duminică, 18 noiembrie 2018

4 avantaje ale scarilor de sticla



4 avantaje ale scarilor de sticlaScările de sticlă au fost unele dintre scările cele mai elegante care pot fi puse într-o clădire. Motivul pentru care iubim această scară specială este că oferă un design curat și elegant, și dă o notă deosebită, de distincție, designului interior al casei ori clădirii în care este amenajată. În afară de asta, există câteva avantaje pe care le aveți dacă optați pentru o scară de sticlă.

Iată principalele motive pentru care scările din sticlă și balustradele câștigă popularitate atât în ​​locuințe, clădiri de birouri cât și în spații comerciale.

1. Aspectul elegant


Imaginea elegantă și rafinată a unei scări de sticlă este evidentă. Modul în care se reflectă lumina și jocurile de culori, de umbre și de efecte luminoase în diferite momente ale zilei sunt cât se poate de plăcute vederii și reprezintă un factor de relaxare vizuală. Unele hoteluri și magazine utilizează chiar și scările complicate din sticlă ca un aspect interesant al clădirii.

2. Sunt ușor de curățat și de întreținut


Panourile din sticlă nu atrag praful și murdăria ca acelea din lemn sau din beton. Întreținerea scărilor din lemn presupune lustruirea constantă pentru a le păstra strălucitoare. Scările din lemn necesită, de asemenea, reparații la o anumită perioadă de timp, lucruri care nu sunt necesare atunci când instalați scări de sticlă.

3. Versatilitate


Scările de sticlă și balustradele se pot asocia la orice temă de design, la aproape orice stil. Scările de sticlă moderne, sofisticate, minimaliste, etc. pot fi rezolvarea la orice sarcină dificilă de decor. Acest lucru se datorează faptului că, în afară de versatilitate, funcționalitatea lor nu poate fi niciodată ignorată. Pentru spațiile mici, o scară de sticlă poate lărgi optic zona. O scară spirală va fi, de asemenea, potrivită într-un spațiu limitat.

4. Durabilitatea


Sticla nu mai este sinonimă cu fragilitatea. De fapt, sticla de construcții este acum considerată ca fiind unul dintre cele mai durabile materiale. Este chiar mai durabilă decât lemnul, care este predispus la corodare și infestare cu dăunători după aproximativ 5 ani. Sticla s-a dovedit a-și menține calitățile și durabilitatea pe o perioadă mai lungă de timp, necesitând mai puține tratamente de întreținere.

În afară de motivele menționate mai sus, unul dintre cele mai evidente motive pentru care sticla este foarte populară este capacitatea sa de a ilumina scările care reprezintă o bună practică în case și birouri. Mai multă vizibilitate a pașilor (spre deosebire de umbrele lăsate de scările opace) se poate dovedi a fi foarte eficient ca măsură de siguranță.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











9 comentarii:

  1. Scările din sticlă chiar arată foarte bine și dau o notă de eleganta designului casei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc cum as putea sa le incorporez in casa mea si ma incanta perspectiva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scarile din sticla au design aparate si ofera un aer boem locului in care sunt dipuse, mie imi plac mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar place si mie astfel de scari! Si-o casa... Cu o curte mare... Eheee

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata tare bine, dar cred ca se preteaza mai bine pentru o firma!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata tare bine aceste scari din sticla. Mi se pare ca dau o eleganta aparte cladirii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincera sa fiu, si mie mi se pare ca sunt foarte elegante aceste anvelope. Chiar ma gandeam ca marile cladiri din lume au astfel de scari si ca arata bine de tot

    RăspundețiȘtergere
  8. In casa, poate. Dar undeva, intr-un loc public....hm... daca e unul sub scara si eu sunt in rochie scurta, a? Le-as evita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie lifturile sau scarile din sticla nu mi se par usor de intretinut... poate pentru ca mie nu prea imi face placere sa spal geamuri... :)) insa da, arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.