sâmbătă, 17 februarie 2018

Rujul l'Oreal Color Riche Carmin St.Germain 335, review



Rujul l'Oreal Color Riche Carmin St.Germain 335, review


Folosesc de peste 15 ani (și) rujuri l'Oreal. Cel mai mult îmi place unul singur, Color Riche numărul 345, Cerise cu sclipici. Dar ori de câte ori îl caut, este indisponibil. Așa că m-am avântat eu pe emag într-o zi și am petrecut ore în șir prin magazin, punând produse în coș și apoi dându-le înapoi la raft, comparând rujuri de toate felurile și mi-a atras atenția un alt Color Riche, nuanța 335 Color Riche Carmin St.Germain. Ce-i drept, puteam să-mi dau seama din denumire că rujul e de un roșu strident, dezinhibat și viu, dar am sperat că va fi culoarea care se vede în poza de pe emag și care e un alt fel de roșu.

Rujul l'Oreal Color Riche Carmin St.Germain 335, review

Bineînțeles, când au venit coletele și colețelele - din nou am avut ce desface, fiecare ruj, lac de unghii sau creion dermatograf era ambalat separat - am desfăcut înfrigurată de emoție rujul carmin, care era... roșu carmin. Nu că nu-mi place, îmi place chiar foarte tare, dar aș zice că e prea puternic pentru anii mei, trebuie să-l mai cumințesc un pic, cu alt ruj.

Rujul l'Oreal Color Riche Carmin St.Germain 335, review

Zilele trecute l-am și avut pe buze și pot să spun despre el următoarele:
- nu este atât de hidratant și cremos pe cât sunt alte rujuri din aceeași gamă, dimpotrivă, e mai apropiat de un ruj mat. Totuși buzele nu se usucă sub el.
- nu se brânzește pe buze, și - nota bene! - nu se întinde culoarea dincolo de conturul buzelor. Am și acum un ruj nemțesc, tot un roșu viu, dar care migrează singur, nu știu cum, pe pielea din jurul buzelor.
- este foarte pigmentat și nu e nevoie de a-l aplica mai mult de o singură dată, delicat. Sau..., mă rog, cine dorește un look teatral și are un machiaj în tușe groase, smokey sau argintii la ochi, poate să aplice rujul Color Riche Carmin St.Germain în strat mai gros.
- se menține pe buze câteva ore, iar după ce rujul s-a dus, buzele rămân totuși colorate, datorită pigmenților folosiți.
- nu este rezistent la transfer, dar la rujurile cremoase nici nu este posibil să fie.

Rujul l'Oreal Color Riche Carmin St.Germain 335, review

Per total sunt foarte mulțumită de rujul Color Riche Carmin St.Germain, deși este atât de strident. Din fericire e o nuanță care mă prinde bine, eu fiind brunetă cu tenul deschis. Dar chiar și așa, găsesc că ar trebui asortat clasic, cu o bluză/rochie neagră, la un machiaj fumuriu, sau cu o rochie de seară de culori deschise, gen crem, alb, fildeș, vanilie sau lurex argintiu, cu machiaj bej-nude-charcoal-argint. Rujul merge perfect la o ținută de piele neagră, sau o combinație alb-negru ori negru-carmin, sau o cămașă albă cu geanși și geacă denim. Deși carminul este o culoare versatilă de ruj, se potrivește cu multe tipuri de ten, piele și păr, dar nu merge purtat cu orice culori vestimentare și de machiaj. Cam așa văd eu lucrurile.

Rujul l'Oreal Color Riche Carmin St.Germain 335, review
ruj Color Riche Carmin St.Germain 335 sursă foto Amazon  

Voi ați folosit nuanța de roșu carmin la ruj până acum?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











12 comentarii:

  1. O nuanta destul de frumoasa, uneori o port si eu :) desi mi-a trebui mult timp sa fac aceasta alegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. E o nuanta foarte intensa. Nu port foarte des rosu, la ocazii speciale mai des. Arata foarte misto rujul asta si cu siguranta completeaza superb un machiaj smokey.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata tare bine aceasta nuanta! Perfecta pentru acest anotimp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nuanta e tare frumoasa! Eu am trecut de la nude-uri si rozuri deschise la culori intense si inchise!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am purtat si port in continuare genul asta de nuanta, sar uite ca de la L'Oreal chiar n am incercat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aproape tot timpul, rosu e culoarea mea preferata cand vine vorba de rujuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu cateva rujuri L'oreal si-mi plac mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca nuanta e un pic cam stridenta pentru mine, cel putin pentru serviciu. Pentru evenimente de seara am mai purtat astfel de nuante si se pare ca se asorteaza cu coama mea blonda si tenul palid :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu port ruj rosu. Acum nu stiu sa-ti zic exact daca este rosu carmin.
    Imi place nuanta acestui ruj si imi place si ambalajul. Mi-as dori sa-l incerc si sa vad exact cum se prezinta si pe buzele mele

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu port mai mereu ruj rosu. Mi-ar placea sa il incerc si pe asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am folosit acest ruj de la L'Oreal dar mi-ar place, caci e nuanta mea preferata.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.