luni, 11 noiembrie 2019

De ce sa folosesti un sapun natural transparent de la Manicos?

De ce sa folosesti un sapun natural transparent de la Manicos?

În ultima perioadă se mizează din ce în ce mai des pe un stil de viață sănătos. Alegem alimentele bio, facem exerciții fizice, consumăm multe lichide și așa mai departe.

Un aspect care nu este luat în considerare se referă la cantitatea de toxine pe care o absorbim în piele. Săpunurile, cremele de corp și alte produse pentru îngrijirea pielii conțin un arsenal de substanțe chimice de sinteză. Utilizarea săpunurilor de pe piață a devenit o rutină și astfel s-a ajuns să nu mai fie verificate ingredientele de pe ambalaje.

Manicos și-a propus să ofere o alternativă de spălare delicată pentru piele, scalp și păr la variantele de produse de pe piață care conțin agenți tensioactivi sintetici agresivi. Specialiștii Manicos folosesc în mare parte ingrediente de origine naturală.

Cum te aperi de această expunere zilnică la toxinele absorbite prin piele?

Săpunurile naturale sunt o alternativă demnă de luat în considerare. Acestea se fabrică prin diferite procedee, iar recomandarea specialiștilor este să alegi săpunurile cu conținut ridicat de ingrediente hidratante, precum glicerină, extract de nalbă mare, pantenol (provitamina B5) și nu numai. Astfel de produse nu se găsesc peste tot. Trebuie să te orientezi spre un magazin cu produse fabricate de specialiști, iar un punct de interes este Manicos.

Fondatorii societății Manicos sunt recomandați de studiile și experiența dobândită în domeniile chimie alimentară, farmacie și producție de cosmetice. Gama de produse cosmetice naturiste Verre de nature se adresează tuturor persoanelor interesate de protejarea sănătății. Ingredientele sunt inspirate din natură, sursele fiind acizi grași esențiali din uleiuri presate la rece, minerale și vitamine din extracte naturale. În prezent, experții de la Manicos recomandă săpunurile naturale transparente cu glicerină, deodorantele cu extract de salvie și hamei, gelurile de duș cu săpunariță.

Ce conțin săpunurile naturale?

Ingredientele principale din săpunurile naturale sunt uleiuri fine de cocos, măsline, ricin, shea, argan și glicerină vegetală (atât cea rezultată din procesul de saponificare cât și cea adăugată ca atare). Specialiștii de la Manicos realizează săpunuri transparente cu un conținut ridicat de ingrediente hidratante. Un aspect interesant de menționat este că în procesul de fabricare a săpunurilor obișnuite se elimină glicerina obținută natural din saponificare pentru a scădea costurile.

Avantajele glicerinei și produsele cosmetice

Glicerina se poate obține din grăsimi animale sau uleiuri vegetale dar în produsele Manicos se folosește doar glicerină vegetală. Această este un lichid vâscos, incolor, dulce, fără miros și foarte higroscopic, care, adăugată în produsele cosmetice:

*Hidratează în profunzime
*Menține aspectul tânăr a pielii
*Conferă pielii aspect catifelat

Când vine vorba despre produse cosmetice, glicerina reprezintă un ingredient util și căutat. Săpunurile naturale cu glicerină sunt foarte prietenoase cu pielea.

De ce Manicos?

La Manicos, produsele cosmetice sunt rezultatele utilizării variatelor surse din natură. Specialiștii fondatori ai magazinului utilizează în cea mai mare parte uleiuri și unturi vegetale obținute prin presare la rece. Culoarea săpunurilor naturale este dată de extracte sau coloranți naturali, astfel sunt evitați pe cât posibil derivații petrolieri și substanțele chimice de sinteză. Redescoperă frumusețea naturii în gama variată de produse cosmetice naturale de la Manicos. Încearcă săpunurile naturale cu glicerină și acoperă întreaga arie a aspectelor ce construiesc un stil de viață sănătos. Detalii despre prețuri și condiții de livrare găsești pe manicos.ro.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










15 comentarii:

  1. Si eu m-am reorientat in ultima perioada catre sapunuri BIO si trebuie sa recunosc faptul ca se simte diferenta. 🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. folosesc de cate ori am ocazia sapunuri naturale cu ingrediente folositoare pielii!

    RăspundețiȘtergere
  3. sapunurile naturale mi se par cele mai eficiente. prin extractele pe care le contin, clar au efecte minunate asupra pielii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi plac tare mult sapunurile naturale, glicerina stiu ca e un ingredient de baza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesante aceste sapunuri naturale, o sa le caut si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit de acest brand pana acum, dar îmi plac săpunurile naturale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am auzit de acest brand pana acum, dar îmi plac săpunurile naturale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am început să folosim și noi săpunuri naturale mne plac mult mai mult decât cele clasice. Le vom încerca și pe acestea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Incerc pe cat posibil sa introduc cat mai multe produse naturale in rutina mea, e important sa stim ce folosim si sa ne ferim de toate chimicalele

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce dragute sunt sapunurile acestea. Am incercat si eu cateva sapunuri naturale de la cateva branduri si mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am inceput sa folosesc doar sapunuri naturale asa ca am mai descoperit un brand nou despre care nu stiam.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu folosesc sapunuri naturale de ceva timp. De brandul asta acum aud prima oara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu prea am folosit pana acum sapunuri naturale, dar parca mi-as dori sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am auzit de acest brand dar daca este din categoria celor naturale sigur este de calitate!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiam de produsele lor, dar clar ca vreau sa le incerc! :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.