marți, 5 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 49 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 49 rezumat

După ce îl vede pe Tahir ajutat să se îmbrace de către Hazan, bineînțeles că gelozia preia controlul asupra lui Nefes și cei doi se ceartă. Nefes spune că este sora lui Tahir, în așa fel încât Hanife să creadă mai departe că el e un candidat la însurătoare pentru nepoata ei. Tahir bănuiește că totul e un joc al hormonilor sarcinii, dar soția lui chiar este supărată. După aceea în episod aflăm câte ceva despre cine este Hanife și de unde provine. Acasă la Kaleli, Nefes se duce sus, încă nervoasă, iar Tahir și Mustafa trebuie să explice totul restului familiei. Osman mai îndulcește nervii lui Nefes, care se arată ceva mai potolită când Tahir pleacă la serviciu.

La docuri, un tip ciudat vine la Mustafa și îi înmânează un plic apoi dispare. În plic se află o invitație la un eveniment, se specifică locul și data dar nu se spune nimic despre ce ar fi vorba. Acasă, Nefes învață și după aceea stă de vorbă cu Asiye și zice că nu vrea să păstreze hăinuțele de bebeluș dăruite de Mercan. Asiye îi povestește cumnatei sale despre băiatul cu care Cemil vrea să-și cupleze fata.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 49 rezumat

Mustafa află de la un căpitan că invitația era de la un anume domn Genco, un tip străin, venit nu se știe de unde, care ar vrea să cumpere toate companiile care fac comerț cu nisip din Trabzon. Apoi căpitanul spune că Genco nu este numele adevărat al individului, și că e un tip plin de bani proveniți din surse dubioase. Cemil se vede cu acest domn Genco, care îl întreabă despre Mercan, evident, fiul său Tarîk, fiind cel cu care Cemil ar vrea să-și mărite fata. Pe de altă parte Genco este tatăl vitreg al lui Hazan. Când ajung la subiectul afacerilor cu nisip, Cemil îl informează pe Genco că toată lumea din Trabzon va vinde, cu excepția familiei Kaleli. Cemil îl invită pe viitorul său socru la el la cină a doua zi.

La docurile Tamar începe evenimentul organizat de Genco. Tahir și Mustafa se află acolo iar Genco le spune că vrea să cumpere compania, dar cei doi frați sunt mai preocupați de poftele de gravidă ale lui Nefes decât de ofertă. Tahir spune răspicat că ei nu vând și pleacă. Între timp, acasă la Hanife a apărut Nilufer, mama lui Hazan (și soția lui Genco), care vine să-și vadă fata și s-o convingă să meargă la vila ei, dar Hanife nu este de acord.

A doua zi dimineață, Mustafa găsește biroul răvășit și pe Murat dormind acolo și mirosind a alcool. Ali vine să investigheze jaful. În retrospectivă vedem cum oamenii lui Genco au organizat jaful și aveau ordin să incendieze biroul, dar văzându-l pe Murat acolo, au renunțat la acest ultim punct al planului lor. Geamănul, sătul de acuzațiile fratelui mai mare, pleacă acasă și își face bagajele, apoi dispare. La cină, cu toții așteaptă vești de la Ali sau Tahir despre Murat.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 49 rezumat

Seara, Genco, Nilufer, fiica cea mică, Melek, Cemil cu Turkan și Mercan se află la un restaurant select. Se aduc bucate alese cu grijă, dar Turkan preferă să nu se atingă de ele pretextând că nu-i este foame. Pentru că Genco este un tip dur, Nilufer se duce la baie și de acolo îi trimite un sms lui Melek să vină la ea, apoi o trimite afară s-o vadă pe Hazan care este sora ei. După ce Dagdevirenii pleacă acasă, Genco o duce cu forța la baie pe Nilufer și o dă cu capul de ușa metalică, amenințând-o că nu trebuia să-l păcălească, apoi dă niște apă pe jos. După aceea cheamă managerul spunându-i că soția lui a alunecat pe podeaua umedă și s-a lovit la cap. Afară, Melek este supărată pe sora ei, educată în străinătate, în timp ce ea trebuie să-l suporte pe tatăl vitreg.

A doua zi dimineață, Tahir găsește patul gol. Nefes a avut o sângerare și vine de la baie. Când el aude așa ceva, îi arată soției lui înregistrarea cu Vedat și apoi pleacă amândoi la spital. Murat s-a ascuns într-o barcă aparținând lui Genco, astfel având ocazia să-i salveze viața individului când cineva vine să-l înjunghie. Genco i se arată recunoscător, dar când aude numele lui Murat se pare că-i încolțește în minte un plan de a-l folosi pe geamăn împotriva propriei familii.

Episodul 49 din serialul Lacrimi la Marea Neagră se încheie cu scena de la spital, când Tahir se uită atent la ecografia care este în desfășurare. Ce va urma? Ce va face Nefes când va afla că noua profesoară a lui Yigit este Hazan? Ce fel de om este Tarîk, fiul lui Genco? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 48 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 50 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.