marți, 10 martie 2020

Dressing-ul și cum îl alegi - sfaturi practice

Dressing-ul și cum îl alegi - sfaturi practice

Mai toate activitățile s-au restrâns, iar a sta acasă este indicația autorităților, în încercarea de a limita răspândirea virusului. Este timpul perfect pentru a ne gândi mai mult la propria persoană, de a căuta soluții pentru ceea ce ne preocupă și amânăm. Dressing-ul spre exemplu a devenit un interes pentru tot mai mulți. Adunăm haine pentru toate sezoanele, accesorii și toate acestea stau mai bine într-un dressing.

Conceptul este unul împrumutat desigur și se referă în fond la un dulap mai extins, la o suprafață mai mare și mai bine compartimentată în care pot fi așezate toate hainele. Marele avantaj este că un astfel de spațiu permite o mai bună organizare, că toate sunt la îndemână. Dressing-ul este de regulă un ansamblu de mobilier ce se realizează la comandă.

Dressing-ul - aspecte practice când îl comanzi


Dacă primul tău gând este că un dressing ține loc cât pentru o încăpere, te înșeli. Variantele sunt adaptabile astfel încât poți opta pentru acest tip de dulap indiferent care este suprafața de care dispui. Important este însă să alegi cu atenție pe cei cu care vei colabora. O recomandare este Prodesignart, unde portofoliul de dressing-uri este unul vast și de unde te poți inspira desigur.

Materiale - la fel ca și orice alt tip de mobilier și aici trebuie să ții cont de materiale. Chiar dacă îl comanzi ulterior, acesta trebuie să se integreze în cameră, să fie pe aceeași lungime de undă cu restul mobilierului. Alege finisaje lucioase pentru un design sofisticat, preferă să nu fie accesorii la vedere, cum ar fi mânerele, ușile culisante fiind o variantă practică desigur.

Dimensiuni - este de preferat ca de acest lucru să se ocupe un specialist pentru a nu greși. Nu ține numai de înălțime și lățime, ci și de adâncimea din interior, concret, de spațiul disponibil pe care îl vei avea. Dacă alegi să colaborezi cu ProDesignArt echipa se ocupă inclusiv de măsurători, chiar și de proiectare de tip 3D, ceea ce îți va permite să vizualizezi cum va arăta dressingul în casa ta.

Design - aici ai libertatea de a alege ce îți dorești. Indiferent unde anume va fi plasat dressingul, acesta va ieși în evidență. Combinații de culori și finisaje, în culori block și multe altele. Din nou, trebuie să te raportezi la mobila din încăperea cu pricina, alegând o paletă de culori potrivită. Pentru a da impresia de alungire, poți opta pentru linii verticale, în timp ce liniile orizontale lărgesc spațiul, conform iluziei optice create. Un stil clasic și practic în același timp este cel al ușilor cu oglindă. Despre acestea se spune că măresc optic orice spațiu, deci cu atât mai bine.

La acest capitol faci o diferență în ceea ce înseamnă creativitatea celor cu care lucrezi. La ProDesignArt spre exemplu vei găsi inclusiv motive florale. În funcție de preferințe și de buget, dressingul poate costa și mai mult de 4000 de lei. Însă avantajele și designul îl vor face un obiect de mobilier ce devine element central în orice încăpere.

Tu ai un dressing sau un dulap obișnuit pentru haine?




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










14 comentarii:

  1. Nu am dressing,dar îmi doresc foarte mult. Am holul foarte mare și ar fi spațiul perfect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul viitor avem in plan sa facem dressing-ulsi abia astept sa il vad terminat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si dulap obisnuit...si un mic dressing. Dar mi-ar mai trebui un dressing mai mare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmeaza sa renovam o camera pe care o vom face dressing, asa ca, a venit la fix articolul tau. Am cateva idei dar e bine sa ne tot inspiram.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am un dulap obișnuit pentru haine, care necesită o schimbare, cât de repede. Dulapul meu nu e foarte încăpător, așa că, în curând trec la acțiune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am un dulap destul de încăpător. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Deocamdată am un dulap pentru haine, însă atunci când mă voi muta sper sa imi fac propriul dressing.

    RăspundețiȘtergere
  8. Avand foarte multe haine mi-ar fi de ajutor un dressing, asa totul va fi mult mai "aerisit" fata de un dulap obisnuit si imi va fi mult mai usor atunci cand imi aleg tinutele

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am un dressing bine gandit si compartimentat, ma ajuta sa am totul la indemana, dar si in ordine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bune recomandările tale pentru alegerea dressingului. Și eu am procedat la fel atunci când mi l-am comandat deoarece este un mobilier foarte important în casa fiecăruia.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am un dressing destul de mare si parca tot neincapator este. Mi-as dori sa am ceva mai mult spatiu. Poate ca ar trebui reorganizat un pic

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca ai sti de cand visez la un dressing. Am un dulap obisnuit si parca niciodata nu am loc in el.

    RăspundețiȘtergere
  13. Momentan nu am dar visez la unul. 😊 Fiecare femeie și-ar dori cu siguranță.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si mie mi-ar placea un dressing asa fain! E bine sa adaptam dressingul in functie de marimea casei si de numarul de haine pe care le avem in general.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.