marți, 25 septembrie 2018

Avantajele sistemelor ERP in cloud



Întreprinderile de astăzi investesc în diferite aspecte, rentabilitatea investițională (ROI) așteptată poate fi sub forma reducerii costurilor, a maximizării profiturilor și a ajutorării în sprijinul decizional. Unul dintre aspectele investiționale este investiția de implementare a sistemelor ERP in cloud.

Avantajele sistemelor ERP in cloudERP este un sistem software care are ca scop integrarea tuturor unităților funcționale ale întreprinderii în mod cooperant. Acesta poate fi extins pentru a include părțile din afara întreprinderii, de exemplu furnizorul și clientul, pentru a le implica în procesul de integrare. ERP este un element-cheie al unei infrastructuri care oferă o soluție pentru afacerea dv. Mai este definit ca un pachet software cuprinzător, care urmărește integrarea întregii game a proceselor și funcțiilor unei întreprinderi pentru a prezenta o imagine holistică a afacerii într-o singură structură informațională și IT.



Sistemul ERP colectează, înregistrează, integrează, gestionează și furnizează date și informații în toate unitățile funcționale ale întreprinderii. Ajută la descompunerea informațiilor între inventar, producție, planificare, materiale, inginerie, finanțe, resurse umane, vânzări, marketing, operare și toate celelalte departamente ale întreprinderii.

Rezultatul implementării sistemului ERP se transpune în calitatea superioară, timp de piață redus, comunicare îmbunătățită, sprijin în luarea deciziilor, timpi de execuție reduși, productivitate mai mare și costuri reduse. Costurile reduse pot ajuta întreprinderea să îmbunătățească serviciile către clienți și să sporească vânzările și cota de piață, implicit și profiturile.

Sistemele ERP in cloud moderne sunt construite pentru a fi utilizate pe internet. Au fost optimizate să cuprindă comerț electronic, capacitatea de integrare și colaborare cu furnizorii, partenerii și clienții, urmăresc materialele de intrare și produsele finite de ieșire pentru a extinde vizibilitatea și controlul în interiorul și în afara întreprinderii. Mulți afaceriști estimează costul unui proiect ERP in cloud ca fiind doar costul licenței software.

Sistemele Enterprise Resource Planning (ERP) oferă avantaje și facilități extinse întregii întreprinderi. Ajută să partajeze și să transfere date și informații în toate unitățile din interiorul și exteriorul întreprinderii, urmărind atingerea unor obiective diferite.

Cloud computing este un model de software pe internet care oferă fiabilitate, disponibilitate și costuri scăzute de asigurare a computerului. Implementarea și funcționarea sistemelor ERP in cloud oferă avantaje și beneficii mari, în ciuda numeroaselor dificultăți și provocări. Implementarea sistemelor ERP in cloud poate fi un proces costisitor, dar eficiența lor este evidentă în timp.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











10 comentarii:

  1. Am lucrat cativa ani ca si key user ERP, chiar am intocmit baza de date pentru a-l putea implementa. Este o experienta frumoasa care mi-a deschis apetitul pentru informatica si cred ca datorita ei am ajuns sa fac masterat in informatica economica.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am auzit pana acum de asa ceva, ma bucur ca am aflat ceva nou!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiam mare lucru, auzisem de erp, dar nu cunosteam detalii

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam ce inseamna erp, nu stiu daca ionca m-am lamurit dar macar mi-am facut o imagine de ansamblu ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesante informatii. Uite asa mai aflu si eu ceva nou :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Informatii noi pentru mine! Ma bucur ca am citit si mi-am dat seama cat de cat despre ce-i cu erp-ul asta! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi am mai aflat niste lucruri noi, bine de stiut la nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Habar nu aveam! Este bine sa citim si astfel de informatii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Recunosc ca habar nu aveam ce inseamna ERP. M-am mai dumirit nitel cu articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca imi petrec o buna perioada de timp online, despre cloud si sitemele erp nu stiam mare lucru

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.