duminică, 23 septembrie 2018

4 beneficii ale fotografiilor pe hârtie



Fotografiile digitale e posibil să fi redus dorința de a ține în mâini o poză pe hârtie. Dar să imprimi pozele și să le pui în rame foto, îți aduce multe beneficii ca fotograf.

Iată de ce ar trebui să-ți cumperi o imprimantă foto și să te bucuri de beneficiile fotografiilor pe hârtie.

1. Îți îmbunătățește abilitățile fotografice

Când imprimi o fotografie cu rezoluție mare, fiecare detaliu se amplifică. Poți vedea dacă există un contrast bun, o iluminare corectă și orice defect devine foarte vizibil. Acest lucru vine în contrast cu ceea ce se întâmplă atunci când postezi fotografii pe social media precum Instagram, Pinterest și Facebook. Majoritatea sunt vizionate pe ecrane mici care ascund multe detalii. De fapt, cu o scurtă sesiune Photoshop, poți edita aceste fotografii și remedia unele dintre defectele lor. Dar asta te-ar face un fotograf leneș. Printarea fotografiilor ajută la realizarea unor poze mai bune cu camera foto.

2. Obții o mai bună înțelegere a stilului tău fotografic

Fotografia ta va altfel când o vei vedea pe o tipărită. Imaginile imprimate au un efect diferit asupra minții decât atunci când o vezi pe un laptop, smartphone sau chiar pe un monitor de înaltă rezoluție. Dacă vrei cu adevărat să studiezi tehnica de fotografiere și să afli mai multe despre îmbunătățirea propriului stil, ar trebui să imprimi în mod regulat fotografiile. Vei descoperi lucruri profunde despre uneltele tale (camera, standul și iluminarea), tehnica de fotografiere și abilitățile tale naturale.

3. Imprimarea aduce la viață pozele vechi

4 beneficii ale fotografiilor pe hârtie


Dacă ai un folder mare de fotografii stocate pe un hard disk sau pe un site de partajare, poți să le transformi în amintiri minunate imprimându-le pe hârtie. Iar dacă ai copii mici, una dintre cele mai bune modalități de a-i ajuta să învețe este prin crearea de povești din ele.

4. Fotografiile imprimate pot deveni decorațiuni perfecte

Dacă te-ai săturat să vezi același perete plictisitor sau vechile decorațiuni din casa sau biroul tău, schimbă-le cu fotografii imprimate. Combină pozele din natură cu unele personale sau de familie și fă un colaj pe care apoi îl înrămezi cum îți place. Sau selectează cu atenție pe cele cu amintiri plăcute și crează un punct de atracție cu fotografii înrămate.

Fotografiile pe hârtie pot fi o sursă de inspirație, o modalitate de a vă mări veniturile și de a oferi satisfacție personală și pentru cei dragi.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











10 comentarii:

  1. Asa de mult imi plac fotografiile pe hartie, dar acum toata lumea se indreapta spre cele digitale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai despre cele digitale este vorba si in articol, doar imprimate si INRAMATE!

      Ștergere
  2. Cred ca o fotografie pe hartie sau o carte tiparita nu se compara cu variantele lor digitale, le poti mirosi, atinge, le poti purta in portofel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt adepta fotografiilor pe hartie, par mult mai interesante si le poti vedea oricand doresti.Mi se pare mult mai placut sa rasfoiesc un album de foto, decat pe calculator.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ieri ma gandeam ca ar trebui sa fac un album cu pozele fiului meu fiindca nu am mai facut unul de vreo 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-e cam dor de fotografiile imprimate! Ma bate gandul sa imi cumpar un album frumos si sa imi imprim pozele mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar ca fotografiile imprimate pot fi un decor exceptional.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar daca am zeci de mii de fotografii digitale tot scot si pe hartie cateva sute pe an. Poate sunt eu mai nostalgica sau pur si simplu le simt mai deosebite :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu imprim frecvent fotografii. Macar o data la doi ani, selectez cateva zeci de poze si le scot pe hartie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac mult fotografiile pe hartie. Intr-un timp aveam o obsesie in a-mi scoate absolut toate pozele de pe filme. De cand cu digitalizarea asta am cam renuntat. Mi s-a parut mai ieftin sa le pastrez in calculator decat sa le scot pe hartie

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.