luni, 1 aprilie 2019

De ce sa folosesti sapunuri naturale cu ingrediente apicole?

De ce sa folosesti sapunuri naturale cu ingrediente apicole?

Recunosc că până de curând nu țin minte să fi avut vreodată săpunuri cu miere sau cu lăptișor de matcă în casă. Dar de când cu campaniile Apidava Cosmetic line prin bunăvoința Brander, folosesc săpunuri naturale cu ingrediente apicole și las deoparte orice altceva în favoarea lor.

Să vedem, așadar, care sunt beneficiile mierii încorporate în săpun


Mierea este unul dintre cei mai vechi îndulcitori de pe pământ. Albinele fac mierea din nectar, pe care îl obțin din polenul florilor, iar acest nectar conține aproape 600 de compuși. Avem nevoie de albine, deci hai să facem tot ce putem pentru a le salva și a le ține aici pe acest pământ, pe lângă noi.

De ce sa folosesti sapunuri naturale cu ingrediente apicole?

Mierea este un excelent emolient. De asemenea, mierea este extrem de hidratantă și ajută la menținerea pielii hidratate. Această umiditate și elasticitate ajută să dați pielii strălucirea ei naturală și aspectul sănătos.
Mierea are un complex de antioxidanți, ceea ce înseamnă îmbătrânire mai lentă, mai puține riduri, mai puține leziuni cauzate de radicalii liberi. De fapt, cercetările actuale au stabilit eficacitatea mierii ca formă naturală de protecție solară, ajutând la protejarea pielii de efectele nedorite ale razelor soarelui, care ar putea duce la cancer.
Deoarece mierea este anti-bacteriană, este utilă în tratarea acneei și ajută la limitarea altor iritații bacteriene pe piele. Mierea este cunoscută ca având calități anti-microbiene, menține pielea hidratată, proaspătă și previne uscarea. Este folosită pentru tratarea zgârieturilor, arsurilor minore, durerilor de gât și a diferitelor infecții bacteriene, are proprietăți antioxidante naturale care distrug agenții chimici biologic distructivi.
Mierea furnizează pielii cantități suficiente de nutrienți pentru creșterea țesuturilor noi. De asemenea, vă ajută să vă protejați pielea în timp ce vă aflați la soare și ajută la întinerirea pielii pentru un aspect mai tânăr și mai suplu.
Unul dintre ingredientele naturale excelente pentru îngrijire, dar și pentru curățare și pentru eliminarea bacteriilor este propolisul. Considerat un adevărat antibiotic natural, acesta dublează efectele antiseptice și antiacneice ale mierii.

De ce sa folosesti sapunuri naturale cu ingrediente apicole?

Mai puternic decât mierea este lăptișorul de matcă, supranumit și fântâna tinereții.

Lăptișorul de matcă are beneficii uimitoare ale pielii și sănătății. Cel mai cunoscut și apreciat efect este cel anti-îmbătrânire, hidratant, vindecător, nutrient pentru piele. Miraculosul lăptișor de matcă a fost folosit din cele mai vechi timpuri. Puterile sale de vindecare a pielii au fost folosite pentru multe afecțiuni. Lăptișorul de matcă este o secreție a reginei unui stup care este folosită pentru a hrăni larvele și albinele adulte care vor deveni regine.
Lăptișorul de matcă conține vitaminele din complexul B, aminoacizi, acizi grași, minerale, enzime, are proprietăți antibiotice naturale și antibacteriene. Lăptișorul de matcă este cea mai cunoscută substanță anti-îmbătrânire și are un aport extraordinar de nutrienți pentru piele. Ajută pielea sensibilă, uscată, sau cu acnee să se vindece și să arate normal, diminuând ridurile fine.

De ce sa folosesti sapunuri naturale cu ingrediente apicole?

Așa că, având în vedere beneficiile produselor apicole pentru piele și nu numai, mi se pare firesc să îmi doresc să folosesc în continuare săpunurile naturale cu ingrediente apicole comercializate de Apidava. Toate au formă hexagonală și un miros foarte plăcut. Sunt spornice, nu sunt prea moi, datorită adaosului de ceară de albine și au un preț foarte accesibil. Pachetul primit conține un săpun cu miere și propolis, un săpun cu miere și lăptișor de matcă și un săpun cu miere și ceară. Ele vin ambalate în celofan, cu o etichetă detaliată pe una din părți. Săpunurile naturale cu ingrediente apicole de la Apidava sunt spornice, au un miros foarte plăcut și proprietăți pe care alte săpunuri nu le oferă.


De ce sa folosesti sapunuri naturale cu ingrediente apicole?

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin











16 comentarii:

  1. Am tot văzut în online aceste săpunuri de la Apidava. De pare ca sunt tare bune și le voi încerca și eu, mai ales acum că știu cât de benefice sunt produsele folosite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se par foarte interesante aceste sapunuri naturale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt naturale și foarte bune. Și spre deosebire de alte produse, au aceeași calitate și în Europa de Vest și în cea de Est.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este o mare calitate, intr-adevăr! Știu și eu că în est se trimit produse de calitate inferioară sau chiar contrafăcute, de obicei.

      Ștergere
  4. Foarte interesant, nu stiam despre ele.chiar imi doresc sa trec mai pe natural

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma inteleg foarte bine cu sapunurile naturale. Pe cele de la Apidava nu le-am incercat inca. Multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu le-am incercat si mi se pare ca se comporta foarte ok cu pielea mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel cu laptisor de matca este preferatul meu, are o aroma aparte.

    RăspundețiȘtergere
  8. imi plac toate! pur si simplu nu ma pot satura de mirosul lor

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar trebuie sa incerc si eu aceste sapunuri! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi place enorm sapunurile, iar cel exfoliant cu praf din seminte de piersica este foarte eficient in rolul sau, apoi ar mai fi cel de verbina care miroase demential.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles, dar in articol am vorbit despre săpunurile cu ingrediente apicole, n-am treabă cu piersicile sau verbina.

      Ștergere
  11. Lăptișor de matca am folosit și da confirm ca este extraordinar pentru ten. Felicitări pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am folosit sapunuri naturale de acest gen pana acum. Sunt curioasa daca ma impac bine cu ele si am sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi se pare ca produsele naturale ar trebui sa fie incluse mai des in rutina de ingrijire a corpului. 😘 Par tare faine aceste sapunuri si o sa le incerc si eu cu siguranta. 😍

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce bine arata, mi-ar placea si mie sa le incerc, ador sapunurile naturale

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.