miercuri, 13 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 54-57 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 54-57 rezumat

54. Tahir o duce la timp pe Nefes la spital și nu mai are răbdare să tot fie nesigur în privința copilului său. După ce lucrurile se reglează, pleacă la Genco știind că din cauza lui Nefes a fost răpită, este total uluit de ceea ce vede cu ochii lui. Cu ani în urmă o fetiță a fost rănită profund de acțiunile lui Genco, iar acum aceasta caută adăpost la Nefes. A venit vremea ca afaceristul să plătească pentru relele înfăptuite.

55. Tahir și Nefes o iau pe Zeynep sub aripa lor și intenționează s-o protejeze ca să poată să depună plângere împotriva lui Genco și acesta să fie judecat. Dar oamenii lui Genco sunt puși s-o omoare pe Zeynep chiar în fața Curții de Justiție. Când Tahir se duce să se confrunte cu Genco, are parte de o surpriză. Ferhat, prietenul din copilărie a lui Zeynep, este și colegul de armată al lui Tahir. După ce este pus la curent cu cele întâmplate, Ferhat îl răpește pe Genco, plănuind să-l tortureze până va muri. Tahir află despre ce vrea Ferhat să facă și îl convinge să renunțe la plan ca să nu devină un criminal, și să-l aducă pe Genco în fața justiției.

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 54-57 rezumat

56. Tarîk, fiul lui Genco, o răpește pe Hazan, iar Tahir și Fehat aleargă să salveze fata. Când într-un sfârșit o găsesc, constată că amândoi au fost atrași într-o mare capcană. Mustafa o vede pe Asiye stând de vorbă cu un bărbat cunoscut cu multă vreme în urmă și devine gelos. Certurile dintre ei se înmulțesc până când ajung să fie în pragul divorțului. Asiye își ia băiețelul și se duce să locuiască la taică-său, imamul Osman. Mustafa va plăti scump pentru faptul că a pronunțat cuvântul "divorțez" în fața lui Asiye.

57. Acum Mustafa ar vrea să se împace cu soția lui, dar familia Kaleli este de partea ei. Într-o zi sunt invitați amândoi la un același eveniment, iar faptul că se reîntâlnesc, în loc să ajute, dimpotrivă, face să iasă cu scântei. Familia Kaleli, care o însoțise pe Asiye la eveniment, vrea să-i dea lui Mustafa o lecție de neuitat, așa că pun în aplicare un plan care îl va da pe bietul Mustafa peste cap.


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 53 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 58 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.