duminică, 30 septembrie 2018

Iubire si razbunare episoadele 31-32 tr, ultimele episoade



Furtuna care bântuie în Korludag a dezvăluit vederii multe secrete. Toată lumea fuge care încotro de ele. Suhan și Cesur și-au atins scopurile, sunt fericiți dar nu bănuiesc că îi mai așteaptă un examen al vieții. Tahsin se confruntă cu trecutul său tenebros și este nevoit să mărturisească adevărul. Cesur și Suhan se întorc acasă dintr-o mică vacanță și află că Rîza este în viață, iar fericirea lor mărește ura lui. Deși a promis să nu se mai implice, Cesur abia așteaptă să-și încheie socotelile cu Riza.

Însă acesta pune la cale un ultim joc murdar. O răpește pe Suhan, care se luptă din răsputeri să scape. Cesur, orbit de furie, este pregătit să facă orice-i cere Rîza, numai s-o salveze pe mult iubita lui soție.

Iubire si razbunare episoadele 31-32 tr, ultimele episoadeÎn acest context Korhan moare iar Cahide, care își găsise în sfârșit liniștea, se vede pusă în situația de a rămâne fără iubirea vieții ei. În timp ce se luptă să supraviețuiască durerii, revenirea la o viață normală implică o ciudățenie: la limita dintre realitate și o altă lume, ea îl vede mereu pe Korhan alături și interacționează cu el. Cu toate acestea este conștientă că doar ea are această percepție, însă nu i se pare nimic în neregulă.

Tahsin Korludag nu are de gând s-o lase pe fiica lui în mâna celui care i-a omorât deja băiatul. De fapt, Suhan este salvată, dar e în comă la spital, menținută în viață pentru a duce sarcina până la capăt. Pentru ca Tahsin să realizeze ce și-a propus, se aliază cu Cesur ca s-o răzbune pe Suhan, care nu se știe dacă va supraviețui, deși această alianță forțată are capcanele ei. Tahsin, sătul de răul pe care l-a adus propriilor lui copii, se sacrifică nemaiavând nimic de pierdut. Îl adoarme pe Cesur, ca să nu-l încurce în ceea ce are de gând să facă, apoi îl atrage pe Rîza pe o ambarcațiune care explodează cu ei amândoi la bord. Cesur găsește o scrisoare de adio de la Tahsin, chiar înainte de a vedea, de pe faleză, explozia.

La spital salonul unde se află Suhan conectată la aparate este gol. Cesur e înnebunit, crezând că soția lui a părăsit această lume. O caută disperat și o găsește în alt salon, revenită la viață datorită băiețelului lor care tocmai se născuse. Fericiți, își botează copilul cu numele lui Korhan, apoi îi vedem peste câțiva ani, pe o ambarcațiune, ducându-și mai departe iubirea.

Dacă ultima scenă este realitatea sau, din nou, o trimitere la o altă lume, fiecare să judece singur. Înainte de a o găsi pe Suhan, Cesur o vede pe Șirin pe holul spitalului plângând în hohote..... Probabil producătorii serialului au făcut intenționat un final ambiguu, să creadă fiecare ce dorește...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

* * *  S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I   * * * 

a fost: Iubire si razbunare, ep. 29-30 tr    

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Iubire si razbunare - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.