miercuri, 8 august 2018

Mini-shopping haul - produse Wella


Mini-shopping haul - produse Wella


Cu puțin timp în urmă am făcut o comandă la emag pentru că aveam o reducere la produsele Wella. Mă tenta o vopsea profesională de păr, Koleston Perfect , despre care nu mai auzisem de când eram mică, pentru că maică-mea o folosea la atelier. Așa că mi-am luat două tuburi de nuanță blond mat special - dar am uitat că-mi trebuie și oxidantul tot de la Wella, pentru că doar cu apă oxigenată nu a ieșit nimic pe părul meu. În fine, asta este greșeala mea și o voi îndrepta cu prima ocazie.

Apoi am luat o Masca Wella Professionals Care Oil Luminous , ce nu mi-a plăcut la ea e că nu are folie de protecție sub capac, vine așa, simplă. Arată cum se vede, are consistența fină a unei creme de cremșnit, dacă-mi permiteți comparația, și miroase extrem de bine, a cocos.

Mini-shopping haul - produse Wella       Mini-shopping haul - produse Wella

Apoi am mai pus eu în coș un șampon Enrich Wella Professionals,  care este alb sidefat, nu foarte fluid și are un miros de parfum, nu pot preciza aroma, dar cred că este un parfum special pe care îl au majoritatea produselor Wella. La acest șampon am asortat un balsam, Wella Professionals Brilliance Conditioner,  cu același miros specific, potrivit părului vopsit.

Mini-shopping haul - produse Wella                   Mini-shopping haul - produse Wella

Deocamdată am încercat doar masca de păr, și sunt foarte mulțumită după prima aplicare. Să vedem și celelalte produse cum se comportă. Despre vopsea, v-am spus deja, lasă părul moale și hidratat, dar voi ști cât de bine prinde vopseaua abia după ce-mi iau și oxidantul potrivit.

Mini-shopping haul - produse Wella

Voi ați mai folosit ceva din aceste produse Wella? Cum vi s-au părut?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












13 comentarii:

  1. Obisnuiam sa folosesc mai mereu produsele de la Wella si imi placeau foarte mult. Samponul lor era printre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse Wella nu am folosit niciodata. Nu stiu ce efecte ar avea asupra parului meu

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai demult am.folosit vopseaua Koleston. Nu mi-a plăcut faptul că în catalog era o culoare și pe par a ieșit altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. De pe youtube stiu ca gama rosie Wella e foarte buna si chiar ma tenta sa o iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Masca de par o am si eu in baie si sunt foarte multumita de ea. Imi lasa parul matasos si il simt hidratat in profunzime.

    RăspundețiȘtergere
  6. O masca de la Wella trebuie sa incerc si eu, o vreau in varianta full size. am testat o mostra si am fost chiar multumita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am folosit produse wella pana acum, stiu ca am un sampon, dar nu m-am atins de el pana acum

    RăspundețiȘtergere
  8. Wella -koleston sunt produse bune, de calitate din câte știu. Le folosea într-un timp coafeza mea dar am avut la un moment dat o mică problemă și de câțiva ani nu le-am mai folosit.
    de curând am văzut ceva noutăți, masca despre care ne spui, pe care le-aș folosi.

    RăspundețiȘtergere
  9. De la Wella am folosit multe produse cu ani in urma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer, n-am auzit de vopseaua asta de par, dar stiu ca Wella are produse tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Produse Wella am folosit doar la salon. Imi plac cum se comporta pe parul meu si chiar am sa ma gandesc serios sa le incerc si acasa

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele Wella imi plac si mie si, desi nu le-am folosit in ultima perioada cred ca trebuie sa le cumpar din nou:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu le-am incercat pana acum, dar am auzit doar pareri bune.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.