duminică, 4 noiembrie 2018

Feminine touch - tonic al aparatului genital feminin

Feminine touch - tonic al aparatului genital feminin

De două săptămâni testez preparatul ayurvedic Feminine Touch sub formă de pastile. Feminine Touch este un supliment alimentar care se adresează femeilor, în special acelora la vârsta activă, care au nevoie de un anumit ajutor în perioadele ciclului menstrual, care poate să provoace disconfort general și local. Medicii spun că durerile și stările neplăcute din zilele acelea nu sunt normale, și că aceste neplăceri pot să fie datorate unui dezechilibru hormonal sau chiar pot fi semnele unor boli ale aparatului genital.

Ayurveda consideră că, în cazul femeilor, echilibrul hormonal are un rol decisiv în menținerea sănătății organismului. Specialiștii în fitoterapie indiană de la Ayurmed ne propun un supliment alimentar natural pe bază de plante destinat să mențină structura, elasticitatea, forma și mărimea sânilor în parametri armonioși. De asemenea, Feminine Touch ajută și la creșterea sânilor. Preparatul ayurvedic Feminine Touch este obținut dintr-un amestec de plante medicinale binecunoscute pentru aportul de fitohormoni, plante care regenerează și tonifică aparatul genital feminin, susțin echilibrul hormonal, mențin aspectul și mărimea sânilor, elasticitatea și fermitatea acestora, precum și o sexualitate normală și un echilibru psihic pe termen lung. Plantele conținute de Feminine Touch ajută, de asemenea, glandele mamare să funcționeze normal, mai ales în perioada de lactație, asigurând cantitatea și calitatea laptelui.

Feminine Touch este bazat pe extracte din plante dintre care cea mai mare pondere o au asparagusul și Pueraria tuberosa sau Kudju indian. Asparagusul este, probabil, cea mai importantă plantă pentru femei din medicina ayurvedică. Cuvântul shatavari (= asparagus în limba hindi) înseamnă "femeia cu o mie de soți", sugerând utilizarea tradițională a acestei plante pentru susținerea și tonifierea sistemului reproducător feminin. Asparagusul a fost folosit de mult timp pentru a ajuta femeile care simt disconfort menstrual, precum și pentru funcționarea normală a sistemului nervos și a fluxului hormonal. Ca un tonic general al sistemului reproducător, asparagusul influențează toate etapele ciclului reproductiv al unei femei, începând cu menstruația, ovulația și fertilitatea, ameliorează bufeurile, reduce iritabilitatea, menține mucoasa vaginală în parametri optimi când femeia este la menopauză.

Feminine touch - tonic al aparatului genital feminin


Pueraria tuberosa este folosită în ayurveda pentru efectele sale asupra sistemului reproducător și al aparatului urinar. Planta elimină uscăciunea tractului urinar și prin aceasta reduce probabilitatea infecțiilor. Fortifică sistemul reproducător și are efecte benefice asupra infertilității, atât feminine cât și masculine. Unul dintre efectele mai puțin plăcute, pentru femeile zilelor noastre, este că Pueraria tuberosa ajută la creșterea în greutate, dar acest lucru nu se întâmplă dacă se respectă dozajul mediu și dacă nu se folosește produsul fără pauze, timp îndelungat.

Suplimentul alimentar Feminine Touch se ia de 3 ori pe zi, câte 1-2 pastile, înainte de mesele principale. Nu se administrează cu 3-4 zile înaintea menstruației și nici în timpul acesteia. Contraindicat femeilor însărcinate, precum și în caz de hipertensiune arterială, edeme, osteoporoză, chisturi ovariene, noduli la sâni.

Feminine touch - tonic al aparatului genital feminin


Deși am 3 dintre afecțiunile în care acest supliment este contraindicat, mi-am făcut curaj și am luat doza minimă, de 3 pastile pe zi, ca să pot testa produsul. La mine am observat o ameliorare a tonusului general împreună cu o stare de liniștire a sistemului nervos. Eu am avut mereu un exces de testosteron, corelat cu un deficit major de hormoni feminini. Acest dezechilibru hormonal s-a tradus, printre altele, și cu o anumită iritabilitate, ca să nu spun înclinație către a mă enerva foarte rapid și din te miri ce. Însă Feminine Touch m-a ajutat să fiu ceva mai calmă și mai relaxată, în situații în care altă dată mă enervam.

Așadar recomand suplimentul Feminine Touch femeilor active și sănătoase, care nu au nici una din problemele sus-menționate. Acesta se poate achiziționa de pe site-ul ayurmed.ro.

Mulțumesc Brander pentru oportunitatea de a testa acest supliment alimentar.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











18 comentarii:

  1. Eu nu sunt adepta suplimentelor alimentare si prefer sa apelez la creme si alte trucuri ca bustul meu sa para mai mare, dar asta nu inseamna ca nu sunt bune, doar ca eu am o problema cu pastilele in general.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez raspunsul tau, dar eu nu am scris despre cresterea sanilor.

      Ștergere
  2. sunt un pic sceptica referitor la suplimente de genul, adica pentru cresterea sanilor. eu cred ca ii putem pastra fermi, prine exercitii, dar atat. de crescut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez raspunsul tau, dar eu nu am scris despre cresterea sanilor.

      Ștergere
  3. Cand eram un pic mai mica tot cautam solutii de genul, dar mi am dat seama ca nu are rost sa mai incerc ca nu isi fac efectul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Solutii la ce, Sabina? Acest supliment este pentru femeile maturizate sexual si au efect asupra vietii sexuale si nu numai.

      Ștergere
  4. le-as fi testat si eu daca mai eram activa din punct de vedere sexual,dar eu am aruncat cam de multa vreme sculele in pod si acum ma bucur daca imi ies analizele bune din 3 luni in 3 luni dar ma bucur pentru tine si pentru fetele care se bucura de asa produse naturale si foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca ti-a scapat finalul de articol, Brindusa, si eu am "sculele-n pod", de vreo dooj' de ani, asa... chirurgical.....

      Ștergere
  5. Produsele de la Ayurmed sunt foarte bune, am testat si eu cateva si am fost foarte multumita de rezultate. Nu am stiut de acest supliment; mi-ar prinde bine. In ultima vreme, ma enervez foarte repede, am citit ca te-a ajutat sa fii mai calma...Este exact ce as avea si eu nevoie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am mai multe suplimente Ayurmed pe care le-am inclus in meniul meu de zi cu zi :)

      Ștergere
  6. Sa stii ca pana acum nu am incercat astfel de suplimente insa de cand am nascut vad niste diferente in organism referitor la acest aspect, asa ca nu cred ca mi-ar strica sa incerc sa vad cat de eficiente sunt. Asta ins,a dupa ce intrerup alaptarea celui mic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am luat nici un fel de supliment pentru zonele astea mai delicate numite gneitale. Nici macar pentru sani. Poate ca nu m-am informat suficient de bine pana acum in aceasta privinta si poate ca de asta nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim pentru perzentare! Ayurmed are produse naturale pe care si noi le folosim.Toate cele utilizate de noi au fost foarte eficiente si de aceea sunt convinsa ca si acesta este .

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se pare foarte benefic pentru organismul unei femei acest supliment. Un echilibru hormonal ne mentine mai sanatoase, mai pline de viata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am facut si eu o cura, luna trecuta! Deja am inceput sa ma simt mai bine, mai energica si mai plina de viata. Recomand si eu acest produs!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am avut pana acum nevoie sa apelez la suplimente pt cresterea sanilor, sunt destul de multumita cu ce ma inzestrat Cel de sus :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul, dar eu nu am scris despre cresterea sanilor.

      Ștergere
  12. Am auzit de aceste suplimente, dar nu sunt adepta lor Încă nu am curaj. Mulțumesc pentru recomandare o sa țin cont

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.