sâmbătă, 17 martie 2018

Bijuteriile de pe eshop. Experienta mea.

Bijuteriile de pe eshop. Experienta mea.


Sunt clientă bijuterii-eshop de cca un an de zile, poate și mai puțin, am făcut câteva comenzi la ei și am fost foarte mulțumită de bijuteriile luate și de rapiditatea cu care mi-au fost livrate. Calitatea produselor este foarte bună, și spun asta comparând cu alte bijuterii luate din oraș, sau comandate la ateliere de profil, care s-au rupt după 2 luni, fără să se agațe sau fără să fie exercitată vreo presiune asupra lor, ori piatra de la inel a sărit după câteva săptămâni de purtare.

Bijuteriile de pe eshop. Experienta mea.

Bijuterii-eshop au de toate: aur, argint, tungsten, oțel chirurgical, piele, titan. Pentru fiecare, ce tip de bijuterii preferă și cum s-a obișnuit. Produsele vin în cutiuțe separate, la aur se livrează pentru fiecare piesă și o bucată de bumbac special impregnat cu o substanță care lustruiește rapid aurul și îl curată de impurități. Bijuteriile din aur vin împachetate foarte elegant în pungi cadou negre legate cu panglică. La fiecare comandă am primit și un catalog de produse plin cu coduri de reducere care pot fi folosite o perioadă anume. De asemenea, la bijuteriile de aur și de argint, se livrează un certificat de calitate și garanție.

Bijuteriile de pe eshop. Experienta mea.

De fiecare dată am primit în 2-3 zile lucrătoare bijuteriile comandate și am plătit curierului. Din câte am văzut pe site, firma are magazin de desfacere în Focșani dar bijuteriile vin din străinătate, compania-mamă numindu-se Spersky, și este situată în orașul Košice din Slovacia. Prețul aurului e puțin mai mare decât în magazinele de profil (cel puțin acelea din orașul meu), dar după cum am spus primești cutiuță și pungă cadou, pânză specială de șters bijuteria, plus transportul care e gratis, adică inclus în preț, iar la acest tip de transport există o asigurare care costă suplimentar. La fiecare comandă primiți un număr de puncte care ulterior pot fi transformate într-un voucher pe care îl puteți folosi la comanda următoare.

Bijuteriile de pe eshop. Experienta mea.

Eu, una, sunt foarte mulțumită de produsele alese și de aceea recomand bijuterii-eshop. Mi-am luat până acum 4 pandantive de aur, câteva inele de argint cu cristale de zirconiu alb sau colorat, și pe acel my preșăz 😊 care este din tungsten. Dacă nu vă știți măsura de la inel, mergeți la orice magazin de bijuterii cu un inel pe care-l aveți și rugați să va spună ce măsură este. În principiu sunt două feluri de măsurători - care țin cont de diametrul interior al inelului, sau de circumferință. În unele țări aceste cifre se traduc în litere, dar la eshop au mărimile cu circumferința interioară a inelului sau a degetului vostru.

Bijuteriile de pe eshop. Experienta mea.

Eu am o fascinație pentru bijuterii, și din când în când, mai cumpăr câte unele. Recent, am făcut o comandă și pe amazon.com, și sunt curioasă când sosește coletul.


Voi? Vă plac bijuteriile din metale prețioase?



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











20 de comentarii:

  1. M-am uitat acum pe site si am vazut o gama foarte mare de produse. Nu poti sa nu gasesti ceva printre atat de multe produse, sunt foarte faine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase sunt, chiar nu stii ce sa alegi😍😍

    RăspundețiȘtergere
  3. In ultima vreme nu prea mai port bijuterii, doar cercei si doua bratari cu semnificatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu port, neaparat, dar consider ca e bine sa existe in casa ceva aur, pentru ca e singura valoare care nu se depreciaza si care la nevoie, poate fi preschimbata in bani.

      Ștergere
  4. Nu am auzit de acest magazin, dar par foarte faine bijuteriile lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le porti cu drag, eu nu mai cumpar pentru ca nu le port nici pe cele pe care le am :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu le prea port, ca uit sa-mi pun vreun inel dimineata, de multe ori, dar am considerat ca din moment ce serviciile si produsele bijuterii-eshop.ro sunt atat de bune si eu sunt un client multumit, de ce sa nu-i recomand si altora?

      Ștergere
  6. Nu stiam de acest site. Bijuteriile arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dragute sunt! Habar nu aveam de acest site, insa ma bucur ca l-am descoperit! Cu siguranta, ma voi lauda cu noile bijuterii pe care le voi comanda de aici :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Diana! :)) chiar sunt frumoase, chiar daca nu sunt bijuterii de designer. Cele de argint costa cateva zeci de lei, si sunt si din aur de 9 karate la pret foarte convenabil. Numai bijuteriile de aur de 14 k sunt ceva mai scumpe.

      Ștergere
  8. Au bijuterii faine, cred ca am sa plasez si eu o comanda.

    RăspundețiȘtergere
  9. EU sunt mare fan bijuterii și îmi place să mă cadorisesc mereu.

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa dau si eu o geana pe site, sunt o mare iubitoare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am sa ma uit si eu pe acest site, mai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. A trecut ceva timp de când nu mi-am mai luat o bijuterie noua. Îmi plac modelele de pe site

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut o inclinare spre bijuteriile pretioase care in ultimii ani s-a modificat si am inclus in aceasta categorie si altele mai putin pretioase, dar la fel de incantatoare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar arata bine. Nu mai auzisem pana acum de bijuteriile astea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac foarte mult, nu mai auzisem pana acum de ei, dar trebuie sa le fac o vizita.

    RăspundețiȘtergere
  16. N0am auzit de acest site, dar acum am vazut ca au niste bijuterii foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.