sâmbătă, 25 august 2018

Avantajele unei masini inchiriate

Avantajele unei masini inchiriate

Închirierea de mașini reprezintă o opțiune folosită din ce în ce mai mult de călători în ziua de astăzi. Companiile low-cost ne permit să călătorim în orice oraș al lumii pentru foarte puțini bani. Iar dacă nu ați închiriat o mașină până acum, aveți aici câteva avantaje ale închirierii unei mașini.

Libertate de mișcare

În timp ce vă bucurați de vacanță, nu vreți să vă faceți griji cu privire la prețurile practicate de taximetriștii locali, sau de orarele și stațiile de autobuz. Vreți să explorați, să improvizați și să vă bucurați de timpul dv.

Economie de bani

Puteți economisi bani făcând rezervarea la un hotel situat ceva mai departe de centrul orașului și închiriați o mașină. Banii care vă rămân în buzunar compensează prețul închirierii mașinii, pe lângă faptul că vă veți bucura de libertate de mișcare. Când ajungeți la aeroport, este foarte ușor să găsiți birourile de închiriere de mașini la terminal, sau puteți căuta online mașini de închiriat Otopeni. Cu o mașină închiriată puteți economisi bani de taxi și autobuz. Transportul local poate să fie atrăgător din cauza prețului mic, dar poate fi și o opțiune destul de incomodă, mai ales dacă stația este departe de hotel.

Confort

Închirierea de mașini permite vizitarea unor locuri îndepărtate, a unor trasee ascunse sau a unor restaurante cu o amplasare specială, lucruri imposibil de realizat prin luarea unui taxi sau a unui autobuz. De asemenea, nu este nimic mai bun decât o mașină care vă așteaptă la gară sau aeroport. Spuneți da confortului.

Dacă locuiți într-un oraș mare, precum capitala, și nu aveți nevoie de o mașină în fiecare zi, nu merită să plătiți taxe pentru asigurare, parcare, verificări mecanice, anvelope. Căutați mașini de închiriat București în aceste ocazii și veți plăti mult mai puțin decât dacă ați deține una. Chiar dacă pare scump, este mult mai ieftin decât deținerea mașinii personale.

Călătorie ieftină

Nu merită să conduci mașina proprie dacă intenționezi să conduci mai mult de patru ore pentru a ajunge la destinație, mai ales dacă călătoriți cu copiii; va fi mai convenabil să combinați zboruri low cost și să închiriați o mașină la aeroport. În plus, călătoria este mai scurtă. Trebuie să luați în considerare greutatea bagajelor, opririle, combustibilul și chiar și cheltuielile pentru camera de hotel.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










15 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt de parere ca o masina inchiriata ne scuteste de cheltuieli mai mari. E simplu sa rezervi online o masina in orice oras ai calatori. Nu depinzi de nimeni pentru a ajunge dintr-un loc in altul si nu te jecmanesc taximetristii (ca la noi).

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar este utila, mai ales cand calatoresti. Imi place mult aceasta idee.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu ma gandeam la varianta asta pentru concediul de anul viitor!

    RăspundețiȘtergere
  5. O masina inchiriata este solutia salvatoare, mai ales pentru cei care calatoresc foarte mult si nu de fiecare data pot calatori cu masina personala. Este o solutie mai ieftina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am inchiriat pana acum nici o masina pentru concediu fiindca avem masina personala dar intr-o calatorie in strainatate nu as zice nu acestei variante.

      Ștergere
  6. Maica-mea isi inchiriaza mereu masina cand vine in concediu si e foarte multumita de conditii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca as calatori in strainanate cu siguranta a inchiria o masina este cea mai buan solutie. Lejeritate in miscare si economie la bani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca din ce in ce mai multe persoane au inceput sa realizeze care sunt avantajele unei masini inchiriate, fiindca am observat in ultimul timp ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceasta varianta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai foarte multa dreptate si noi avem de gand sa inchiriem data viitoare cand plecam undeva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu inchiriez in fiecare an o masina pentru finii mei din Dubai pentru atunci cand vin acasa. E simplu si foarte avantajos!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu as inchiria daca ar fi sa plec undeva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca vom apela si noi la inchirierea unei masini, atunci cand vom merge in urmatoarea vacanta in afara tarii.

    RăspundețiȘtergere
  13. este util cand calatoresti, o singura data am apelat la asa ceva in Austria, aveam nevoie neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am ales optiunea unei masini inchiriate in vacanta pentru ca am considerat ca ies mai ieftin. A fost una dintre cele mai bune ALEGERI. Am sa iau in calcul acest aspect si pe viitor

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.