luni, 24 septembrie 2018

3 motive pentru a utiliza o bicicleta eliptica



S-ar putea să fiți familiarizați cu bicicleta eliptică, o piesă de antrenament cardio care, într-o singură mișcare, combină mișcarea de pedală a unei biciclete de cameră cu mișcarea du-te vino a unui vagon, a benzilor de alergare. Dacă te-ai hotărât să-ți cumperi una, online se găsesc biciclete eliptice ieftine, așadar oferta e generoasă. Dar ești familiarizat cu toate avantajele pe care le oferă?

3 motive pentru a utiliza o bicicleta eliptica


1. Bicicleta eliptică ajută la slăbire

Dacă ați decis că doriți să pierdeți în greutate, acest echipament este exact ceea ce aveți nevoie: o jumătate de oră pe zi pe bicicleta eliptică, este un mod eficient de a arde excesul de grăsime. Nu numai că exercițiile par mai ușoare pe măsură ce utilizați toți mușchii, dar, în plus, ardeți și calorii. Antrenamentul nu vizează doar o parte a corpului, ci distribuie volumul de muncă pe tot corpul.

2. Bicicleta eliptică antrenează 80% din mușchi

Iată o mașină de fitness care este bună pentru mușchii dvs.! Cu bicicleta eliptică nici o parte a corpului nu este trecută cu vederea. Iar dovada este un efort bine coordonat: împingerea pedalelor pentru coapse, fese și picioare în același timp, iar brațele, umerii și mușchii pectorali sunt stimulați de acționarea mânerelor. Și încă un avantaj: bicicleta eliptică vă forțează să stați în poziție verticală și vă ajută mușchii abdominali să se contracte în mod natural.

3. Bicicleta eliptică este bună pentru inimă

Antrenamentul cardio, care este recomandat ca parte a reabilitării fizice și recuperării inimii, este benefic pentru menținerea sănătății cardiovasculare. Exercițiul fizic regulat are multe beneficii; întărește inima, îmbunătățește circulația sângelui și scade colesterolul. Bicicleta eliptică oferă beneficii suplimentare, deoarece ajută la îmbunătățirea performanței respiratorii.

Sfat de la un antrenor. Dacă nu știți ce antrenament trebuie să faceți, începeți cu o încălzire ușoară, la o viteză mică timp de 10 minute. Apoi creșteți treptat ritmul: 15 minute de pedalat mai intens, în funcție de rezistența dvs., apoi încetiniți ritmul pentru aproximativ 5 minute pentru a vă relaxa.

Acum sunteți familiarizat cu 3 motive bune pentru a utiliza o bicicletă eliptică. Pentru a obține rezultate vizibile, antrenați-vă de cel puțin două ori pe săptămână, timp de 45 de minute, sau eșalonat în câteva zile. Nu uitați să rămâneți hidratat-ă și să stați relaxat-ă după exercițiile fizice!

Dacă aveți probleme legate de inimă, coloană, genunchii slabi sau suferiți de artrită, adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a folosi o bicicletă eliptică.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










12 comentarii:

  1. E bine de stiut ca are atatea beneficii! Toate aparatele cumpărate de mine au ajuns sa fie piese de mobilier :)) E riscant să cumpăr aparate pentru ca le folosesc putin si dupa ma las! :)) Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Are foarte multe beneficii, pacat ca a mea sta si nu o foloseste nimeni :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nunu am o astfel de bicicleta, nici nu cred ca as avea nevoie pentru slabit, dar ma bucur ca are atatea beneficii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi vine greu sa ma pornesc s afac orice fel de miscare, am sa ma apuc la un moment dat si de ceva spirt, ins am-as orienta spre TRX ca s aimi mai indrept spatele dupa orele de stat la birou:)

    RăspundețiȘtergere
  5. O foloseam si eu la sala, tare mi-ar placea sa am una acasa, as face miscare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Forte interesant si bun articolul, bine de stiut pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am o astfel de bicicletă, prefer să mă duc la sală să o utilizez. O folosesc pentru încălzire și la finalul antrenamentului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca sotului meu i-as face cadou o astfel de bicicleta. Sa nu fie nevoit sa iasa ca sa faca miscare. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-as dori si eu sa am acasa o bicicleta eliptica sau mai exact sa pot avea o camera special amenajata in care sa-mi pun tot felul de aparate din astea de facut sport

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare de ajutor bicicleta eliptică, fie că vrei să slăbești, să te menții... practic, să fii sănătos! 😍

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu o prefer pentru ca ajuta la lucrarea muschilor! Este extrem de utila si rezultatele se vad relativ rapid :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.