miercuri, 18 martie 2020

3gifts.ro - magazin online de cadouri

3gifts.ro - magazin online de cadouri

În perioada actuală, cu atât mai mult, ar trebui să folosim magazinele online de cadouri atunci când avem nevoie să oferim cuiva drag ceva pentru o aniversare. La mine în familie sunt mai multe persoane născute în luna martie, așa că, în ciuda epidemiei de coronavirus, mă simt obligată să le fac o bucurie. Ba mai mult, aș putea alege să plătesc achiziția online și să direcționez coletul la adresa sărbătoritului, ca să respect regulile de bun simț pe care le aplicăm cu toții astăzi (sper!) și să nu ies din casă decât pentru cazuri excepționale.

Așadar m-am orientat pe internet și am găsit un magazin online de cadouri, 3gifts.ro, de unde pot comanda câte ceva pentru toată familia și nu numai.

Cadouri pentru femei


3gifts.ro - magazin online de cadouriÎn acest domeniu cred că mereu este loc de mai mult și de mai bine, oricât de mare ar fi oferta unui magazin de cadouri. Pe http... găsești o gamă variată, care vine în întâmpinarea dorințelor oricărei femei: căni personalizate, ustensile de bucătărie, genți de toată ziua sau de călătorie, genți cosmetice, oglinzi cosmetice cu leduri și multe latele. Din toată oferta magazinului de cadouri eu am ales o pereche de colanți de neopren pentru slăbit. Unii vor zice că este un cadou delicat, pe care nu ar trebui să-l ofer, ca să nu jignesc sărbătorita, dar care femeie nu-și dorește un aparat sau un produs de slăbit fără riscuri și mai ales fără regimuri pe care nu le poți urma decât temporar?

Cadouri pentru bărbați


3gifts.ro - magazin online de cadouriAici de regulă gama de produse este mai restrânsă, deși, cadouri personalizate, haioase, poți găsi, deși în anumite cazuri zic că ar trebui să cunoști foarte bine persoana pe care o cadorisești. Așadar, pentru domni ai de unde alege diverse seturi pentru băuturi, cravate, căni, sau jocuri, numai bune de folosit în aceste vremuri de stat în casă. De exemplu, eu am ales acest set cu piese și tablă de șah, cărți de joc, zaruri și o sticlă cu pahare. Mai un șah, mai un șeptic sau un macao, trece vremea altfel și nici nu stai cu ochii la un ecran tv sau de laptop toată ziua slăbindu-ți vederea.

Cadouri pentru copii


3gifts.ro - magazin online de cadouriLa acest magazin online de cadouri găsești, așa cum spuneam, tot felul de cadouri, inclusiv pentru copii: jucării de pluș, căni lego, creioane de colorat, joc de mini-fotbal, etc. De aici, pentru nepoțelul meu am ales un set de creioane de colorat, care de fapt este o cutie de lemn care conține și carioci, și acuarele, creioane cerate, ascuțitoare, creion, radieră, riglă de 15 cm și un lipici. Zic eu că este un cadou foarte util unui copil, fie ele elev sau nu, cu multe piese de care are nevoie pentru a-și dezvolta abilitățile la desen și la colorat.

Cadouri pentru șefi


O categorie aparte o reprezintă cadourile pentru șefii noștri de la serviciu. Eu numesc aceste cadouri unisex, pentru că este bine să se potrivească atât la o doamnă cât și la un domn, sau să fie un cadou pentru casă. De această dată m-am oprit la un set de birou, elegant, alcătuit din pix, notes și glob pământesc, toate puse pe un suport special - vedeți poza de la începutul articolului. Firește, voi puteți alege și alte cadouri, gen pix și stilou, suport de birou cu ceas, din lemn ori alt cadou corporate din magazinul online de cadouri https://www.3gifts.ro/.

3gifts.ro - magazin online de cadouri

Iar dacă ați fost curioși și ați intrat pe site, ați văzut că prețurile produselor sunt mai mult decât decente. Eu am de gând să-mi cumpăr pentru mine un butoiaș de sticlă, nu pentru vin, deși va fi excelent de folosit la o masă festivă, dar îl vreau pentru ulei sau oțet.

Tu ce cadou (ți-)ai cumpăra de pe 3gifts.ro ?



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










23 de comentarii:

  1. Eu as vrea sa ii iau ceva fetitei mele. S-a plictisit tare de jucariile pe care le are si cum nu mai mergem in parc e o ocazie buna sa primeasca ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. O idee tare bună în aceasta perioada în care trebuie sa stam în casa, dar în același timp sa fim atenți cu cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu știam de acest site, mă voi uita pe el în viitor. Momentan am tot ce îmi trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt mare fana a canilor personalizate, iar cana unicorn de pe site m-a cucerit. Incerc sa caut si pentru prieteni cadouri, apoi revin cu o comanda.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca gasesti mai de toate pe acest site:* am sa ma uit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmeaza cateva zile de nastere importante si nu voi putea sa merg sa cumpar un cadou, asa ca il voi comanda online si il voi trimite direct sarbatoritului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am sa arunc si eu un ochi pe site. Chiar m-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesante produsele de pe acest site. Nu știam de el, dar este foarte bună informația pentru ca, ce sa vezi, am nici mai mult nici mai puțin decât 5 sărbătoriți în familie:3 bărbați - unul este copil-în aceeași zi și 2 fete 😊. Îți cam dai seama ce e pe capul meu!
    Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Se aproprie ziua sotului meu si chiar nu stiam ce cadou sa ii mai cumpar. Mersi de recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, ideea de a comanda online cadourile este cea mai buna în aceasta perioada. Poate este puțin mai impersonala, dar mult mai sigura pentru fiecare dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac ideile tale de cadouri. Si cred c e cel mai practic sa comandam online. În curând nu vom mai vea oricum magazine pe cRe sa le colindam

    RăspundețiȘtergere
  12. I-aș cumpăra un cadou logodnicului meu, pentru că în 22 martie este ziua lui de naștere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cadourile variate de acest tip sunt utile atunci cand dorim sa surprindem pe cineva drag si nu avem foarte multe idei. Online caut si eu deseori cadourile.

    RăspundețiȘtergere
  14. E cam greu de ales, imi plac magazinele cu un astfel de specific, in plus au cadouri pt. toata familia.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce idei dragute! O sa tin minte acest site! Imi va fi de folos de fiecare data cand va trebui sa fac un cadou 😀

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu vazusem la ei pe site un termos sub forma de obiectiv foto. Mi-ar placea tare mult un asa cadou. :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi plac genul acesta de site-uri care iti usureaza munca de a gasi cadoul perfect.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce de produse faine pe site ! As alege o cana personalizata.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pfuai...butoiul acesta este genial! Sunt convinsa ca orice barbat l-ar aprecia ca si cadou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) e doar un butoiaș... sigur, poate fi de maxim 5 litri, dar eu l-aș prefera pe acela de 1, pt ulei!

      Ștergere
  20. M-am uitat putin pe site-ul lor, am vazut ca au multe lucruri faine pentru casa, iar preturile sunt super ok!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am gasit setul pentru birou din imagine(cel cu glob si pix)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil că s-a epuizat stocul, eu de pe site am luat poza si cand am scris articolul inca era.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.