miercuri, 28 februarie 2018

Inima orasului, ep. 1-3 turcesti rezumat



Inima orasului, ep. 1-3 turcesti rezumatCând avea 5 ani, Ali a fost martorul unei crime și a morții mamei sale. După aceea el a fost crescut de Rauf, care lucra pe un cargo ca bucătar. Timp de 24 de ani Ali îi petrece pe vas, alături de Rauf, care i se dedică și care-i devine mamă și tată. Ali îl strigă pe Rauf cu apelativul "mama" și învață de la acesta să navigheze. Când ajunge la 28 de ani, este un bărbat educat, știe să se poarte în societate, vorbește cinci limbi străine, este matur și chipeș.

Derin este fiica armatorului Metin Mirkelamoglu și urmează să se căsătorească cu Yigit, dar este tot mai nefericită, pentru că, în realitate, nu-l iubește pe logodnicul ei. Pe măsură ce vasul lui Ali se apropie de docuri și viața lui Derin se va schimba pentru totdeauna. Ani de zile, Ali nu dorise să revină la Istanbul ca să nu fie nevoit să-și amintească de maică-sa, dar de dată asta nu are încotro, pentru că "mama" Rauf vrea să revadă orașul, de care îi este foarte dor. Ali acceptă să meargă acolo, dar pune condiția să nu fie obligat să se dea jos de pe vas.

Însă Rauf, care este bolnav, ar vrea că înainte să moară, să-i dezvăluie lui Ali adevărul despre trecutul său și apoi să-l lase în grijă cuiva de încredere. Pentru a-și îndeplini planul, îl caută pe vechiul său prieten Șahin Vargi, o fostă glorie a boxului. Însă odată cu aruncarea ancorei în portul Istanbul, lucrurile nu mai decurg așa cum credea Rauf.

Ali nu se ține de promisiunea făcută și se dă jos de pe vas apoi se bagă să ajute o tânără, iar în acel context, pierde pașaportul. Petrece ziua aceea cu Derin, iar după aceea, când observă lipsa pașaportului, merge să-și facă alte acte. Acum, hoinărește prin Istanbul, crezând că va aștepta până i se eliberează un alt pașaport și va pleca din nou pe mare. Însă până una-alta, începe să socializeze cu Șahin, care află că, de fapt, el este tatăl biologic al lui Ali. Însă acest adevăr nu trebuie să-l afle nimeni.

Ali trece pe la Derin, ca să-i spună că mai stă în oraș o vreme, dar la adresa respectivă nu se află nicio Derin. Atunci, el înțelege că fata l-a mințit și crede că n-o s-o mai vadă niciodată. În familia Mirkelamoglu sunt certuri și tensiuni, pentru că din cauza revistelor de scandal care au publicat poze cu Derin și cu Ali în ziua în care s-au cunoscut, nunta lui Derin cu Yigit a fost anulată. Yigit se simte trădat și e dezamăgit, nu numai pentru că nu se va mai căsători cu Derin ci și pentru că va pierde statutul pe care i l-ar fi oferit poziția de ginere a lui Tekin Mirkelamoglu.



Derin, care acum crede că Ali e deja plecat pe mare, promite familiei că n-o să se mai vadă cu el, dar din întâmplare află că el n-a părăsit orașul și lucrurile capătă o altă turnură pentru ea. Metin coace un joc și vrea să-i întindă fiicei lui o capcană, dar Derin află și se hotărăște să-l caute pe Ali și să-i spună ce simte pentru el. Însă este uimită să-l vadă pe taică-său exact când se aștepta mai putin și este nevoită să meargă acasă cu el unde va fi pedepsită să rămână încuiată.

Dar faptul că Tekin s-a aflat față în față cu Șahin răscolește niște amintiri pe care le credea uitate. Reconcilierea cu propriul trecut aruncă o geană de lumină și asupra secretelor lui Ali. Tânărul, cu ajutorul lui Asli, reușește s-o scoată pe Derin din captivitate, dar nu este atent la ce se mai petrece în jur și amândoi sunt cât pe ce să cadă într-o capcană întinsă de Yigit.

Tekin face tot posibilul ca fata lui să stea departe de Șahin și de Ali. Acesta caută să obțină ajutor de la Rauf, dar Rauf nu are cu ce să ajute. În timp ce Derin și Ali se agață de orice ca să rămână împreună, ajutorul vine de la cineva total neașteptat.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Inima orasului,prezentare                                     urmează: Inima orasului, ep. 4-6 turcesti rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.