kartal Sakallioglu
Uğur Polat în rolul Aziz Alkan
Selim Bayraktar în rolul Hakan Tasci
Funda Eryigit în rolul Esra Alkan
Deniz Celiloglu în rolul Emre
Burak Deniz în rolul Mert Alkan
Seda Akman în rolul Huma Alkan


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.