vineri, 9 martie 2018

Camera 309 episoadele 26-30 turcesti rezumat



Camera 309 episoadele 26-30 turcesti rezumatDupă ce Lale îi vede pe fotografi și își amintește de întâmplarea cu căpșunile învelite în ciocolată, devine curioasă să afle cine este persoana și începe să investigheze. Cel mai mult este susținută de Nilufer și fac primii pași în căutarea lor. Onur e și el cu gândul la acele căpșuni și vrea să le găsească. Amândoi se întâlnesc pe drumul spre fermă.

Între timp Nergis și Samet sunt prinse de Songul care se înfurie și ia atitudine pentru că fetele au ascuns această prietenie. De data asta Songul nu le va ierta cu prea mare ușurință, așa cum speră ele. Onur e cu inima frântă când vede înregistrarea cu Lale trecând prin biroul lui și își exprimă dezamăgirea. Ei îi pare rău pentru ceea ce a făcut și încearcă să se împace cu el dar parcă e urmărită de ghinion.

Deși în mod constant au parte de obstacole și probleme, acestea îi fac să se apropie și le fortifică relația. Până la urmă cei doi reușesc să găsească calea de a-și rezolva problema, dar Șerife crede că încă nu este totul în regulă între ei și se duce să-i spună lui Yildiz. Ismet ascultă conversația lor și se hotărăște să organizeze o petrecere de Anul Nou ca să-i ajute pe Onur și pe Lale să fie împreună.

Cei doi se pregătesc de sărbători și merg la cumpărături. Betul caută să pună în aplicare un alt plan rău intenționat, dar de această dată surpriza va fi pentru ea. Mai sunt câteva zile până când se va naște copilul. Lale și Onur merg să aleagă lucruri pentru camera copilului, iar Betul se duce și ea împreună cu ei, cu Songul și Yildiz. Dar din nou întinde o capcană în care cade singură.

Nergis și Nilufer organizează un dus surpriză pentru Lale, dar și ea le va face celor două o surpriză chiar mai mare. Se naște Emir și întreagă familie este în extaz, celebrând evenimentul. Betul, Erol și Pelinsu au fiecare motive diferite să se bucure. Ei cred, totuși, că această căsătorie nu este una reală și așteaptă cu înfrigurare ca totul să iasă la lumină, dar lucrurile nu se întâmplă după cum speră ei. Când își dau seama că Onur și Lale chiar se iubesc și totul este adevărat, sunt dezamăgiți, dar nu renunță la planurile lor. Oare care va fi următoarea mișcare?


Acest rezumat acoperă aprox. 12 ore de serial fără reclame.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Camera 309 ep. 21-25 tr                                     urmează: Camera 309 ep. 31-45

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.