miercuri, 8 ianuarie 2020

Ma numesc Zuleyha episodul 2 rezumat

Ma numesc Zuleyha episodul 2 rezumat

Haminne, care a rătăcit toată noaptea din cauza demenței, este salvată de la înec de Yılmaz. Acum, doamna Haminne (în demența sa) consideră că Züleyha este soacra ei. Hunkar și Zuleyha o lasă să continue în fantezia ei pentru a nu o agita. Haminnei îi place foarte mult Zuleyha și îi permite să o hrănească cu supă, care este mâncarea ei preferată. Demir pleacă de acasă să-l viziteze pe prietenul său Cengo, unde stă de vorbă despre Zuleyha și își dă seama că este îndrăgostit de ea, chiar dacă, de fapt, nici n-o cunoaște. Cengo pune un disc cu muzică din anii '60 și seara continuă cu băutură și voie bună.

Fetele de la bucătărie, adică Saniye (soția lui Gaffur) și Fadika, îi fac zile fripte lui Zuleyha, pentru că o văd ca pe o amenințare. Degeaba ea le spune că va pleca împreună cu fratele ei la un moment dat, că fetele nu o cred. Pe de altă parte, Gulten (sora lui Gaffur) este îndrăgostită de Yilmaz și speră ca, în timp, să-l poate face s-o iubească. Gaffur este invidios că Yilmaz a salvat-o pe Haminne și că astfel s-a pus bine cu familia Yaman.

Hunkar îl răsplătește pe Yilmaz care se gândește să-și cumpere buletine de identitate noi cu acești bani. La întoarcerea acasă de la conac, îl găsește pe Demir în camera lui. Acesta venise să discute pentru că a auzit că el și sora lui vor părăsi ferma. Astfel Demir află că fetele de la bucătărie o tachinează mereu pe Zuleyha, și îi promite lui Yilmaz că se va ocupa de tot și nu vor fi nevoiți să plece. După aceea îi cere să se mute în căsuțele din sat, în timp ce camera este curățată și dezinfectată. Demir, după ce vede condițiile în care locuiesc cei doi și află felul în care se poartă celelalte slugi cu ei, îi spune mamei sale că nimeni nu-și poate bate joc de cei doi frați. Hunkar își dă seama că fiul ei are sentimente pentru Zuleyha și drept urmare, îi cere lui Gaffur să meargă la Istanbul și să verifice trecutul celor doi, cerându-i să păstreze discreția. Între timp, și Demir începe să pună la îndoială informațiile furnizate de Yilmaz despre proveniența lor din Istanbul.

Condițiile de viață din sat sunt proaste, iar situația sănătății oamenilor este gravă. Zuleyha rămâne peste noapte la o familie bolnavă având grijă de copii. Yilmaz o găsește acolo a doua zi, în drum spre Adana, pentru a obține actele de identitate. Ea îl asigură că este bine dar, la un moment dat după ce el pleacă, leșină. Stăpânii află la micul dejun de a doua zi că Zuleyha s-a prăbușit. Atunci Hunkar se gândește să verifice ce se petrece și este îngrozită să găsească satul într-o astfel de stare. Ea, care a crezut că a făcut bine să le ofere mâncare în plus și vaccinări pentru copiii prin intermediul lui Gaffur, este șocată să vadă mizeria în care trăiesc oamenii, sărăcia și faptul că ordinele ei nu au fost ascultate. După aceea cere să se ducă toată lumea la spital pentru tratament împreună cu Zuleyha. Spitalul organizează o carantină improvizată, iar diagnosticul tuturor este febra tifoidă. Hunkar se înfurie când află că nu s-au administrat vaccinurile și îi cere socoteală lui Sermin. Sebahattin o informează că nu știa nimic despre așa ceva. Demir este de asemenea supărat că nu îl poate găsi pe Gaffur atunci când are nevoie de el. (Hunkar nu i-a spus că ea l-a trimis la Istanbul să-i investigheze pe noii veniți.)

Ma numesc Zuleyha episodul 2 rezumat

Yilmaz a ajuns în Adana și a reușit să-l găsească pe un prieten de-al unchiului Ayhan care le va face buletine false, și cu restul de bani mai cumpără încă două verighete în locul celor amanetate. Trebuie să se întoarcă peste două zile pentru a ridica actele de identitate. Odată cu criza declanșată de febra tifoidă, Demir o aduce pe Zuleyha acasă cu mașina lui și îi spune să nu părăsească ferma. Absența lui Gaffur îl determină pe Demir să-l pună pe Yilmaz responsabil de salubritate, alimente și medicamente pentru muncitori. În sat este înființată o unitate medicală improvizată. Hunkar i-a spus lui Demir că l-a trimis pe Gaffur la Istanbul în legătură cu niște acte de proprietate. Între timp, Gaffur îl urmărește pe unchiul Ayhan și pe soția lui în Istanbul, dar, din nefericire, unchiul a avut un accident vascular cerebral și nu poate vorbi, dar soția lui nu divulgă toate secretele celor doi fugari. Înarmat cu suficiente informații pentru ca Yilmaz să fie concediat, Gaffur revine la fermă.

Sermin țese intrigi cu răutatea ei. Se aliază cu fosta soție a lui Demir, care este însărcinată în 6 luni, ca să viziteze ferma, însă Hunkar o dă afară. Zuleyha și Yilmaz se întâlnesc în ascunzătoarea lor secretă pentru a discuta despre ultimele evenimente și pentru a se bucura de intimitate. Ei știu că Gaffur a plecat la Istanbul, dar acum au buletine noi. În dimineața următoare, Demir pleacă pentru o săptămână la Paris. Huseyin (fratele lui Naci) a ajuns la fermă și îl caută pe Yilmaz, povestind că acesta i-a ucis fratele și că vrea să se răzbune. Hunkar nu spune nimic despre Yilmaz însă îl pune pe Gaffur să jure pe Coran că va păstra tăcerea despre ceea ce a aflat la Istanbul.

În acea seară Hunkar o vede pe Zuleyha vomitând la baie. Știind că are un iubit, crede că este gravidă. Apoi cheamă poliția care vine să-l aresteze pe Yilmaz! Zuleyha va fi acum singură și însărcinată la fermă. Probabil că Hunkar are de gând s-o păstreze pentru fiul ei, Demir.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 1 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 3 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.