miercuri, 13 noiembrie 2019

Cand este perioada potrivita pentru masaj

Cand este perioada potrivita pentru masaj

Din când în când cu toții simțim nevoia de masaj și chiar intuitiv simțim nevoia de a masa o zonă a corpului. Îți dă o stare de bine, te încălzește ușor și parcă ai o altfel de dispoziție. Mai ales când vorbim despre dureri la propriu într-o anumită parte a corpului, ai nevoie de masaje care să îți remedieze și atenueze din dureri. Mai bun decât orice medicament este masajul.

Fotoliile pentru masaj, cum sunt cele de la Masatto, au devenit populare și nu degeaba. Au în dotare tot felul de sisteme, tehnologii, funcții și toate împreună te pot ajuta să ai o stare mai bună. La fiecare model în parte există variante de setări – role încălzite, zero gravity care poziționează în unghiul perfect pentru a masa, șină specială de tip S sau L care urmează curbura naturală a coloanei, perne de aer, vibrații, încălzire și tehnici de masaj variate care împreună pot masa precis, complex și neobosit. Deci da, le poți compara cu ușurință cu tehnicile unui maseur cu experiență, dar unul care de data aceasta nu obosește și nu are nevoie de programări în prealabil.

Cand este perioada potrivita pentru masaj


Când ar trebui să urmezi tehnicile de masare

Fotoliile de masaj pare că au fost create întocmai pentru a fi mereu disponibile. Nu trebuie să te deplasezi, să pierzi timp pe drum, să depinzi de programul cuiva pentru o oră de masaj.

Masajul de dimineață – dacă ai probleme cu durerile de spate, mai ales și dacă nu ai o poziție sănătoasă de somn, te vei trezi înțepenit. Acesta este termenul pe care mulți îl folosesc pentru a caracteriza starea lor. Spatele, în mod special zona lombară, pare să fie rigidă. Așadar un masaj dimineață este un început bun pentru a pune sângele mai bine în mișcare și a da startul unei zile în care vei lucra energic. Sunt de evitat programele lungi sau cele intense.

Masajul în timpul programului de muncă – există se pare un trend în rândul marilor companii, acela de a oferi angajaților timpul și spațiul necesar pentru de-stresare. Așadar, fotoliul de masaj la locul de muncă este realmente o pauză binemeritată. În aceste cazuri vorbim despre fotolii compacte, speciale pentru office. Programul de masaj ar trebui să fie precis și să vizeze în mod special zona cervicală sau picioarele, fiind de altfel zonele unde se acumulează cea mai mare tensiune. Stăm încordați, încovoiați, în fața laptopurilor, muncim stând în șezut, astfel că masajul poate fi o manieră de a compensa cu stilul sedentar.

Masajul seara – este poate ideal ca masajul complex și prelungit să fie programat seara sau cel puțin în a doua parte a zilei. Acesta va detensiona, va de-stresa și astfel induce și o stare mai bună. Pe principiul reacțiilor în lanț, somnul va fi unul mai odihnitor, iar începutul următoarei zilei va fi ceva mai promițător.

Când starea de bine îți lipsește simți că totul în jur este anost, mohorât sau fără sens, simți că rămâi în urmă cu ritmul tău, că pierzi bucuria de a trăi. Remediază asta cu masajele preferate, oricând simți nevoia.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










10 comentarii:

  1. Mie imi place tare mult sa merg dupa masa la masaj ma ajuta sa pot lucra pana seara tarziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In articol este vorba despre fotoliile de masaj, deci nu trebuie sa mergi nicaieri :)

      Ștergere
  2. Ce bine mi-ar prinde și mie un astfel de fotoliu 😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Un astfel de fotoliu ar fi un vis. La cata oboseala am acumulat in ultima perioada, tare bine mi-ar prinde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zău ca si eu mi-as lua unul, daca as avea spatiu unde sa-l pun!

      Ștergere
  4. Nu am fost niciodata la masaj, dar banuiesc ca este foarte relaxant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In articol este vorba despre fotoliile de masaj, deci nu trebuie sa mergi nicaieri :)

      Ștergere
  5. Daca as dispune de timp, cred ca mi-ar placea sa ma masez macar de doua ori pe saptamana. Vara asta chiar m-am axat pe masaj si este al naibii de relaxant

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaaai vreau și eu! Un masaj este bine venit în orice moment!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc aceste fotolii si pe unde le vad ma rasfat cinci minute in ele. Sunt pe wishlistul de Craciun.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.