sâmbătă, 7 decembrie 2019

4 accesorii de iarna pentru femei

4 accesorii de iarna pentru femei

Dacă a venit iarna și afară este frig, asta nu înseamnă că vom renunța la cochetărie. Ba dimpotrivă, și iarna putem fi la fel de atrăgătoare ca și în orice alt anotimp. Așadar, umple-ți dulapul cu cele mai călduroase și mai frumoase accesorii de pe site-ul https://www.neer.ro/ . Îl recomand nu doar pentru lucrurile deosebite de acolo, ci și pentru prețurile foarte accesibile cu care ne întâmpină încă de la prima pagină.

Așadar m-am pregătit de iarnă așa:

1. Șosete și ciorapi groși


De regulă, port ciorapi mai groși la fuste, dar iarna îmbrac ciorapi de 60 den, sau port șosete până peste genunchi, tricotate, așa ca în imagine. Dacă tu ai norocul să trăiești într-un loc cu ierni mai blânde, fustele și rochiile probabil că încă mai sunt o opțiune de zi pe tot parcursul sezonului. În acest caz, șosetele cu coapse înalte s-ar putea să fie mai bune decât niște colanți prea strâmți pe abdomen, ca să nu mai vorbesc despre faptul că o șosetă groasă, tricotată, va fi întotdeauna mai călduroasă decât un ciorap subțire, chiar dacă cizmele pe care le purtați iarna sunt îmblănite.

2. Mănuși lungi

4 accesorii de iarna pentru femei


Odată cu creșterea popularității poncho-ului și a pelerinei, fetele care poartă accesorii femei pentru iarnă au nevoie de o modalitate de a-și menține mâinile și brațele confortabile, și aici mănușile lungi vin în ajutor. Dar dacă nu aveți un poncho, ci un palton, mănușile vor fi mai grosuțe și, de preferință, cu un singur deget. Este adevărat că aceste mănuși par mai mult pentru copii, dar sunt cu mult mai călduroase decât acelea cu degete, și mult mai eficiente decât mănușile de piele, pe care eu, una, nu le port deloc iarna. Mănușile de piele mențin răcoarea așa că eu le port doar toamna și primăvara

3. Fularul supradimensionat


Un accesoriu pentru gât, întotdeauna elegant și cald, este fularul supradimensionat. Este de regulă grosuț, din tricot sau din stofă de lână moale, dar este lat aproape ca un șal, și lung ca să poată fi înfășurat măcar o dată în jurul gâtului. O căutare rapidă online vă va oferi toate opțiunile de culoare pe care le-ați putea dori vreodată și tutoriale despre modalitățile de a lega și a drapa fularul în orice modalitate vă place și vă stă bine. De asemenea, un fular lat și lung, în culorile potrivite, va scoate din anonimat o ținută standard cu blugi și pulover.

4. Căciula cu guler

4 accesorii de iarna pentru femei


Ultra-elegantă și confortabilă, această căciulă cu croi special îți va acoperi fiecare centimetru de cap, gât și urechi indiferent dacă afară e vânt puternic, zăpadă sau ploaie. Căciula cu guler poate avea diverse modele, cu blană sau fără, cu fermoar sau fără, sub formă de șapcă ori beretă, însă este un accesoriu foarte eficient în combaterea frigului pe timp de iarnă. Am mai avut o astfel de căciulă, tricotată manual chiar de mine, și am purtat-o până când s-a rupt de la atâtea spălări. Există modele la care și în partea din față este o porțiune care, la frig excesiv, se ridică peste gură și nas, de rămân descoperiți doar ochii. Mie acest model mi se pare potrivit pe timp de ger extrem sau de viscol.

Voi ce accesorii pentru iarnă purtați?

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










12 comentarii:

  1. Mănușile roșii cu blândă sunt super faine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi amintesc cand eram copil si detestam din toata inima acest tip de caciula... acum parca s-au schimbat gusturile! :)) felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc mult șosetele groase. Daca au și ceva ciucuri sau forme speciale cu atât mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. De obicei manusi si fular port ca si accesoriu iarna. Ma bucur ca mai intarzie putin frigul pentru ca eu iubesc vara si caldura soarelui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie nu-mi plac caciulile cu guler, simt ca ma sufoc. Dar am manusi cu degete si fara, ciorapi cu Mos Craciun si multe esarfe si fulare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce chestie interesanta aia cu caciula si fular, n am vazut pana acum

    RăspundețiȘtergere
  7. Iarna port doar mănuși și căciulă, aș purta și fular dar simt că mă sufoc de la el.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru mine accesoriile de iarna preferate sunt bentițele groase, fularele pufoase și vestitele de blanita!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea port eu manusi insa fularul e nelipsit in sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt o friguroasa eu, o recunosc. Asa, ca un top, port 1. Fular 2. Manusi 3. Sapca. Cu sepcile nu ma impac prea bine, dar na...ajungem la o intelegere cand e ger.
    Imi place sapca aia cu fular incorporat, haha...cat de practic!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fularul nu imi lipseste niciodata, ma pot lipsi de caciula, dar fularul este indispensabil.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt destul de friguroasa astfel incat nu ies din casa decat destul de infofolita cu ciorapi, manusi, fular si caciula.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.