sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Beneficiile vanzarii si cumpararii online



Tot mai mulți oameni folosesc internetul pentru a cumpăra o gamă largă de articole, de la case și la alimente până la pantofi și bilete de avion. Dacă ești sceptic și te întrebi de ce fac oamenii asta, o să-ți spun că a vinde și cumpăra online înseamnă beneficii semnificative. Și crede-mă că știu ce vorbesc - sunt cel puțin 12 ani de când cumpăr exclusiv online aproape tot ceea ce am nevoie.

Ce beneficii am eu, ca și cumpărător:

Beneficiile vanzarii si cumpararii online

1. Disponibilitate


În comparație cu un magazin cu ore fixe, site-urile de cumpărături online sunt disponibile în orice moment al zilei sau al nopții. Acest lucru este util atât mamelor cu copii mici, persoanelor care lucrează în schimburi, cât și celor care pur și simplu nu mai găsesc deschis un magazin când ies de la serviciu.

2. Comparațiile de prețuri


Când vizitezi un magazin online compari prețurile de la sute de furnizori diferiți, lucru pe care nici nu ai cum să-l faci la un magazin din oraș. Pe de altă parte, când cumperi online ai parte de diverse recompense și reduceri, care vin de cele mai multe ori ca bonusuri de fidelizare.

3. Posibilități infinite de a alege


Spațiul de depozitare într-un magazin clasic este limitat, ceea ce înseamnă că varietatea de bunuri este limitată. Nu la fel se întâmplă cu un magazin online - alegerile sunt practic, infinite. Dacă nu vezi ce vrei la un magazin, poți trece la următorul.

4. Accesul la recenziile consumatorilor


Este poate unul dintre cele mai importante avantaje ale cumpărăturilor online. E ușor să accesezi recenziile consumatorilor pentru aproape orice produs, ceea ce face ca alegerile să fie în cunoștință de cauză. Nu ești sigur-ă că vrei să cumperi ceva? Uită-te la comentariile altora și vei fi mai în măsură să iei o decizie.

5. Comoditatea


Cred că toți am trecut prin experiența incomodă a unor vânzători dornici să te determine să cumperi ceva. În online nu te sâcâie nimeni. Îți umpli coșul relaxat, apoi, peste câteva zile vine curierul la ușă. Nu cari sacoșe, nu cauți disperat un loc de parcare, și nu te spetești până acasă dacă nu ai mașină și nici nu stai îndeajuns de departe ca să iei un taxi.

Astea sunt beneficiile mele, ca și cumpărător online. Dar tu, omul care ai un magazin clasic, nu ai vrea să-ți lărgești numărul de clienți? Uite ce avantaje ai avea tu, dacă te-ai gândi la creare magazin online.

- faci economii în privința costurilor de instalare și funcționare. Nu ai nevoie să închiriezi un spațiu comercial, să plătești vânzătoare, etc.
- ajungi la un public național, sporind astfel oportunitățile de vânzare.
- ai posibilitatea de a ține deschis 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.
- poți primi mai rapid plata produselor dacă oferi acces la plata online cu cardul sau prin transfer bancar.
- citind opiniile clienților tăi, știi exact ce trebuie să schimbi pentru ca afacerea ta să sporească.

Așadar, tot ceea ce trebuie să faci ca să ai un magazin online este la un click distanță.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











4 comentarii:

  1. Mi se pare atat de usor cu magazinele online, poti verifica preturi, disponibilitate, sunt mereu promotii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu fac cumparaturi online si imi plac. La incaltaminte am ceva retineri , imi place sa probez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place sa fac cumparaturi online. Chiar e mult mai comod si am o varietate mult mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt pro cumparaturi online si nici o clipa nu m-am gandit ca n-ar fi o idee buna. Chiar sunt foarte multe avantaje si nu as renunta la acest gen de shopping

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.