duminică, 10 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 53 rezumat

 Lacrimi la Marea Neagra, ep. 53 rezumat

Episodul 53 din serialul Lacrimi la Marea Neagră începe cu un dezastru. Tahir și Nefes o aduc pe Hazan la conacul lui Genco dar acesta a luat-o cu forța pe Melek și o ține sechestrată într-o casă nelocuită. Melek a găsit acolo niște benzină și a stropit toată casa, apoi, când taică-său s-a întors, a dat foc locului. Din fericire, Tahir o găsește, îl salvează și pe Genco din flăcări, apoi o caută pe Hazan care s-a aventurat înăuntru în căutarea surorii ei. După aceea vin paramedicii, salvarea și lucrurile încep să reintre în normal. Hazan și Ali îi pun unele întrebări lui Genco dar lui nu-i pasă. Melek își amintește că taică-său a amenințat-o că o bagă pe Nilufer la azil și le omoară pe Hanife și pe Hazan.

După ce fetele și Genco ajung la vilă, el cere oamenilor lui să răspândească niște postere prin oraș. Nu se arată ce fel de postere, dar el ar vrea ca lumea să se enerveze pe Kaleli și să arunce cu pietre în afișe când le vor vedea. La etaj, Hazan vrea să știe dacă Genco a abuzat sexual de Melek, însă fata nu răspunde. Acasă la Kaleli, toată lumea a flat de ce au venit Tahir și cu Nefes atât de târziu în seara aceea, iar Saniye o dojenește pe nora ei că este însărcinată și ar trebui să fie mai cu băgare de seamă.

Afișele din oraș menționează că Nefes Kaleli a fost violată. Tahir se enervează și vrea să-i ceară socoteală lui Genco pentru așa ceva, ducându-se la vila acestuia împreună cu Mustafa. Aici fratele mai mare află că Murat lucrează pentru afacerist. Când lucrurile degenerează, apare Ali care pune punct agresiunilor. Între timp, oamenii furioși sparg geamurile casei Kaleli cu pietre.

 Lacrimi la Marea Neagra, ep. 53 rezumat

Murat, care nu vrea să înțeleagă că ar trebui să stea departe de Genco, continuă să lucreze pentru el și are de dus un transport de marfă. Însă în camion se află arme de contrabandă, care se presupune că vor fi găsite la primul punct de control. Genco a orchestrat totul în așa fel încât Murat să aibă probleme și să aducă și mai multă dezonoare familiei sale. Însă la punctul de control, oamenii legii găsesc camionul gol. Genco intuiește că Fikret a făcut schimbul de camioane și îl sună, iar acesta confirmă că așa a fost, dar zice că a vrut să protejeze conținutul adevăratului camion de oamenii legii.

La școală Yigit are probleme din cauza afișelor (la turci o femeie care a fost violată nu e considerată victimă, ci vina e aruncată pe ea că i s-a întâmplat așa ceva, pentru că înseamnă că e de moravuri ușoare). Nilufer este sedată aproape permanent de către Genco. Melek și Hazan se bucură că sunt împreună, chiar dacă pot să fie libere doar în dormitorul lor. Murat află chiar de la Genco despre armele pe care trebuia să le transporte și în acel moment îi dă înapoi cheile de la mașină și demisionează, apoi pleacă. Fikret apare imediat și îi spune să urce în mașină, că are o surpriză nouă pentru Genco (în afară de aceea cu camionul gol). În retrospectivă vedem cum Genco aranjează ca Murat să fie înfundat de tot, ordonând unui om de-al lui să aducă pușca pe care erau amprentele lui Murat și s-o ducă la poliție să-l reclame, apoi să le arate mormântul acelui tânăr omorât de el fără să știe. Surpriza lui Fikret este că pușca aceea a dispărut. De fapt, omul care a luat-o când Murat trăgea la țintă, era un informator de-al lui Fikret.

 Lacrimi la Marea Neagra, ep. 53 rezumat

Nefes reușește s-o facă pe Melek să vorbească și aceasta îi spune totul despre cum se poartă Genco acasă. Nefes o duce la Ali să povestească și acolo, apoi fata face plângere, astfel ca Genco să poată fi arestat. Între timp, camionul cu armele a fost găsit de poliție, iar un om de-al afaceristului îi spune despre asta, dar adaugă că numele lui nu va fi asociat cu această contrabandă, doar va suferi pierderi financiare. Genco este eliberat, însă cazul va fi preluat de un procuror. Până să ajungă el acasă, Nilufer deja a părăsit vila, ducându-se la Hanife. Genco bănuiește unde este soția lui și, foarte furios, se duce după ea. Nefes ajunsese și ea la Hanife, dar cineva sună la ușă și ea deschide crezând că este Tahir. De fapt, e unul din oamenii lui Genco care o răpește.

Nefes avea niște dureri abdominale suspecte și la spital medicii se mai uită odată pe niște imagini și constată că una dintre sarcini este normală, dar mai este o sarcină, extrauterină, care trebuie operată de urgență. Acum ei speră ca Nefes să fie găsită cât mai repede și adusă la sala de operații. Melek primește un apel și este constrânsă să renunțe la plângerea împotriva tatălui său vitreg, sub amenințarea că altfel Nefes va fi omorâtă. În telefon se aude un lătrat și Melek știe că Nefes este la fermă. Hazan îl sună pe Tahir care pleacă s-o salveze pe soția sa. O găsește pe Nefes într-un spoi de agonie și abia poate vorbi....

Va pierde Nefes sarcina? Va suferi Genco consecințele legii? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Aici se încheie sezonul 2 al serialului

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 51-52 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 54-57 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.