marți, 17 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 14-15 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 14-15 rezumat

Nefes și Tahir continuă să găsească probe împotriva lui Vedat ca să poată să obțină custodia copilului. Gemenii descoperă cu ajutorul lui Mithat că Berrak este fiica lui Necip. Yigit, pe tot parcursul săptămânii, a făcut greva foamei și nu a băut decât lapte, aducându-l la disperare pe taică-său. Vedat mai face o mișcare, și anume se mută din hotel într-o vilă somptuoasă, știind că cei de la protecția copilului vor veni să vadă în ce condiții stă, atât la mamă cât și la tată. Bineînțeles că în urma mutării, el are câștig de cauză, datorită confortului din locuința lui.

Când vor să se ducă să-l ia pe Yigit, Nefes și Tahir sunt întâmpinați la ușă de cei doi asistenți sociali care evaluează condițiile sărăcăcioase din casa lui Osman. La fel se întâmplă și la vila lui Vedat, doar că el îl adoarme pe Yigit când asistenții vor să-l vadă, ca să nu spună că vrea la maică-sa ori că este flămând. După ce băiatul merge în weekend la Nefes, Vedat o cheamă pe avocată pentru că vrea să demonstreze că Nefes și Tahir au o relație intimă, dar pozele făcute de Berrak nu sunt concludente, de vreme ce Yigit apare pe ele.

Atunci Vedat pune la cale o intrigă și plătește niște pușcăriași abia ieșiți din închisoare, având grijă să fie fără familie, și îi pune să facă o diversiune, astfel că obține niște poze cu Tahir îmbrățișând-o pe Nefes în pădure, ea având rochia ruptă de tot la spate, ca și cum ar fi fost nerăbdători să se dezbrace. Cei trei pușcăriași, care așteptau banii promiși, sunt uciși și aruncați în mare.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 14-15 rezumat

În tot acest timp, Vedat îl asigură pe Necip că Berrak și restul familiei sunt bine. Însă Necip știe că Vedat este răzbunător și o roagă pe Eyșan să caute peste tot pe unde ar fi putut Vedat s-o ascundă pe fată. La un moment dat ea ajunge exact la casa părăsită unde se află legată Berrak, dar pentru că ea are un căluș gros la gură, și e legată de un lanț, țipetele ei nu se aud afară, iar Eyșan pleacă fără să fi verificat interiorul.

Tahir, după incidentul din pădure, îi vede pe cei trei și își dă seama că le-au fost făcute poze, astfel încât să se confirme bârfa că el și Nefes sunt iubiți. Văzând așa, pe loc ia decizia să se căsătorească cu Nefes cât mai repede, astfel că totul va avea o turnură neașteptată. Saniye aproape leșină când aude vestea, Mustafa nu ar fi de acord, dar a jurat să-i protejeze atât pe Tahir cât și pe Nefes, iar ceilalți se bucură, deși sunt conștienți că vor suferi oprobiul satului.

Cei doi se duc să depună actele și cer să fie căsătoriți legal a doua zi. Saniye se duce la Vedat și îi dă vestea, spunându-i să facă ceva și să-și ia nevasta și fiul acasă. Vedat se înfurie groaznic și sparge totul în spațiosul living al vilei. În amintire, vedem cum Nefes se află în camera de pedeapsă, în trecut, și naște mai devreme, o fetiță care nu respiră. Vedat ia bebelușul de acolo și îl aduce pe Yigit, ca să-i potolească durerea lui Nefes.

Asiye, bucuroasă că va avea cumnata pe care și-a dorit-o, se duce să cumpere bijuterii de aur drept cadou de nuntă. Însă în acest timp, Cemil Dagdeviren îi fură clienții lui Mustafa și acesta este aproape de faliment. Când acasă la Kaleli nu este decât Saniye, Vedat se duce să-i ceară o favoare, pentru că singur nu știe cum să facă s-o ia pe Nefes cu el. Îi cere să discute cu Mustafa și în loc s-o ducă pe Nefes la locul de cununie civilă, să o aducă la el. Pentru aceasta, pregătește pașapoarte, o ambarcațiune rapidă, o eliberează pe Berrak și are de gând să părăsească Turcia împreună cu Eyșan, Necip și familia lui (cel puțin așa îi spune lui Berrak).

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 14-15 rezumat

Saniye vorbește cu Mustafa dar el, ținut în loc de jurământul făcut, promite una și face alta. Împreună cu frații și cu polițistul Mithat organizează un atac surpriză și Vedat este luat prin surprindere și arestat. Tahir îi rupe două degete, ca să vadă și el ce înseamnă asta. Berrak află că pe ambarcațiune nu erau mama și sora ei, așa cum i s-a spus, că barca era, de fapt, goală. După ce Vedat este dus la arest pentru 24 de ore, și are loc un schimb de replici cu Mithat, Tahir și Nefes se căsătoresc civil.

Naciye, telegraful satului, află vestea cununiei și se duce repejor s-o anunțe pe soția lui Cemil, care se afla afară cu fetele. Mercan face din nou o depresie când aude așa ceva. Ca să fie totul în regulă și bârfele să circule mai puțin, cei doi soți se cunună și în fața imamului Osman, după datină. Seara, Nefes îi spune lui Tahir despre fetița moartă la naștere, dar Tahir își amintește de noaptea când a vrut să-l omoare pe Vedat... Acum vedem de ce s-a răzgândit: Vedat i-a spus despre fetiță, dar a adăugat că trăiește, deși Nefes nu știe....


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 13 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 16-17 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pinNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.