joi, 26 aprilie 2018

Mini-Shopping haul. Color Cosmetics prin emag


Mini-Shopping haul. Color Cosmetics prin emag

Căutam de multă vreme rujul hidratant l'Oreal numărul 345 nuanța cerise, pentru că îmi este cel mai potrivit ca și culoare și de peste 15 ani este rujul meu preferat. Când în sfârșit cei de la emag l-au avut din nou în ofertă, m-am și repezit să-mi iau două bucăți (unul din rujuri este deja în geantă - precizez asta, pentru că, de obicei, cosmeticele stau la mine în țiplă și câteva săptămâni bune, așa cum se întâmplă acum cu niște produse Gerovital despre care încă n-am scris și le am de prin februarie sau martie, cred).

Însă acest ruj l'Oreal 345 cerise este comercializat de Color Cosmetics. Ca să nu plătesc în total prea mult, cu tot cu transport, am mai ales de la ei niște produse pentru îngrijirea unghiilor - un gel de întărire Sally Hansen, care e atât de gros încât aproape că nu curge, și un top-coat tot de la l'Oreal, pentru că am un produs asemănător și mă împac excelent cu el.

Mini-Shopping haul. Color Cosmetics prin emag

Ce vreau să spun: cei de la Color Cosmetics au țiplat totul foarte bine și au ambalat produsele într-o folie cu alveole apoi într-un plic de mărime A5 (cât jumătate de coală de hârtie). Cu alte cuvinte, nu am mai primit fiecare cutiuță și rujulet în alt ambalaj, așa cum obișnuiește emag să facă, spre enervarea clienților și a curierilor. De la emag primesc și câte un creion de pleoape în plic A4 sau în cutie măricică de carton, umplută cu hârtie mototolită, și nu-i înțeleg de fel.

Mini-Shopping haul. Color Cosmetics prin emag

Dar cei de la Color Cosmetics au fost de nota douăzeci. Au pus în plic și un fel de carte de vizită cu mulțumiri adresate clientului - bravo lor! - cred că e cam a doua companie care comercializează produse și care oferă cumpărătorului așa ceva! Cu alte cuvinte, sunt foarte mulțumită de această primă experiență de cumpărare de la Color Cosmetics, ceea ce mă face să mai revin la standul lor cu produse de pe emag ori de câte ori voi avea nevoie de ceva cosmetice.


Voi ați luat vreodată ceva de la ei? Ați fost mulțumite de felul în care v-au tratat ca și clienți?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin









16 comentarii:

  1. De pe emag am comandat doar mancare, carti si produse electrocasnice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac produsele pe care le-ai cumparat, culoarea rujului este superbaaa! Nu preea am comandat de pe emag, jucarii pt pici si carti...cam atat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am intrebat despre Color Cosmetics :) nu ma tem sa cumpar cosmetice, mai ales daca am mai folosit acele produse.

      Ștergere
  3. N.am.mai comandat de ceva timp de pe emag, iar cosmetice nu cred ca am luat vreodata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma refeream daca ati cumparat sau comandat ceva de la Color Cosmetics :)

      Ștergere
  4. Sunt curioasa cum arata rujul aplicat pe buze. Parca are putin sidef, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andraxela, intr-adevar, are cam putin sclipici in el cel de Romania. Prima data am luat acest ruj dintr-un duty-free din Grecia, in vara lui 2005, si avea mult sclipici in el. Chiar am ramas dezamagita cand, fupa ce acel ruj mi s-a terminat, am cumparat unul dintr-un magazin din orasul meu. Nu avea sclipici aproape deloc... si nici astea de acum nu au, dar cum ziceam si alta data, la noi se trimit produse diferite ca si compozitie fata de ceea ce se gaseste in occident.

      Ștergere
  5. Foarte faina e nuanta rujului, as vrea sa o vad pe buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata foarte bine, este nuanta primei poze, cealalta e prea luminata.

      Ștergere
  6. De la Color Cosmetics inca n-am folosit niciun produs, dar la recomandare ata, le voi cauta. Multumesc pentru sugestie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am comandat de multe ori de pe emag,insa niciodata de la furnizorul acesta. Nici nu auzisem de ella pana acum, asa ca multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am comandat niciodata de la Color Cosmetics dar la cat de bine arata rujul, nu cred ca mai dureaza mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. este chiar faina culoarea ta de ruj, am avut si eu! acum, de curand am luat de pe Emag o crema cu SPF pe care nu o gaseam!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi plac mult produsele de la Sally hensen. La ultimele comenzi de la farmaciaTei si la pick"n"dazzle mi-am luat uleiul de cuticule si cateva oje si top coat-uri de care sutn foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana acum nici macar nu am auzit de ei. Am sa ii caut si eu pentru ca m-ai facut curioasa

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.