marți, 28 iulie 2020

De ce nu mai comand pe wish

De ce nu mai comand pe wish

Anul trecut pe vremea asta deja comandasem 4 produse pe site-ul wish punct com, dar nu merită să-i dau linkul. Erau ele așa: o geantă neagră, un ruj roziu-auriu, un duo alcătuit din creion de buze plus un luciu cu sclipici roșu intens, și un luciu de buze roz. Mai întâi știu că fiecare produs avea o altă dată de livrare, ceea ce a fost o primă dezamăgire pentru mine, pentru că vreo 3 din cele 4 produse urma să le primesc când eram deja plecată în concediu. Am sesizat asistența scrisă de pe site și până la urmă doar un produs a sosit în cursul vacanței mele, și a fost preluat de persoana care venea să aibă grijă de pisici și să ude florile. Deci, cu linia de ajutor a fost ok.

Dar.... din patru produse comandate, doar două au fost ceea ce comandasem, iar celelalte două... cu totul altceva. Să detaliez:


  • - geanta - a fost geanta pusă în coș de pe site, relativ micuță, neagră și ieftină, drept pentru care am purtat-o în excursia de astă vară din Turcia unde spre sfârșitul ei s-a și rupt (cureaua de umăr, firește, dar și fermoarul au cedat - probabil actele, portofelul, telefonul, un pix și cheile sau cardul camerei de hotel erau deja prea mult pentru ea). Mă așteptam să nu fie de cine știe ce calitate, dar e prima dată când o geantă mă ține doar 10-12 zile.
  • - rujul roz-auriu sidefat - mi-au trimis un ruj sidefat auriu, o culoare incertă, care nu mă avantajează, parcă am bronz pe buze, motiv pentru care combin rujul acela cu alt ruj, prea intens.
  • - luciul de buze a fost luciul de buze. Este cel mai ok produs din toate 4.
  • - combinația de luciu sclipicios, metalizat, cu creion contur, adică ceea ce se vede în prima poză din șirul de mai jos, a fost total înlocuită cu un ruj simplu, corai (o culoare pe care nu o port deloc, nu-mi place și nici nu mă avantajează), mat. Asta a fost cireașa de pe tort, ca să zic așa - adică un produs pe care nu am niciun motiv să-l port ca atare, nu suport rujurile mate, nu-mi plac și orice ar spune unele reclame, usucă buzele, iar nuanța aia de corai mi se pare de o vulgaritate fără seamăn. Rareori îl folosesc, bineînțeles combinat cu alt ruj, cremos și de o altă nuanță.

De ce nu mai comand pe wish

De ce nu am returnat comanda? Pentru că a costat doar vreo 20 de dolari cu totul, și pentru că dacă numai jumătate din ce am comandat mi-a fost expediat corect, ce garanție aveam că wish este un site de încredere și că-mi voi vedea banii înapoi? Eu a doua comandă la ei n-o voi mai face, chiar dacă au prețuri atractive.

Voi ați comandat vreodată ceva de pe wish?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet










7 comentarii:

  1. Nu am comandat niciodată de pe wish. Am fost tentată, apoi am văzut câteva păreri negative și m-am răzgândit.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am comandat niciodata de pe Wish. Acum, dupa experienta ta, nici nu o voi face.

    RăspundețiȘtergere
  3. De pe Wish nu, de pe AliExpress însă comandam foarte des înainte de pandemie și de majoritatea produselor am fost extrem de mulțumită.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am comandat niciodata de pe Wish. Am alte siteuri de incredere de pe care comand mereu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am tot vazut "ofertele" lor si m-am gandit o data din joaca sa plasez o comanda, dar pana la urma n-am mai facut-o.
    Se pare ca.. a fost alegerea CORECTA! Foarte urat din partea lor dar.. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmmm eu nu prea am incredere in wish. Asta poate si pentru ca am vazut multe persoane nemultumite. Eu comand doar de pe Aliexpress, dar si aici sunt doar anumite categorii pe care ma axez. Niciodata nu cumpar cosmetice si asta pentru ca imi este teama! Comand des accesorii pentru telefoane, am luat si jucarii sau ceva hainute pentru copii

    RăspundețiȘtergere
  7. De pe wish nu am comandat dar comand destul de des de pe aliexpress. Bine, comand pana in 10 euro, dacă sunt probleme sa nu îmi para rău de bani.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.