sâmbătă, 18 august 2018

De ce este necesar un team building


Când pui echipa să gâdească soluția unei probleme trebuie să încurajezi colaborarea și munca în colectiv. Activitățile distractive ajută oamenii să se vadă reciproc într-o altă lumină și le permit să se conecteze într-un cadru diferit. Persoanelor din echipă li se cere să se gândească la implicațiile acestor activități la locul lor de muncă.

De ce este necesar un team building

Unul dintre motivele cele mai puternice pentru un team building este de a obține rezultate. Printr-o serie de evenimente de teaming planificate, în același timp distractive și motivaționale, echipele dezvoltă abilități cum ar fi comunicarea, planificarea, rezolvarea problemelor și a conflictelor. Ideile care leagă echipa, ajută la facilitarea unui team building pe termen lung prin încurajarea conexiunilor autentice, a discuțiilor mai profunde și a căutării de soluții.

Iată de ce este necesar un team building:

1. Socializarea

Socializarea și prietenia la locul de muncă reprezintă una dintre cele mai bune modalități de creștere a productivității muncii. Nu numai că acest lucru este bun pentru moralul biroului, ci și permite echipei să lucreze mai bine pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi.

2. Munca în echipă și sporirea performanțelor

După încheierea activităților de team building, angajații înțeleg mai bine punctele forte, punctele slabe și interesele celorlalți. Această înțelegere îi ajută la o mai bună cooperare în ceea ce privește progresul, vital pentru o companie.

3. Concurența

Concurența s-a dovedit că este un element care crește productivitatea. Deci, prin direcționarea competiției dintre angajați în activități plăcute și constructive de team building, aceștia stabilesc între ei legături imposibil de obținut prin alte mijloace.

4. Spiritul de echipă și motivația

După ce o echipă câștigă un campionat important, sărbătorește evenimentul. Aceasta îi motivează pe coechipieri să câștige și mai mult, să ajungă și mai sus. Această comparație arată că recunoașterea meritelor poate motiva echipa să-și ducă treaba la următorul nivel.

5. Comunicarea

Nu este deloc surprinzător faptul că lucrul în echipă și comunicarea reprezintă motivul principal pentru care oamenii aleg team buliding-ul. Toată lumea dorește un mediu de lucru prietenos, unde să se simtă confortabil și să poată discuta orice cu oricine.

Unul din motivele esențiale pentru care un team building este necesar, este realizarea unei comunicări eficiente. Un team building reușit înseamnă un mediu de lucru mai confortabil și de succes pentru orice companie, iar dacă vrei o sugestie, gândește-te la CulinaryOn.ro ca la locul cel mai potrivit pentru a obține rezultatele dorite.

Dacă deja ați implementat aceste lucruri în compania dvs. ce rezultate ați avut?



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










7 comentarii:

  1. In primul rand un team building este necesar ca sa faci sa mearga treaba intre atatia indivizi diferiti din colectivulo de la munca.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu ideile tale! 😃 Un team building sigur te ajută să găsești rezolvări la anumite probleme și să îți cunoști mai bine colegii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte util un team building. Ai o grămada de oportunități de socializare și comunicare

    RăspundețiȘtergere
  4. Într-adevăr, este necesar un team building. Pe lângă faptul că, pot apărea idei noi, este și un prilej prin care angajații se pot cunoaște mult mai bine, astfel comunicarea dintre ei, ar deveni mult mai eficientă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-au placut si mie team building-urile intodeauna. Asa afli ca seful sau colegii sunt si ei oameni ca si tine si ii vezi cu alti ochi. Se intareste coeziunea grupului. Nu stiam de CulinayOn.ro. Nice to know. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am avut niciodată parte de un team building. Urmează să experimentez asta curând

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, chiar este foarte util și bine-venit un team building din când în când.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.