luni, 27 ianuarie 2020

Ma numesc Zuleyha episodul 10 rezumat

Ma numesc Zuleyha episodul 10 rezumat

Yilmaz atrage toate privirile, iar la masa lui Demir toată lumea cu excepția lui Cengo rămâne mută de uimire. Zuleyha nu-și poate lua ochii de la el, pe de o parte pentru că acum își dă seama că iubitul ei este în viață, iar pe de altă parte pentru că apare ca având bani și putere. Demir se enervează iar Cengo nu știe de ce și iese cu scandal. Yamanii pleacă acasă în mașini separate - Demir cu Zuleyha cu automobilul familiei iar Hunkar cu bebelușul iau un taxi. Pe drum, Zuleyha face o criză de nervi și se aruncă din mașină. Demir oprește înnebunit și după un schimb de replici, ea leșină apoi este dusă acasă, în cameră, pe brațe. Servitorimea vede totul, dar nu înțelege. Este chemat imediat Sebahattin care o sedează pe Zuleyha. Hunkar află totul de la Demir și acum amândoi sunt îngrijorați pentru că Zuleyha vrea să se întoarcă la iubitul ei.

Yilmaz se duce acasă la Fekeli cu gândul la femeia care a fost a lui și care acum pare să fi ales bogăția în locul iubirii adevărate. Stă de vorbă cu Fekeli care încearcă să-i spună că poate scrisorile din închisoare nu au ajuns la destinație, că poate mariajul cu Demir a fost dictat de alte interese, nu de bani, dar Yilmaz nu crede că Fekeli are dreptate.
Sebahattin nu mai suportă căsnicia cu Sermin și merge la un avocat să perfecteze actele de divorț, în timp ce nevasta lui se tot întâlnește cu Veli, care o minte.

Yilmaz, care totuși speră la inima Zuleyhăi, se tot gândește la cele spuse de Fekeli care l-a îndemnat să nu creadă în aparențe și să se convingă dacă femeia îl iubește pe el sau pe Demir. Drept urmare, el se decide să meargă la conac, deși binefăcătorul său îl sfătuiește să nu ia decizii pripite și să nu meargă acum acolo. La Yamani, Zuleyha și-a mai revenit, dar are aceeași dorință de a se despărți de Demir, iar Hunkar o amenință că dacă face asta, îi ia copilul. Atunci, speriată la gândul acestei posibilități și, mai târziu sfătuită de doctor, ea începe să se prefacă îndrăgostită, spre mirarea lui Demir.

Yilmaz, în drum spre conac, accidentează un băiat și îl duce la spital, astfel că nu mai merge să discute cu Zuleyha. Însă cumva se mișcă lucrurile că Hunkar află despre accident și îl mituiește cu mulți bani pe Hasan tatăl băiatului. Ulterior, Hasan se duce în sat și îl bârfește pe Yilmaz că i-ar fi lăsat fiul rănit în drum. Gaffur toarnă gaz peste foc și spune că Demir l-a dus pe băiat la spital, iar Yilmaz nu era pe nicăieri. Cengo află că fabrica de bumbac aparține acum lui Yilmaz și se duce să-i spună lui Demir, inclusiv despre faptul că oamenii îl numesc pe fostul pușcăriaș noul stăpân al Cukurovei.

Un poștaș aduce niște plicuri pentru Sermin, dar le dă lui Demir care le deschide și astfel vede că ea era datornică mai multe mii de lire. Drept consecință, el îi atrage atenția că trebuie să-i vândă conacul și să se mute într-o casă mai mică, pentru că face de râs numele familiei. Sermin este furioasă și nu ar vrea să facă acest pas.
Între timp, Yilamz s-a gândit la un plan și prin intermediul lui Nazire o caută pe Gulten ca să-i intermedieze întâlniri cu Zuleyha. Gulten, extaziată că este căutată de bărbatul de care s-a îndrăgostit, este foarte dezamăgită de ceea ce i se cere. Lucrurile, însă, nu decurg cum ar vrea Yilmaz, ci Demir intervine și interceptează bilețelul Zuleyhăi dat lui Gulten, pe care el o șantajează.

Zuleyha îi dă întâlnire lui Yilmaz într-un loc izolat, dar la momentul plecării, Demir o închide în casă și se duce el la întâlnire. Hunkar își urmărește fiul și bine face, pentru că scena din finalul episodului 10 al serialului de succes Mă numesc Zuleyha îți taie respirația..... Cine va împușca pe cine? Yilmaz va muri sau Demir? Și ce va face Hunkar când va vedea ce se petrece? Toate acestea le veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.



a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 9 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 11-12 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.