marți, 30 iunie 2020

Și bărbații pictează câteodată

Și bărbații pictează câteodată

Suntem obișnuiți să punem etichete și să gândim în funcție de stereotipuri. Dacă și tu ești din categoria celor care cred că bărbații nu au preocupări artistice de genul picturii, te înșeli. Și bărbații pictează câteodată, mai ales dacă vorbim despre kiturile de pictură pe numere.

Pictorul amator, pictorul fericit


Poate că nu te-ai gândit vreodată la ține în postura de pictor amator. Dar Pictorul Fericit propune o variantă inedită prin care poți trăi satisfacția de a picta prin efort propriu un tablou perfect. Nici că se poate mai simplu de atât: oricare picturi pe numere pentru el sau ea presupun o corespondență între culori și numere. Pânza este schițată și fiecărui loc îi corespunde un număr și deci o culoare. Aplici în funcție de acest joc al atenției și ce rezultă este un tablou perfect.

Tematica în ceea ce privește pictura pe numere destinată bărbaților este destul de vastă - cu autovehicule, animale sau simboluri diverse. Spre exemplu pictura pe numere Wise Owl cu 3 pensoane incluse și toate culorile necesare poate fi o alegere deloc condiționată de faptul că o va picta o femeie sau un bărbat. Știi cum se spune, de gusturi nu se vorbește. Contează însă și tematica de vreme ce la final tabloul pictat va fi o decorațiune în casa ta. Înrămată, pictura pe numere devine un tablou pe care oricine îți va trece pragul casei îl va admira.

Ce trebuie să știi:



  • După ce finalizezi pictura nu se va observa schița de pe pânză. Aceasta joacă un rol extrem de important în procesul picturii, dar ulterior este acoperită de culoare.
  • Culorile sunt pe bază de apă și acril și sunt incluse. Îți va ajunge cantitatea, ba chiar este posibil să îți mai rămână. Acestea nu se usucă, sunt bine păstrate în recipientul ce se închide ermetic cu o simplă mișcare.


Nu doar experiența în sine de a picta îți va fi benefică, ci și rezultatul final, dar și terapia în sine a culorii și de fapt tot ce implică tot acest proces. Este o reală provocare să te deconectezi de probleme și de rutina zilnică, să te concentrezi pe pictură. Așadar, puțină răbdare și atenție sunt necesare. Satisfacția în final este de a termina o imagine perfectă, plină de culoare și mândria de a ști că ai făcut ceea ce poate nu credeai că ai fi în stare, să pictezi integral un tablou.

Unde găsești picturi pe numere


Online-ul este destul de generos în ceea ce privește achiziția de astfel de picturi. Descoperă însă ofertele; la Pictorul Fericit ai preț fix pentru toate tablourile, fie pentru el, ea sau copii. Transportul este gratuit, oriunde în țară.

Picturaă pe numere achiziționată de aici înseamnă kit complet de pânză, culorile necesare și setul de pensoane, ambalate premium. Toate tipurile de picturi aici au o dimensiune unică, de 40x50. Pot fi alese picturile în funcție de paleta de culori de asemenea sau de preferințe specifice - cu animale, peisaje, clădiri, orașe etc.

Descoperă pictura altfel, la Pictorul Fericit.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet







10 comentarii:

  1. Am intrat pe site si am vazut un tablou extraordinar de frumos cu o pisica, foarte frumoase, mersi pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. In copilariecochetam cu pictura, chiar o sa ma uit acum pe site sa vad cat ajunge un astfel de kit si poate cine stie, imi redescopar o veche pasiune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faină ideea de pictură pe numere. Nu știam de pictorul fericit și mă bucur mult că am dat peste articolul tău.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar mi-au atras si mie atentia picturile astea pe numere. Mi se par super usor de realizat, mai ales pentru cei cu doua maini stangi, ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat. De mult timp mi-am spus că trebuie să incerc si eu. Primisem un tablou de genul de la cineva si soțul este foarte interesat deci da, si bărbații pictează.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de faina este aceasta abordare! Sunt convinsa ca rezultatul final va arata wow!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu știam de asa ceva. Foarte tarr

    RăspundețiȘtergere
  8. Istoria ne invata ca barbatii sunt extrem de talentati in ceea ce priveste pictura si multe alte forme de arta. Imi place tare mușt tabloul cu bufnita! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesant. Foarte bune pentru cei antitalent ca mine asa. Am văzut unul cu un copac roz, extrem de frumos. În plus au și preturi acceptabile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu am avut niciodata rabdare sa pictez dar cred ca ar trebui sa incerc pictura cu numere, poate descopar ca imi place.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.