joi, 15 noiembrie 2018

Câteva motive pentru care instalarea de statii de incarcare a masinilor electrice este o oportunitate



Infrastructura industriei de încărcare a vehiculelor electrice la stații de încărcare evoluează într-un ritm ridicat, deoarece încearcă să țină pasul cu dezvoltarea în creștere a mașinilor electrice.

Câteva motive pentru care instalarea de statii de incarcare a masinilor electrice este o oportunitateAchiziționarea și instalarea unei stații de încărcare a mașinilor electrice este mai ușoară decât pare. În timp ce există mai multe mărci de stații de încărcare și opțiuni între stațiile de încărcare portabile și fixe sau stațiile de încărcare cu un conector legat de un cablu, alegerea reală se reduce la câteva considerații simple.

Proprietarilor de mașini electrice li se recomandă să instaleze o stație de încărcare acasă. Dincolo de comoditatea încărcării la domiciliu, este cel mai mic mod de a vă reîncărca mașina electrică. Avantajul îl reprezintă este luxul de a avea întotdeauna o mașină complet alimentată - imposibilă la mașinile cu benzină. Deși instalarea propriu-zisă a unei astfel de stații de încărcare nu este ceva foarte dificil de făcut, aprobările necesare pentru a vă instala așa ceva acasă s-ar putea să fie dezavantajul cel mai mare.

Atunci va trebui să luați în considerare o altă variantă. Dar dacă sunteți om de afaceri sau vreți să vă deschideți o afacere care urmează să se dezvolte, puteți găsi în instalarea de stații de încărcare a vehiculelor electrice (EV) oportunitatea de care aveați nevoie. Cum spuneam mai sus, industria și vânzarea vehiculelor electrice este o nișă în continuă expansiune, nouă și plină de potențial.

La fel ca la o stație gen peco și la o stație de încărcare mașină electrică  poate exista pe lângă aceasta un magazin, un restaurant, adică un alt punct comercial unde clienții dv. pot să cumpere și altceva generând astfel venituri. Dacă vă deschideți și un restaurant fast-food sau un magazin cu anumite produse, clienții care vin la încărcat mașina electrică vor cauta în mod consecvent și cu fidelitate ceea ce oferiți dv. pe lângă încărcatul mașinii. Pe măsură ce vehiculele electrice câștigă o popularitate sporită, această tendință va continua în mod inevitabil. Aceasta se va întâmpla dacă alegeți să deschideți o stație de încărcare a mașinilor electrice într-o zonă comercială ori chiar pe o autostradă, șosea europeană sau națională.

Dar puteți opta și pentru a deschide o astfel de stație într-o zonă de locuit. Conducătorii auto își vor încărca mașina aproape de casă, înainte de a porni la drum. În ambele cazuri, mai puteți genera profit prin închirierea lângă stații de spațiu publicitar, la prețuri care vor fi în concordanță cu numărul clienților dv.

O asemenea afacere ar fi și prietenoasă cu mediul, cerință din ce în ce mai prezentă în viața noastră. Poate că într-un viitor nu foarte îndepărtat mașinile pe carburant clasic vor fi o amintire, și atunci, de ce să nu dați o șansă acestui viitor din care și dv. veți face parte?



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin











6 comentarii:

  1. Mie chiar imi place ideea asta, mai ales ca nu imi place deloc sa alimentez sa miros a motorina.

    RăspundețiȘtergere
  2. O idee foarte buna de afaceri dar iti cam trebuie nervi pentru aprobări si birocrație in general dar si o investitie pe masura... tot cei care au multi bani se pot implica sau cu ceva fonduri europene!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar cred ca este o oportunita, vor circula din ce in ce mai multe automobile electrice si biciclete in curand!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca e o idee buna de afaceri. Noi chiar ne gandeam la o masina electrica, dar sunt tare putine statii de incarcare.

    RăspundețiȘtergere
  5. O idee de care pe viitor, cu siguranta vor profita multi afaceristi

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar fi foarte util pentru posesori de mașini electrice să fie cât mai multe stații de încărcare.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.