luni, 14 ianuarie 2019

Apa de parfum Live in love, by Oscar de la Renta. Review



Apa de parfum Live in love, by Oscar de la Renta. ReviewAm cumpărat acest parfum mai demult, de pe Strawberrynet.com și l-am făcut cadou, la vremea aceea. Însă n-am uitat magia lui și acum uite că i-a venit vremea unei descrieri, pentru că am primit o mostră și eu, de sărbători, amintindu-mi că am câteva parfumuri care de multișor așteaptă rândul să le postez descrierea pe blog. Din cumpărăturile făcute pe strawberrynet în 2017, am mai postat despre l'amour fou de Emanuel Ungaro .

Live in Love a fost lansat în 2011 și a fost creat de parfumierul Carlos Benaim al casei de la Renta. Este un parfum de damă, pentru toată ziua, clasic, sobru. Vine într-o cutie verde țiplată perfect. Sticla este foarte frumoasă, amintind de turla unei moschei sau de un turban accesorizat. În orice caz, aluzia orientală este directă, deși parfumul nu l-aș descrie ca oriental, ci mai degrabă floral-lemnos.

Apa de parfum Live in love, by Oscar de la Renta. ReviewTehnic vorbind, are ca note de vârf ghimbir, orhidee, bergamotă, zambilă, lăcrămioară. Notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal, trandafir iar notele de bază mosc, ambră, lemn de santal, lemn de cedru. Pe mine m-a cucerit mirosul suav de lăcrămioare și de zambile, pentru că aceste parfumuri se găsesc rar. Îmi amintesc în copilărie că aveam în casă un parfum rusesc, nu țin minte denumirea, cu miros de liliac și de lăcrămioare. Era o minunăție de parfum, și niciodată nu am mai simțit un miros asemănător până la acest Live in Love de Oscar de la Renta.

La început are un miros clasic, fin, care mi-a amintit cumva de o orhidee, de flori primăvăratice, de rochii subțiri, de soare și de câmpie. Cu toate aceste note de primăvară, Live in Love nu este un parfum pentru tinerele fete, ci mai degrabă pentru o doamnă încă tânără care a păstrat în stilul vestimentar elementele de bază ale modei anilor '60.

Apa de parfum Live in love, by Oscar de la Renta. ReviewLive in Love este un parfum nu foarte persistent, are un siaj mediu, pătează ușor hârtia, materialele deschise la culoare și pielea, iar pe haine mirosul se păstrează mai multe zile. Dacă este vorba despre un produs ne-original, caracteristicile se păstrează, cu excepția faptului că mirosul nu durează mai mult de o oră sau două, iar siajul este scurt, adică se simte doar de la mică distanță

La noi poate fi luat de pe notino.ro (fostul Aoro), în varianta apă de parfum de 100 ml, la 117 lei. În toamna lui 2017 l-am luat de pe strawberrynet.com, tot în varianta apă de parfum, 30 ml, la cca 90 lei. 



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












11 comentarii:

  1. Nu cred ca am încercat pana acum un parfum cu aceste note Prefer parfumurile mai fresh sau cu ceva mosc in compozitie

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata atat de bine acest parfum, cred ca are un miros superb.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tare mult cum arata sticla si capacul in special. Nu l-am incercat dar mi-ar placea

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca are in compozitie lacramioare si zambile inseamna ca e cadoul perfect pentru ziua mamei mele de pe 25 martie, fiindca zambilele sunt florile ei preferate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie notele de lăcrămioară și zambilă îmi amintesc de ”parfumurile” pe care mi le făceam în copilărie :)
    Cred că mi-ar plăcea să-l încerc. Îmi place ca pe lângă cele la care țin tare mult să am diverse alte exemplare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine nu ma dau pe spate parfumurile cu aroma de zambile sau lacramioare, ina niciodata nu zic nu. Cine stie, poate chiar mi-ar fi pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mai auzisem de acest parfumel pana acum. Am sa ma orientez si eu catre el la prima mea comanda pe notino

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare un parfum potrivit pentru primavara care urmeaza :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.