vineri, 11 mai 2018

5 idei de cadouri de lux pentru clientii tai VIP



5 idei de cadouri de lux pentru clientii tai VIP
sursa - pixabay.com
Dacă obișnuiești să oferi, la ocazii speciale, celor mai valoroși clienți și angajați cadouri practice cum ar fi căni, pixuri sau tricouri personalizate cu numele și logo-ul companiei, oprește-te. Poate că prinzi doi iepuri dintr-o lovitură, folosind marketingul drept cadou și reclamă, dar este o mare greșeală din câteva motive foarte importante: Nimănui nu îi place să primească daruri care aduc un folos tot celui care a oferit; oamenii apreciază ceea ce le place lor, nu ție. Iar pe de altă parte, vei fi perceput drept un tip ieftin, dacă faci cadouri ieftine.


Companiile oferă cadouri dintr-o varietate de motive. Clienților valoroși, pentru recomandări, pentru afaceri sau evenimente de viață remarcabile, cum ar fi aniversări, nunți, botezuri. Angajații primesc adesea cadouri pentru aceleași evenimente de viață. Indiferent de motivul pentru care vă decideți să oferiți cadouri celor mai valoroși angajați și clienți, darurile voastre ar trebui să fie despre ei, nu despre dumneavoastră.

Iată 5 idei de cadouri de lux pentru clienții și angajații tăi VIP:


1. Stilouri de lux Pelikan


Pentru un CEO al unei companii cu care vrei să faci afaceri, ar fi un cadou excelent. Pelikan are o lungă istorie de producere a instrumentelor de scris de calitate care datează de la începutul secolului al XX-lea. Mai târziu au ajuns să reprezinte unele dintre cele mai celebre stilouri din istoria stilourilor. Câteva elemente fac dintr-un stilou Pelikan o piesă inconfundabilă: forma clasică a butoiului și a clemei, inelele de finisare, sistemul de umplere cu cerneală, unic în lume, aurul de 18 karate din peniță și din alte elemente de finisaj, ca și culoarea verde a seriei botezate Souveran. Ținând pentru prima oară în mâna ta un stilou Pelikan va fi mereu o experiență unică.

2. Un ceas de lux marca Montegrappa


5 idei de cadouri de lux pentru clientii tai VIPDacă lucrezi în afaceri, timpul este esențial. Când mergi la o întâlnire telefoanele inteligente ar putea fi utile, dar ele sunt o modalitate neprofesionistă de a spune cât este ceasul, plus că, poți apărea total nepoliticos dacă folosești un smartphone într-o întâlnire importantă unde se presupune că nu trebuie să fiți deranjați. Un ceas de lux dăruit unui partener valoros de afaceri este un cadou binevenit. Moda vine și pleacă, dar ceasurile de lux nu se demodează niciodată. Un obiect de lux simbolizând puterea, bogăția și standardul înalt de viață este măgulitor pentru oricine și vei fi apreciat pentru generozitatea și gusturile tale.

5 idei de cadouri de lux pentru clientii tai VIP3. O pereche de butoni de lux


Pentru un bărbat căruia îi plac costumele de foarte bună calitate și care poartă cămăși la care se atașează butoni la manșete, acesta va fi un cadou deosebit. Butonii Montegrappa sunt realizați în serie mică, au un finisaj perfect și dau o notă de unicitate celui care-i poartă.

4. Cadouri de lux din piele naturală


5 idei de cadouri de lux pentru clientii tai VIPCadourile de lux din piele, pentru birou, sunt la fel de utile ca și piesele omoloage din vinilin sau plastic, doar că sunt mult mai elegante, au un design clasic, exprimă rafinament și bun gust. O mapă de birou de piele naturală, sau un etui de piele pentru mai multe instrumente de scris, ori chiar un set de lux din piele naturală, alcătuit din diverse suporturi pentru stilouri și pixuri, pentru notițe, pentru cărți de vizită, o călimară de cerneală sunt câteva din piesele care pot fi oferite drept cadou atât unei doamne cât și unui domn. Cadourile de lux se pot oferi atât partenerilor de afaceri cât și angajaților care aduc plus valoare firmei și pe care îi prețuiți foarte mult.

5. O lampă de birou cu halogen


5 idei de cadouri de lux pentru clientii tai VIPO lampă cu halogen din alamă lustruită fin, suflată cu aur, n-o să arate niciodată a lucru ieftin, ci deosebit de plăcut și de elegant, pe orice birou al unui executiv.
Și dacă ți-am atras atenția cu aceste obiecte de lux care, după părerea mea, merită să fie oferite drept cadou la o ocazie specială, atunci când avem o afacere de succes, sau când dorim să arătăm cuiva cât de mult îl prețuim, a venit momentul să spun că astfel de cadouri de lux se găsesc pe site-ul kalamos.ro, iar detalii poți cere și pe pagina lor de facebook. Gama este mult mai diversificată decât am scris eu aici și conține atât lucruri foarte scumpe cât și unele mai accesibile, dar la fel de elegante ca aspect și eficiente ca funcționalitate.

Chiar dacă este tentant să oferi cadouri de mică importanță, nu uita că un cadou reflectă un dublu sens: arată și ce fel de om ești tu, dar cu atât mai mult vorbește despre cât preț pui pe persoana căreia i-ai dăruit acel obiect. Și bănuiesc că nu e în interesul tău nici să fii considerat o persoană ieftină, și nici să lași impresia că îl consideri ieftin pe cel căruia tocmai i-ai înmânat un cadou.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!












7 comentarii:

  1. Trebuie sa cunosti destul de bine omul respectiv ca sa ii faci un cadou reusit

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceasurile mi se par potrivite pentru orice ocazie, dar nici celalalte idei nu-s de neglijat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceasurile intr-adevar mi se par cel mai bun cadou. Dar si un stilou pretios poate deveni un cadou placut .

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-aș dori să primesc și eu așa lampă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ca sunt de lux pentru ca prețul acestor produse nu este disponibil oricui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant si util articolul tau. Multumesc pentru sugestii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevar, de lux! Dar, foarte faine alegerile tale. Nu ai cum sa dai gres cu ele.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.