duminică, 9 septembrie 2018

3 piese de imbracaminte de purtat toamna

3 piese de imbracaminte de purtat toamna

Indiferent de unde te afli, indiferent cum o numești, toamna este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri ale anului. Frunzele aurii, cafenii, portocalii și roșii au acoperit parcurile. Aerul rece și proaspăt te face să-ți dorești plimbări lungi și liniștite în lumina soarelui de după amiază. Totul în acest anotimp este pur și simplu frumos. Cu toate acestea, unul dintre cele mai dificile lucruri de făcut este să te îmbraci de sezon. Toamna este o capricioasă. Acum e senin și cald, iar peste o oră s-a înnorat, e rece și plouă. Trebuia să-ți iei o pălărie? Sau un hanorac cu glugă? Ori e prea cald pentru o eșarfă de cașmir?

Practic, toamna îți testează abilitatea ta în modă. Deci, citește care sunt primele trei cele mai importante piese de îmbrăcăminte de purtat pentru a trece testul toamnei.

1. În primul rând, nu pune deoparte hainele de vară. Rochiile și bluzele diafane încă le mai poți purta, iar dacă deja te-ai săturat de ele, cumpără câteva rochii ieftine pe care să le porți doar toamna. Sezonul este plin de zile calde când nici nu te aștepți. Astfel, ca să nu fii luată prin surprindere, peste rochia de zi, pune și o jachetă de vară. În acest fel te asiguri că n-o să-ți fie prea rece dacă vremea devine capricioasă peste zi.

2. Adaugă în garderoba ta un pulover, sau mai multe, de diverse culori, ca să le asortezi cu ținuta ta de fiecare zi. Oricum, iarna vei avea și mai multă nevoie de ele, așa că de ce să nu te simți confortabil într-un pulover moale și călduros, foarte potrivit în zilele care se anunță cu nori sau chiar ploioase?

3. În al treilea rând, voi vorbi despre pantofi. Încălțămintea este cel mai greu de ales la început de toamnă, când nu știi dacă afară va fi vreme de sandale purtate fără nimic pe picior, sau ai nevoie de ciorapi și un pantof închis. De multe ori, însă, preferințele se îndreaptă spre o cizmuliță ușoară, necăptușită, pentru că aduce un plus de eleganță oricărei ținute. Și pentru că sunt ideale pentru zilele cu brumă, în care ploaia cade mărunt și rece.

Voi cum vă îmbrăcați în zilele incerte de toamnă?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











3 comentarii:

  1. Deși optez pentru pantaloni lungi, merg mereu pe tricou cu maneca scurta, pantofi comozi, dar pregatiti daca vine ploaia.Nu imi lipseste niciodata esarfa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochii mai groase, colanti, pulovere subtiri. :D La cum e toamna acum, inca mai merge cu maneca scurta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Blugii sunt nelipsiti din outfitul meu de toamna si ii combin cu cardigane sporty si adidasi sau cu incaltaminte specifica anotimpului si o bluza mai grosuta

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.