vineri, 8 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 51-52 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 51-52 rezumat

51. Mustafa supraviețuiește ambarcațiunii care se scufundă, cu toate că nu se întâmplă la fel și cu echipajul. Dar până când se va afla că el este în viață, familia Kaleli se confruntă cu durerea unui doliu.
Tahir află că Genco a ordonat scufundarea vasului Kaleli 1, se duce la o petrecere organizată de afacerist la care dă peste Murat, fapt care îl enervează mult mai mult. Tahir se decide să își salveze fratele din ghearele lui Genco.
Pentru prima dată Yigit, care o prețuiește foarte mult pe profesoara sa Hazan, află ce a făcut tatăl său ca s-o salveze și copilul are o anumită atitudine față de Tahir. Ca de obicei, când nu înțelege ce se întâmplă și consideră că este neglijat, Yigit dispare. Nefes și Tahir îl caută și au de trecut un test important când îl găsesc.

52. După ce Nefes îl vede pe Genco alături de Melek, își dă seama că viața fetei nu este aceea care ar trebui să fie. Nefes începe să se intereseze despre fată, dar între timp ea fuge de acasă. Nilufer va plăti prețul pentru acest gest.
Tahir, care vrea să-l scoată pe Murat de sub influența lui Genco, acționează în așa fel încât Murat este împins într-o situație foarte periculoasă, de care nici el nici fratele său nu sunt conștienți. Din cauza firii sale impulsive, Tahir îl va pierde de tot pe Murat.
Nefes, care vrea să devină vocea purtătoare de cuvânt a femeilor care au parte de violență domestică, se duce să vorbească într-o emisiune la un post de radio local. Genco observă că Melek vrea să ajungă la Nefes și face tot posibilul s-o oprească, dar stârnește în Melek o încăpățânare acerbă, care-l înfurie peste măsură.


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 50 tr                                 urmează: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 53 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweetNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.