joi, 30 iulie 2020

Ghidul celor care au nevoie de implant de păr - unde, de ce, cum și o recomandare: Dr. Felix Hair Implant

Ghidul celor care au nevoie de implant de păr - unde, de ce, cum și o recomandare: Dr. Felix Hair Implant

Deși de obicei asociem pierderea părului și rărirea acestuia cu vârsta înaintată, din diverse motive lucrurile pot sta diferit. Problema este cu atât mai accentuată, cu cât nu poți să acoperi acest lucru - nu poți purta mereu ceva pe cap să maschezi golurile, efectiv porțiunile de scalp vizibile din cauza părului lipsă. Poți însă să apelezi la o procedură, implantul de păr.

Motivele pentru care vei face acest pas sunt evidente: îți dorești să corectezi un aspect medical și estetic, îți dorești să reîntinerești, să fii o mai bună versiune a ta până la urmă. Căci dacă ai șansa să îmbunătățești ceva atunci de ce să nu o faci.

Unde poți avea parte de servicii de top în ceea ce privește procedura de implant de păr


La clinica Dr. Felix Hair Implant implantul de păr este realizat utilizând tehnica Q-FUE. Este o variantă îmbunătățită și modernă, ce presupune o modalitate mai puțin invazivă. Concret, ca pacient, ai avantajul că munca medicului este în mare parte manuală: sub anestezie va fi realizată recoltarea mai întâi de toate, firele de păr recoltate vor fi din zona cefei tale. Acest pas nu va presupune absolut deloc tăiere, incizii care să lase urme, cicatrici. Prin urmare și recuperarea va fi una mai ușoară, rapidă de asemenea.

Ulterior, firele de păr vor fi tot manual implantate, în zonele unde este necesar. Acest lucru va permite medicului să implanteze firele de păr în unghiul dorit. Aspectul, după ce părul începe să crească, va fi unul natural. Altfel spus, nici nu se va observa că a fost realizată o intervenție chirurgicală.

Cât costă și cum știu de ce sumă am nevoie


Procedura în sine, așa cum este menționat în rândurile de mai sus, este standard. Însă fiecare caz este diferit, sunt persoane care au zone foarte extinse unde trebuie implantat păr, sunt persoane care au nevoie de corecții minime și atunci intervenția în sine va fi mai rapidă.

Prețurile diferă, iar acest aspect va fi lămurit după consultul de specialitate. Poți programa sau poți opta pentru un consult online - detalii în acest sens le vei găsi în cadrul paginii oficiale, drfelixhairimplant.ro la secțiunea consultație online.

Lasă-te pe mâna specialiștilor


O intervenție precum cea de implant de păr trebuie să fie una care îți corectează problema. Preferă să nu riști, să nu alegi orice sau vreo intervenție ce este mai ieftină. Te va costa poate mai mult, ulterior. Procedura în sine, de implant, nu este dureroasă, ești anesteziat oricum, dar nici ulterior recuperarea nu trebuie să fie greoaie. Așadar, nu ține numai de procedura în sine, ci și de rezultatul pe care îl vei obține.

Dr. Felix Hair Implant este clinica de renume pe această nișă, are sute de intervenții la activ și sute de pacienți ce stau dovadă succesului intervenției. Descoperă în cadrul paginii lor și vedetele din România care au trecut pragul acestei clinici și acum se mândresc cu podoabă capilară.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet








9 comentarii:

  1. Când iei o asemenea decizie, clar trebuie sa apelezi l profesioniști. E clar ca cei de la clinica dr Felix chiar știu ce face

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu îmi era cunoscută această clinică, dar mă bucur să descopăr că avem și noi în țara noastră un loc se poate face implant de păr. Chiar am un foarte bun prieten care se confruntă cu probleme, deși are sub 30 de ani. Mă gândesc că poate l-ar ajuta opinia unui specialist al clinicii Felix.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lipsa părului pe porțiuni mai mici sau mai mari a scalpului poate fi un complex major pt. mulți. Dacă m-as confrunta cu o asemenea problemă, as apela cu încredere la clinica dr. Felix!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur că avem și noi o astfel de clinică. Dacă va fi cazul aș apela la Dr. Felix Hair Implant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam de clinica Dr. Felix, insa sunt sigura ca multi se bucura de beneficiile oferite !

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă bucur că există clinici care oferă astfel de servicii persoanelor care au nevoie.
    Îmi imaginez că este destul de deranjant și e bine că persoanele în cauză au la cine sa apeleze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cumnatul meu este in cautare de un astfel de serviciu, deci articolul tau chiar a picat manusa, o sa ii recomand clinica Dr Felix Hair Implant!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bine structurat articolul tau, info foarte utile pentru cei care cauta o astfel de clinica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiu suficient de multe persoane care si-ar dori un astfel de implant si nu indraznesc. Chiar mi se pare o idee geniala pentru persoanele care au probleme de genul

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.