miercuri, 20 noiembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 59-64 rezumat

Lacrimi la Marea Neagra, ep. 59-64 rezumat

59. Tahir și Nefes merg la cumpărături pentru fiica lor care se va naște curând. Ziua debutează frumos până când dracul își bagă coada și Nefes are parte de o experiență interesantă. Mustafa și Asiye se împacă și se recăsătoresc, uitând toate neplăcerile. Tarîk este forțat să se căsătorească cu Mercan, pentru că așa vrea Genco. Dar Mercan se dovedește a fi o femeie cu totul altfel decât și-a imaginat el.

60. La întâlnirea dintre Tarîk și Mercan, care nu se plac reciproc, se scot pistoalele și au loc confruntări. Pe de altă parte, un alt cuplu, Ali și Esma se căsătoresc și se pregătesc de luna de miere. Hazan este supărată pe Ferhat însă află că acesta s-a întors la Istanbul, ceea ce o întristează și mai mult. Oare el va reveni, ori măcar va veni să-și ia rămas bun? Melek, care are un prieten secret de pe internet, pleacă de acasă ca să se întâlnească cu el. Între timp, Nilufer care este mereu sedată, cade pe scări din cauza amețelii provocată de medicație.

61. Hazan și Ferhat o caută pe Melek și cu această ocazie răceala dintre ei dispare. Melek crede că fuga ei de acasă înseamnă drumul spre libertate, dar e posibil să se îndrepte spre o altă formă de sclavie. Osman este vizitat de Asiye și Mustafa și de Nefes cu Tahir într-o noapte. Însă ambele cupluri vor avea parte de o surpriză mare în casa imamului, pentru că mai apar încă două persoane total neașteptate. Tarîk și Mercan încep să se cunoască și să se înțeleagă. Amândoi discută despre pregătirile de nuntă.

62. Murat, care a plecat la Istanbul, intră în bucluc mare și ca să poată să iasă la un liman, se gândește să revină la Trabzon. Când crede că a lăsat problemele în urmă, apare în mijlocul familiei Kaleli ca o minge de foc. Hazan, pe nepusă masă, își face bagajele și se mută la Tamar, adică acolo unde locuiesc și Tarîk cu Genco. Lucrurile se derulează în așa fel încât Nilufer și Melek sunt martorele unui joc de intrigi pe care nu și l-au imaginat. Acum, pregătirile nunții lui Mercan cu Tarîk sunt gata.

63. Nimic nu se întâmplă fără un motiv și nicio coincidență nu este întâmplătoare. Ziua pe care Fikret a plănuit-o de multă vreme a venit. Pentru cei care au impresia că au câștigat totul, va veni momentul dezamăgirii. Tarik și Mercan s-au căsătorit și acum vor să sărbătorească printr-o cină doar ei doi. Pe de altă parte Hazan și Ferhat încep să recunoască adevărul despre relația lor. Pentru Nefes și Tahir începe o viață nouă.

64. Până acum Genco a scăpat de fiecare dată de a-și plăti faptele rele, dar a venit vremea să nu mai aibă de ales. Se îndreaptă pas cu pas către o destinație la care trebuia să ajungă de mult. După ce Fikret își schimbă pentru ultima dată testamentul, mai are de rezolvat doar o singură problemă din trecut. Tarîk și Mercan se înțeleg bine, Hazan și Ferhat își fac promisiuni de viitor. Tahir și Nefes o țin în brațe pe fiica lor, Masal. De acum încolo, pe Nefes o așteaptă viața pe care a meritat-o, alături de omul iubit și de copiii ei.

*** S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I ***


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Lacrimi la Marea Neagra, ep. 58 tr 

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Lacrimi la Marea Neagra - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.