sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Ma numesc Zuleyha episodul 6 rezumat

Ma numesc Zuleyha episodul 6 rezumat

Lunile trec. Züleyha se mai obișnuiește cu ideea și începe să se poarte mai normal cu Demir, deși în inima ei figura lui Yilmaz nu s-a șters. Și, pe măsură ce Hunkar și Demir au tot mai multă grijă de ea, la bucătărie invidia și ura se întețesc. Atât Saniye cât și Fadik o bârfesc și o urăsc pe noua lor stăpână. Într-o seară când toată familia Yaman merge  la o cină de afaceri, la întoarcerea acasă Züleyha ascultă la ușă și aude ce vorbe urâte se spun despre ea. Atunci se înfurie și le ceartă foarte tare pe amândouă amenințându-le că le dă afară de la conac. Saniye se încăpățânează să creadă că Hunkar va fi de partea ei, dar are surpriza să vadă că se înșeală. Hunkar le spune verde-n față că îi dă afară pe toți dacă Saniye nu-și cere scuze și nu jură pe Coran că va tăcea acum înainte.

Gaffur află toată tărășenia și o ceartă pe Saniye amenințând-o cu divorțul dacă nu face întocmai ceea ce este de făcut, ca să nu-și piardă serviciul câțiva oameni nevinovați. Saniye refuză și se trezește dată afară din casă cu tot cu lucruri, de către un Gaffur extrem de furios și de hotărât. Când se vede singură și nesusținută de nimeni, nu are încotro, merge în conac, se pune în genunchi în fața Zuleyhăi cerând iertare și jurând cu mâna pe Coran că n-o să mai zică așa ceva. Cu toate acestea este plină de ură și de ciudă că a fost nevoită să facă asemenea gesturi și promite răzbunare, ceea ce va putea să ducă la îndeplinire cu ajutorul lui Sermin.

Acum, Sebahattin care a văzut ce minte diabolică și inimă neagră are nevastă-sa, este și mai decis să divorțeze, dar ei nu-i pasă, ci se gândește la o altă cale de a o determina pe Zuleyha să avorteze, deși sarcina este destul de aproape de termen. Între timp, Betul, fiica lor care învață la Paris pe banii lui Demir, sună că nu i-a fost trimisă suma lunară. Sermin, care este o femeie foarte cheltuitoare, a făcut o sumedenie de datorii, dar are încă tupeul să meargă la Demir să-i amintească de banii pentru Betul. Demir o pune la punct și îi spune că ea și-a cheltuit venitul anual în câteva luni și nu are ce-i face, acum el are propria familie de care trebuie să aibă grijă și nu-i mai dă bani, dar este dispus să-i cumpere conacul, dacă  vrea să-l vândă. Sermin auzind asemenea refuz și oferta de cumpărare, se înfurie și mai tare și se hotărăște s-o omoare pe Züleyha cu totul.

Într-o zi Demir este anunțat că Yilmaz s-a însănătoșit de la arsurile suferite (rezultă că a fost mașinațiunea lui Demir ca în lista celor morți în închisoare să se afle Yilmaz și numele lor să fie citite la radio), dar Züleyha nu va afla că iubitul ei este în viață. Yilmaz e cu alți colegi de celulă unde se împrietenește cu un mare șef mafiot, Fekeli aga. Într-o zi se dă un decret de amnistie generală pentru 23.000 de deținuți și toată lumea este bucuroasă că scapă de pușcărie. Demir simte că planurile lui se năruie și îl sună pe directorul închisorii cerându-i să-l elimine pe Yilmaz de pe lista celor care vor fi eliberați, dar așa ceva nu se putea face, din moment ce absolut toți deținuții trebuiau să iasă. Directorul nu-i spune lui Demir nimic, când vede că insistă la o asemenea ilegalitate, dar în ziua eliberării pleacă în concediu. Demir ia primul avion spre Istanbul ca să împiedice ieșirea lui Yilmaz din incinta închisorii, dar ajunge prea târziu și oricum locțiitorul directorului nu poate face nimic. Yilmaz, ieșit deja din incinta pușcăriei, ia o mașină de ocazie și se îndreaptă către Adana.

Ma numesc Zuleyha episodul 6 rezumat

La conac, Sermin se aliază cu Saniye și o convinge să bage un coș cu o viperă cu corn în dormitorul femeii, chiar sub pat. Dimineață, Züleyha vede vipera și începe să strige, alertând toată casa (Demir rămăsese peste noapte la Istanbul pentru că nu avea avion). Speriată, coboară scările, dar se împiedică și cade până la parter rămânând inconștientă. Hunkar este foarte îngrijorată, servitoarele sunt și ele speriate că nu știu ce s-a întâmplat, iar Saniye e speriată că a făcut un rău cu mult mai mare decât bănuia. Zuleyha își revine, spune că nu a fost mușcată, dar imediat i se rupe apa și se declanșează nașterea. Sermin, care a venit, chipurile, să ajute cu ceva, e cu ochii pe Züleyha, dezamăgită că nici planul acesta nu i-a reușit, dar trage nădejde ca bebelușul să se nască mort.

Acum toate femeile sunt în jurul Zuleyhăi care stă să nască, în timp ce Yilmaz a ajuns la conac și își strigă iubita pe la ferestre și uși, dar nu-i răspunde nimeni. După câteva minute, copilul este scos la lumină, însă Hunkar are o privire foarte îngrijorată...

Dacă bebelușul este viu, ori e fată sau băiat și dacă Yilmaz reușește s-o vadă pe Zuleyha înainte să vină Demir acasă veți afla din rezumatele următoare. Reveniți și mâine pe pulbere-de-stele.com

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Ma numesc Zuleyha ep. 5 tr                                     urmează: Ma numesc Zuleyha, ep. 7 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Ma numesc Zuleyha, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.