duminică, 5 iulie 2020

Ma simt bine in Lenor

Ma simt bine in Lenor

Pentru început vreau să spun că întotdeauna, de când există brandul Lenor la noi, mi-a plăcut cum miroase balsamul de rufe Lenor albastru și a fost în topul preferințelor mele. De curând am avut ocazia să testez și detergentul Lenor alături de balsamul auriu, Gold Orchid, pe care nu-l mai folosisem până acum.

Am primit în kitul de testare 2 cutii de capsule de detergent predozat Lenor AllInOne PODS de câte 15 spălări (Spring Awakening și Gold) , 1 sticlă de balsam 1l Lenor Spring Awakening (33 spălări), 1 sticlă de balsam 0,55l Gold Orchid (18 spalari), 10 capsule și pliante pentru prietenii mei. Coletul răspândea un miros incredibil de frumos, așa că atunci când l-am primit de la curier, deși era pandemie, aș fi vrut să-l deschid imediat dar am mai așteptat încă o zi, pentru siguranță.

Ma simt bine in Lenor

Am început testarea cu o capsulă de detergent și o doză de balsam Spring Awakening pe un set de cuverturi de fotolii și o bluză grena care fusese pătată cu suc Fanta cu cca o lună în urmă. În ceea ce privește cantitatea de balsam pe care o folosesc, am o mașină de spălat veche de peste 20 de ani, care este încă foarte bună, dar are compartimente mărișoare pentru detergent și balsam, adică la balsam trebuie să pun cam 100 ml la o spălare. Am dorit să precizez acest lucru pentru că mie sticla de balsam Gold Orchid mi-a ajuns doar la 5 spălări, nu la 18, cum specifică eticheta.

Cuverturile de fotolii au ieșit foarte frumoase și curate, iar bluza pătată a fost perfect curată după spălare. Mirosul balsamului Spring Awakening este acum mult mai puternic decât înainte. Balsamul Gold Orchid, pe care l-am folosit la următoarele spălări, este foarte fin, suav, plăcut, chiar deosebit de plăcut, însă mai puțin intens decât balsamul albastru, care rămâne preferința mea în ceea ce privește mirosul rufelor.
Ma simt bine in Lenor

Am testat detergentul și pe prosoapele de bucătărie, pe care eu le spăl doar toate odată, adică relativ rar, la câteva luni se adună toate prosoapele mele de bucătărie în număr de câteva zeci bune. Cele mai vechi, de mulți ani, au ieșit curate, deși urmele de pete vechi nu s-au dus de tot, pentru că nu mai este posibil acest lucru. Însă prosoapele mai noi, de doar 2-3 ani folosite, au ieșit foarte curate, fără urme de pete de niciun fel.

În consecință, sunt cât se poate de mulțumită de detergentul Lenor și de perechea perfectă a acestuia, balsamul. Sper ca toți prietenii mei la care am împărțit capsulele de testare, pliantele, la care am mai adăugat câte o capsulă din cele primite de mine, au remarcat eficiența detergentului și a balsamului Lenor.

#buzzlenor #perecheaperfecta #LenorDetergent

Ma simt bine in Lenor


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet pin tweet







14 comentarii:

  1. Deși am încercat și alte balsamuri, tot la Lenor rămân. Iar Orchid e superb! Îmi ace mult și detergentul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama mea e innebunita dupa balasamul Lenor o sa ii zic si de varianta aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și mie tot balsamul de rufe albastru mi-a plăcut cel mai mult dintre toate cele pe care le-am folosit.
    Acum sunt foarte curioasă despre detergent, drept pentru care îl voi cumpăra și eu cât de curând.

    RăspundețiȘtergere
  4. Balsamul de rufe de la Lenor mi se pare foarte bun, lasa un miros foarte placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. O, da! Și eu mă simt bine în Lenor de când l-am descoperit.
    Până la noile perechi perfecte recunosc, le ocoleam mereu în magazine.
    Acum, caut doar Lenor capsule detergent și balsam Gold Orchid.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place Lenor! Am balsam. Pernute inca nu am luat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Le-am folosit si eu separat, dar impreuna nu am avut ocazia, pana acum. O sa incerc si combinatia asta, cu siguranta miros super hainele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt fidelă brand-ului Lenor- mi se pare incredibil cum mirosul persista atât de mult 💙💙💙

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi par capsulele perfecte. 😊 😊 Chiar trebuie sa le cumpăr și eu. 😁

    RăspundețiȘtergere
  11. hainutele noastre merita orice efort! imi place sa folosesc capsule, mai simplu, nu am grija dozarii iar balsamul Lenor il folosesc mereu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuie sa incerc si eu aceasta pereche perfecta, capsulele Lenor sunt o noutate pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lenor rămâne marca mea de balsam preferata.... Cum lasă Lenor hainele , moi și parfumate, altul nu o face!
    Am încercat și capsulele și sunt foarte mulțumită!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Folosesc și eu produsele de la Lenor și ma împac tare bine cu el, dar și in combinație cu balsamul

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.