vineri, 18 mai 2018

Top 5 bluze pentru femei pe care trebuie sa le ai in garderoba

Top 5 bluze pentru femei pe care trebuie sa le ai in garderoba


Femeile care lucrează nu au timp să se hotărască ce să aleagă din dulap dimineața, înainte de a pleca la birou. Dacă e vorba despre o ținută de ocazie, poate printre hârtii, proiecte, telefoane de afaceri, întâlniri și preocupările față de familie găsesc cu câteva zile înainte scurte răgazuri pentru a se gândi cu ce să se îmbrace înainte de un eveniment. Dar de obicei, tot ceea ce poți face este să deschizi dulapul, să respiri adânc și să pui mâna pe ceva de îmbrăcat. Pentru cele care încă mai caută inspirație, iată

5 tipuri de bluze pentru femei pe care trebuie să le ai în garderobă


Top 5 bluze pentru femei pe care trebuie sa le ai in garderoba1. Bluza albă, clasică


Fie sub formă de tricou, fie o bluză stil cămașă bărbătească, ori un top elegant, bluzele albe pentru femei nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Este cea mai versatilă bluză și se poate combina cu orice tip de fustă sau de pantaloni, se potrivește cu orice altă culoare și la ea poți purta cam toate accesoriile și bijuteriile de zi pe care le dorești. Mie acest model de la Mahoni.ro mi-a plăcut cel mai mult.

2. Bluza cu nasturi


O bluză tip cămașă, cu nasturi în față și cu buzunare la piept, eventual din denim sau din bumbac cadrilat, te scapă de orice grijă cu îmbrăcatul de dimineață. Bluzele cu nasturi în față vin într-o mare varietate de culori și de materiale, iar denimul este, ca și bluza albă, foarte versatil. Nu doar că bluza cu nasturi se potrivește la orice fel de blugi, ci și la o fustă, sau poate fi purtată deasupra unei rochii, și legată în față, ori peste ea, iarna, poți pune un pulover asortat. O bluză cu nasturi este potrivită pentru femeile de orice vârstă și în orice ocazie de zi, așa că nu mai sta pe gânduri, trebuie să ai una în dulapul tău.

Top 5 bluze pentru femei pe care trebuie sa le ai in garderoba3. Bluza de vară, înflorată


Aici modelul ți-l alegi cum vrei tu, dar o bluză înflorată, din material subțire de voal, de exemplu, eventual pe fond negru, te scapă de multe probleme, vara. O asortezi cu una din nuanțele florilor de pe ea, sau cu un pantalon negru, subțire, și ți-ai luat de o grijă în privința ținutei de la birou.

Top 5 bluze pentru femei pe care trebuie sa le ai in garderoba4. Bluza vintage


Nu e un must-have dacă nu-ți place stilul vintage, dar sunt femei care preferă o bluză cu volănașe, cu jabou sau cu fundiță la gât, într-o culoare pastel, dintr-un material prețios - mătase, bumbac satinat, voal sau chiar cu inserții de dantelă. Genul romantic este potrivit oricărei femei, este elegant, șic, nostalgic și foarte feminin.

5. Bluzele gen tunică


Bluza gen tunică este foarte populară printre femei, în special cele mai plinuțe au în garderoba lor astfel de bluze. Fiind mai lungi și lărguțe în partea de jos, acoperă bine șoldurile prea dezvoltate și colăceii, dacă sunt. Se asortează bine cu legginși, sau cu orice pantalon clasic, îngust. Bluza gen tunică este preferată de multe femei peste 40 de ani.

Acestea sunt cele 5 tipuri de bluze pe care o femeie trebuie să le aibă în garderoba ei, datorită faptului că sunt versatile, se potrivesc la orice outfit de zi, cu aproape orice accesoriu și nu necesită un buget deosebit pentru a le cumpăra. Există magazine unde găsești bluze femei, pe Mahoni.ro, de exemplu, la prețuri foarte accesibile astfel că îți completezi garderoba cu ceea ce-ți lipsește și ești mereu proaspătă, elegantă, sofisticată sau trendy, în funcție de starea ta de spirit de fiecare zi.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










16 comentarii:

  1. Ce sugestii faine! Ai evidentiat foarte bine fiecare gen in parte! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase, cea neagra cu flori imi place mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam de acest magazin, însă bluza neagră cu flori arată super.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am foarte multe bluze in garderoba dar nu m-as fi gandit niciodata sa le clasific astfel pentru ca le cumpar din impuls. Mai facut sa ma uit in dulap sa vad ce am bifat dintre ele. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o gramada de bluze, dar nu am din fiecare tip, mai trebuie sa-mi mai cumpar! :D

      Ștergere
  5. Prima imi place tare mult si cred ca imi voi comanda si eu una. Restul modelelor predomina la mine in garderoba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am toate tipurile de bluze posbilie in garderoba. Ca sa am de unde alege.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte inspirate alegerile, dar eu oricate as avea, cand ies undeva, tot nu stiu cu ce sa ma imbrac.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa ce ai fiecare tip iti trebuie si din fiecare culoare cate una :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt mai clasica si cred ca voi alege ultima varianta ca si camasa la birou ;) insotita desigur de un sacou scurt.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca am macar cate una din fiecare tip. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Bluza vintage si bluza tunica sunt preferatele mele. Am uitat sa spun ca sunt o mare iubitoare a tricourilor cu mesaje asa ca si alea imi sunt tare utile

    RăspundețiȘtergere
  12. Anul acesta eu am inceput sa-mi completez garderoba cu bluze noi, colorate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Toate sunt drăguțe, dar ultima mi-a atras nai mult atenția, mi se pare așa simpatică.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu ador hainele cu imprimeu floral! Am zeci de bluze inflorate si acum am devenit obsedata de rochii :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.