joi, 5 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 6 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 6 rezumat

Mustafa se rănise în umăr ca să-l mintă pe Tahir că a avut loc o luptă și că l-a pierdut pe Yigit. În realitate, el l-a tranzacționat pe copil în schimbul mărturisirii crimei de către Vedat. Acum, Nefes a rămas cu Tahir care o aduce înapoi la el acasă, la Trabzon, unde iarăși femeia are parte de vorbe grele din partea lui Saniye. De acum încolo, Nefes va spune mereu că nu are cum să fie interesată de Tahir, ci că totul face pentru fiul ei. Vedat o contactează și încearcă s-o șantajeze că va avea parte de Yigit dacă acceptă să se căsătorească legal cu el.

Yigit, ținut într-o casă de către Necip, un om de-al lui Vedat (care l-a împușcat mortal pe Bulent când a aflat că el o informa pe Eyșan), îl păcălește pe acesta și îl pune să se îndepărteze ca să dea un telefon la 112 (155, în Turcia), așa cum îl învățase mama lui. Copilul nu apucă să spună prea multe, dar poliția îl localizează. Din nefericire, Necip vede ce a făcut și pleacă din casa respectivă cu puțin timp înainte ca Tahir să ajungă acolo.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 6 rezumat

Cemil Dagdeviren află despre tot ceea ce face Tahir pentru Nefes și consideră că nu are rost să continue șarada cu logodna, deși Mercan nu vrea să renunțe la această legătură. Dar într-o zi îl vede pe Tahir cu Asiye și cu frații lui stând de vorbă cu Nefes în fața moscheei, sub privirile aprobatoare ale imamului Osman. Atunci Cemil consideră că asta a fost picătura care a umplut paharul și îi pune pe servitori și pe Nazar să ducă înapoi familiei Kaleli cadourile aduse cu câteva zile în urmă, împreună cu inelul, ceea ce echivalează cu ruperea logodnei. Degeaba se duce Mustafa să discute cu Cemil, că acesta nu-i dă drumul la ușă.

Nazar este chemată să-i îngrijească rana lui Vedat și îi câștigă încrederea arătându-se de partea lui, spunând că vrea să-l vadă cât mai repede plecat din zonă, cu tot cu nevastă și copil. După ce Nazar pleacă, Vedat pune un om să se intereseze cine este ea și află că e viitoarea cumnată.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 6 rezumat

Tahir și ceilalți se gândesc la un alt plan de găsire a lui Yigit și Nefes le spune despre teama de întuneric a lui Eyșan propunând s-o sperie și s-o facă astfel să vorbească. Metoda funcționează și Tahir află locația. Asiye, în același timp, găsește mărturisirea lui Vedat pe telefonul lui Mustafa și își dă seama că el a mințit (a spus că n-o are) și că l-a dat pe Yigit în schimbul înregistrării.

Tahir cu Nefes merg la locul unde este Yigit și Necip, dar copilul ieșise prin spatele casei și pleacase în pădure, prin noapte, urlând la lună...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 5 tr                                     urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 7 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.