joi, 8 noiembrie 2018

De ce sa investesti in criptomonede

De ce sa investesti in criptomonede

Dacă ai aterizat pe acest text, înseamnă că ești deja interesat să investești în criptomonede. Monedele virtuale sau cripto, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, sunt, cu siguranță, cel mai fierbinte produs de investiții disponibil în prezent. Acest tovarăș criptografic imuabil și schimbător promite să devină un partener de investiții serios pentru întreaga lume. Avocații lor văd un viitor în care Bitcoin sau Ethereum vor înlocui monedele clasice, precum euro, dolarii și vor crea prima monedă mondială liberă și grea.

Pe măsură ce alfabetizarea financiară a populației crește, acceptarea criptomonedelor crește și ea. Ceea ce știm cu certitudine este că oamenii care au fost odată sceptici față de Bitcoin și tehnologia din spatele ei înțeleg procesul și se implică tot mai mult. În ultimii ani plafonul pieței a crescut de la puțin sub 18 miliarde de dolari la începutul anului 2017 la peste 500 miliarde dolari la sfârșitul aceluiași an. În timp ce plafonul de piață a scăzut abrupt de la vârf, întreaga piață este încă în valoare de peste 200 miliarde dolari începând cu septembrie 2018.

Pe lângă ceea ce s-a spus deja, există trei motive importante pentru a investi în criptomonede. În primul rând, pentru că dorești să acoperi valoarea netă împotriva căderii euro sau dolarului, care se presupune că se va întâmpla în mod inevitabil la un moment dat. În al doilea rând, pentru că este susținută viziunea socială a unei valute liberă și grea pentru întreaga lume.

Cu toate acestea, există și motive pentru a nu investi în criptomonede. Mulți oameni devin victime, cumpărând masiv doar în speranța de a face bani rapid, dar ei nu înțeleg deloc cum se investește corect. De aceea este bine să te informezi îndeajuns înainte de a investi.

Poți avea încredere într-o monedă, fie ea și virtuală, care a demonstrat această incredibilă decolare la verticală? Sigur, era mai bine să investești acum un an, doi, sau șase. Dar dacă înțelegi potențialul, astăzi este cea mai bună zi ca să investești în criptomonede. Într-un articol viitor voi explica ce este de făcut pentru a investi în criptomonede, cum creați un portofoliu, de unde să cumperi Ethereum în România, sau Bitcoin, și cum să păstrezi și să crești câștigurile.

Dar tu, cititorule, ai avea curaj să învestești în Ethereum sau Bitcoin?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












9 comentarii:

  1. Eu aş avea curaj să investesc, însă atunci când preţul va scădea suficient de mult pentru a avea timp de profit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca am fost tentata cand a fost nebunia aceea la inceput, dar inca nu am avut curaj.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am încercat, dar stiu multe persoane care cu făcut bani frumosi cu ajutorul criptomonedelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut curaj. Am tot auzit despre ele, dar nu stiu ce sa zic..

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit si eu despre aceste criptomonede si am inteles destul de putin mecanismul. Mi-as dori sa fac investitii de acest gen

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu! am o experienta cam neplacuta si acum sunt tare banuitoare cu orice! poate cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer, nu ma vad in viitorul apropiat sa investesc in criptomonede. Inca nu am incerede in aceasta moneda, dar cred ca este si de inteles avand in vedere ca nu ai nici o siguranta cand vine vorba de acestea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu ma pricep la Bitcoin și Criptomonede, nu e pe înțelesul meu, de aceea îmi e frica sa investesc. Am auzit însă declarații de la persoane ce câștiga din asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca as avea ce investi, cred ca as avea curaj. Cum nu am, deocamdata doar urmaresc de la distanta.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.