miercuri, 9 mai 2018

5 motive pentru a monta camere ip de exterior



Odată cu avansarea tehnologiei, camerele de supraveghere de exterior au devenit o opțiune de uz casnic. Iar când vine vorba de familia și casa ta, siguranța este preocuparea principală. Astăzi, sistemele de securitate fac mai mult decât să protejeze locuința de intruși. Și dacă un astfel de sistem era un lux acum câțiva ani, acum ip camerele sunt la îndemâna oricui.

5 motive pentru a monta camere ip de exterior
sursa - pixabay.com

Care sunt principalele 5 motive pentru a monta camere ip de exterior?


1. Siguranța

Cei mai mulți oameni se tem de hoți și nu degeaba. Odată instalate niște camere ip, puteți vizualiza intrarea, mașina, o mare parte din curtea dv., depinde unde amplasați camerele de supraveghere. Iar dacă locul ales este unul vizibil, asta va descuraja eventualii hoți.

2. Supravegherea copiilor

Unii părinți nu sunt niciodată liniștiți dacă nu știu ce fac copiii lor acasă, dacă pleacă fără să anunțe sau dacă sunt vizitați de persoane pe care nu le dorim în preajma lor. O cameră de supraveghere poate fi răspunsul la astfel de griji părintești. Veți surprinde un copil nesupravegheat, o bonă care nu-și îndeplinește atribuțiile sau orice altă situație de urgență.

3. Protecția împotriva incendiilor


IP camerele de exterior pot fi completate cu detector de fum sau de căldură care să vă avertizeze dacă ceva nu este în regulă. Iar dacă nu aveți un detector, dar s-a declanșat un incendiu, cu ajutorul camerelor puteți să acționați devreme, în așa fel încât pagubele să fie minime.

4. Monitorizarea la distanță

O cameră de supraveghere oferă posibilitatea de a monitoriza locuința indiferent unde vă aflați. Acest lucru reprezintă un plus de siguranță, deoarece veți vedea ce se întâmplă acasă oriunde ați fi în lume. Când casa dv. este supravegheată 24/7 oricând se întâmplă ceva neobișnuit, puteți alerta autoritățile pentru a îndepărta pericolul.

5. Asistența medicală

Persoanele singure sau în vârstă, pot apela la niște ip camere de supraveghere cu alarmă, direct conectate la personalul medical, sau la o rudă apropiată, care poate interveni imediat atunci când este cazul.

Avantajele ip camerelor de supraveghere de exterior sunt multe. În lumea modernă nu vei fi niciodată în siguranță deplină în lipsa lor, iar prețul nu este un argument serios pentru a nu-ți monta  măcar una. Deci, cumpără camere de supraveghere de exterior pentru a oferi un plus de siguranță ție și familiei tale.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!












10 comentarii:

  1. cred ca sunt de mare folos, te simti mult mai in siguranta asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul acesta ne montam si noi.A fost mai complicat cu IP-ul fix de internet...

    RăspundețiȘtergere
  3. În curand, vom monta si noi camere pe exterior, trebuie sa ne documentam bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu care sunt motivele pe care le invoca sotul meu, insa el e convins de necesitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceste camere ajuta pentru a fi sin permanenta in siguranta si as apela al ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte utile. La câte se întâmplă în jurul nostru, chiar ne sunt de folos

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca as sta la casa, o camera de supraveghere ar fi primul lucru pe care l-as pune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu le-as alege pentru a asigura siguranta! Chiar sunt foarte utile!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu o gasesc tare utila si cu atat mai mult pentru cei care locuiesc la curte

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.