joi, 19 decembrie 2019

Gulperi ep. 16-20 rezumat

Gulperi ep. 16-20 rezumat

16. Șocată de sosirea lui Eyüp, Gülperi este obligată să-i dea socoteală pentru cele întâmplate în trecut și a rănirii profunde a lui Bedriye, care nu își mai poate reveni ușor. Eyüp, care a aflat adevărul despre familia sa, ia măsuri imediat. Deși Hasan și Bedriye sunt mulțumiți de sosirea tatălui lor, Can înțelege că ceva nu este în regulă acasă. Fatma ia o decizie neașteptată când află despre relele pe care Yakup le-a făcut. Șeyma află că Gülperi și Kadir locuiesc împreună și înnebunește de furie. Kadîr nu renunță, deoarece Eyüp este bulversat și continuă să investigheze anii pierduți. El își dă seama că Gülperi și copiii săi sunt în pericol cu ​​faptele pe care le-a aflat. Gulperi este în pragul unei alegeri dificile între fericirea copiilor ei și dragostea pe care o are pentru Kadîr.

17. Gülperi, care a fost uluită la masa nunții odată cu sosirea lui Kadir, este încrezătoare că are ceva de spus despre Eyüp. Încercând să obțină răspunsurile pe care le dorește, Gülperi trebuie să spună da în fața ofițerului de stare civilă, sub privirea lui Eyüp și a copiilor ei. Hasan și Artemis au pornit împreună într-o aventură periculoasă pentru a afla ce știa Kadîr despre Eyüp; Bedriye este pe cale să intre într-o lume nouă pe care nu a cunoscut-o niciodată. Dar unele surprize îi așteaptă pe toți. El (ea?, este foarte supărat-ă că Eyüp (sau Kadîr, textul este aproape neinteligibil în traducerea din lb. turcă) este pe drum și decide să pună capăt acestei situații. Dar planul său de răzbunare este suficient de periculos pentru a schimba viața tuturor.

18. Când Kadir se întâlnește cu Yakup și încearcă să-și salveze viața, acesta pune și el în aplicare jocurile proprii aducându-l pe avocat în pragul disperării. Gülperi și Hasan se confruntă și ei cu această situație. Prietenia dintre Hasan și Artemis ajunge la un punct delicat din cauza a ceea ce s-a întâmplat între tații lor. Șeyma, pe de altă parte, încearcă să-i dovedească lui Kadir că totul se năruie atunci când Gülperi intră în viața lor. Kadir și Gülperi iau o decizie ireversibilă pentru a rămâne împreună în fața noilor provocări. Viața lui Artemis este însă în pericol și acest lucru va avea consecințe complet diferite.

19. În timp ce Kadîr încearcă să accepte faptul că a fost acuzat de o crimă pe care n-a comis-o, răspunsul lui Gulperi îl bucură, ceea ce le va schimba viețile ambilor. Kadîr și Hasan și-au unit forțele și au aflat că Artemis a fost răpită, după care au făcut tot ceea ce le stătea în putere ca s-o salveze. În acest fel Hasan își dă seama cât de mult înseamnă Artemis pentru el. Bedriye se află încă odată de partea tatălui ei, Eyup, spre nemulțumirea lui Gulperi. Aceasta se confruntă cu un obstacol neașteptat când încearcă să-l ajute pe Kadîr. Hasan, care primește suportul lui Artemis, nu ezită să se implice într-o situație periculoasă.

20. Gulperi face totul să-l ajute pe Kadîr care este la închisoare. Eyup este prins într-o situație fără ieșire dar lucrurile evoluează într-un mod total neașteptat. Chiar din arest, Kadîr ar vrea s-o salveze pe Artemis dar nu are altceva de făcut decât șă aștepte. Afară, Hasan este cel care se va implica în salvarea fetei, chiar cu prețul vieții sale. Însă prin faptele sale, el demonstrează ce sentimente are față de ea. Gulperi si Kadîr au luat o hotărâre de comun acord și fac primul pas în realizarea acesteia. Dar Eyup vrea să șteargă pentru totdeauna numele avocatului de pe fața pământului. Ceea ce are să se petreacă este mult mai dificil ca acum 20 de ani și, fără să vrea, cei implicați vor trebui să facă față unor pericole.



Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Gulperi - ep. 11-15                                     urmează: Gulperi episoadele 21-25 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Gulperi - prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.