luni, 14 mai 2018

Dozatorul de apa – solutia ideala pentru a-ti multumi angajatii


Dozatorul de apa – solutia ideala pentru a-ti multumi angajatii

Apa este vitală pentru fiecare dintre noi însă de multe ori o consumăm fără ca aceasta să fie purificată astfel încât ne îmbolnăvim fără să știm de ce. Avem nevoie de ea atât acasă cât și la birou sau la orice loc de muncă la care mergem. Din acest motiv, dacă ai o firmă ar trebui să te gândești la acest aspect pentru că avantajele sunt imense.

Randamentul angajaților tăi va crește dacă aceștia văd că te preocupă nevoile lor. Acesta ar fi un prim aspect. În al doilea rând, dacă apa de la birou nu este curată, angajații vor evita să o consume de la robinet și astfel poate interveni deshidratarea lor, lucru care va duce la scăderea randamentului, mai ales în perioada în care intervine canicula. De asemenea, se pot îmbolnăvi și pot lipsi de la muncă timp de câteva zile.

Le poți cumpăra acestora în mod periodic baxuri de la supermarket însă din fericire pentru tine există soluții mai ieftine și uneori chiar mai sănătoase pentru că nu tot ce cumpărăm din magazine respectă standardele cerute de cei care apară drepturile consumatorilor. Spre exemplu, poți cumpăra dozatoare de apă de pe https://aquatime.ro/dozatoare-de-apa sau soluții de filtrare a acesteia.

Dozatoarele de apă mulțumesc atât angajații cât și clienții

Dozatorul de apa – solutia ideala pentru a-ti multumi angajatii

Deși poți foarte bine să filtrezi apa de la robinet, dozatorul de apă este soluția ideală atunci când angajații tăi interacționează zilnic cu clienții. Spre exemplu, dacă oferi servicii de consultanță, clienții vor veni zilnic la sediul firmei tale și mulți dintre ei poți simți nevoia să consume lichide, mai ales vara. Vor consuma cu încredere apă de la un dozator. Această este o formă de marketing pe care foarte multă lume nu o conștientizează. Faptul că transmiți ideea că depui tot efortul ca toată lumea să fie mulțumită nu poate reprezenta decât o bilă albă pentru tine.

Un mare avantaj al dozatorului de apă la birou este că acesta poate ține apa rece, la o temperatură optimă pentru consum. Prețul unui dozator de apă plata nu este deloc mare. În cazul în care ai o firmă cu mai mulți angajați, prețul lui poate fi echivalentul sumei plătită într-o săptămână pe baxurile cumpărate din supermarket. Nu vei fi însă nevoit să cumperi un frigider.

Există dozatoare de apă plată cu prețuri similare care oferă și posibilitatea de a încălzi apa. Angajații tăi vor fi foarte mulțumiți de acest lucru pentru că își pot prepara foarte ușor ceaiul sau băuturile care conțin cofeină. Motivele pentru a recurge la un dozator de apă sunt chiar mai multe. Îți poți cumpăra unul chiar și acasă pentru că acestea nu sunt concepute exclusiv pentru firme.

Purificatoarele de apă îți oferă siguranța unei ape curate

Dozatorul de apa – solutia ideala pentru a-ti multumi angajatii
Chiar dacă nu răcește apa, purificatorul de apă îi poate încânta mai mult pe angajații tăi deoarece aceștia au siguranța că în paharul lor se află o apă curată. Poți cumpăra de la AQUA Time filtre pe care se le folosești într-o cană specială de filtrat apă ori poți să folosești un filtru de apă care se racordează la rețeaua publică astfel încât să se poată consumă apă filtrată direct de la robinet.

Clienții tăi s-ar putea să nu își mai dea seama că le oferi apă filtrată însă nimeni nu te împiedică să o folosești apoi în dozatoare. De fapt, aceasta poate fi soluția cea mai bună din mai multe puncte de vedere. Angajații tăi vor ști că apa din dozator este filtrată și sigură pentru consum, dar de asemenea vor consuma apă rece tot timpul zilei, fără a avea nevoie de termos ori frigider.

În concluzie, un dozator de apă sau un purificator de apă este extrem de util dacă ai o firmă pentru că avantajele există, chiar dacă mulți nu le sesizează. Angajații tăi vor simți că te preocupă confortul lor. De asemenea, vei preveni deshidratarea lor astfel încât randamentul lor nu va scădea sau nu te vei găsi în situația ca aceștia să intre în concediu medical din cauza apei consumate de la rețeaua publică. Nu în ultimul rând, dozatorul de apă te ajută să punctezi la capitolul de marketing. Clienții tăi te vor privi altfel pentru că le demonstrezi că te preocupă bună starea celor din jurul tău, a angajaților și a clienților, deopotrivă.


acest articol este un guest postDacă ți-a plăcut, dă mai departe!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentați fără grijă. Nu am acces la alte date decât cele care apar în comentariul dv. (username +link de blogger/google sau site) și pe care nu le folosesc la nimic. Puteti alege sa comentati anonim, daca doriti așa.

Copyright © Pulbere de stele. All Rights Reserved.
Blogger Template by The October Studio