marți, 23 iunie 2020

Vara aceasta vor fi cu mult mai populare garden party-urile!

Vara aceasta vor fi cu mult mai populare garden party-urile!

Cum te-ai gândit să îți petreci zilele de vară? Probabil și ție pandemia ți-a stricat o mare parte dintre planuri, iar acum trebuie să reorganizezi totul. Să știi că nu e timpul pierdut - eu sunt aici pentru a-ți oferi câteva sfaturi cu privire la ce să faci vara aceasta și implicit cu ce să te îmbraci.

În primul rând, având în vedere că starea de alertă încă ne limitează din activități, trebuie să ne pliem pe lucrurile pe care piața ni le poate oferi în momentul de față. Petrecerile se pot desfășura în continuare doar cu un număr mic de persoane, iar asta nu poate fi un motiv de bucurie.

Garden party-urile sunt cu mult mai permisive!


Cu siguranță multe persoane, fie că vorbim de nuntă sau petreceri cu o tematică anume, vor alege să organizeze totul în grădină, într-un spațiu deschis. De ce? Ei bine, în acest fel le este permis să aibă un număr mai mare de invitați, dar și diversitate la capitolul amenajare în funcție de tematică.

Fie că organizezi un garden party sau participi la unul, ai nevoie de o ținută pe măsură. O rochie cool, lejeră, aleasă bineînțeles în funcție de tematica petrecerii, te va face să arăți uimitor, să te integrezi cu ușurință în peisaj.

Pentru a crea un tabloul perfect, o ținută elegantă ce va întoarce toate privirile, eu îți recomand magazinul online Clessidra. Găsești în cadrul său o gamă extinsă de rochii pentru party. Diversitatea lor are un scop clar, cel de a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Ce vei găsi mai exact la Clessidra? Ei bine, vorbim de rochii sexy, moderne, deosebite, pliabile întocmai pe orice fel de exigență. Femeia timidă, ce preferă clasicul în locul extravagantului va găși aici rochiile potrivite atitudinii sale. La fel se poate spune și despre femeile mai îndrăznețe, cele ce nu se dau deoparte din a purta ținute provocatoare, de-a dreptul făcute pentru a întoarce priviri.

Dacă ești interesată de o rochie de la Clessidra, să știi că, pentru a o descoperi pe cea perfectă într-un timp foarte scurt, poți folosi filtrul de căutare din stânga paginii. Alegi mărimea, stilul preferat - casual/sport, de ocazie, de parte, office/elegant, tipul de croi, culoarea, sau lungimea.

Comanda va ajunge extrem de repede la tine, deci într-un timp foarte scurt vei fi pregătită complet pentru un garden party pe cinste. Accesează clessidra.ro și convinge-te.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










11 comentarii:

  1. Nu am mai auzit de acest site dar m-ai facut extrem de curioasa sa vad ce modele de rochițe au. Acum intru la ei sa vad!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu m-am gândit la o astfel de variantă pentru petrecerea de după cununia civilă. Momentan am rezervare la restaurant. Aștept să văd ce se mai întâmplă fiindcă mai este puțin timp până în 4 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam de ei, multumesc de informare! Cu siguranta stilul de party in aer liber, la terasa sau in gradina va fi tare popular o vreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine chiar ma incanta ideea aceasta de a sta cat mai mult in aer liber, deci petrecerile outdoor sunt binevenite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si noi avem duminica cununia religioasa si vom face un mic party, la o terasa in aer liber. O sa ma uit si eu pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place sa stau in aer liber. E buna aceasta idee! Trebuie pusa in practica!

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu zic ca petrecerile in aer liber vor lua amploare. e important sa gasesti o tinuta nu prea fancy, care sa mearga in gradina

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca vor fi tare faine atatea garden parties! Mi se par mai frumoase ca altele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mai auzit de acest magazin. Pana acum nu am.comandat nimic,însă intenționez să le fac o vizită virtuala. Mi a plăcea niste rochiță.

    RăspundețiȘtergere
  10. Să știi că este o idee foarte bună! Cred că de ziua partenerului meu îi voi organiza un garden party! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  11. Anul acesta, in mai, presupun ca o sa se organizeze iar Garden Party la Palatul Elisabeta si o sa am nevoie de o tinuta ravisanta.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.